Lyssna och njut, haha!


28 mars 2012

Hej hej!
.
Vart inte som jag hade tänkt mig. Skulle ju tvinga mig till skolan oavsett feber, men jag kunde verkligen inte koncentrera mig igår kväll när jag skulle plugga för min huvudvärk var hemsk och min feber hade inte försvunnit. Så jag skulle ändå inte kunna något, så jag stanna hemma. Och idag mår jag sådär. Men imorgon ska jag gå för jag tror min feber har lagt sig, aja vi får se.
.
Har iallafall bara tagit det lugnt idag, så nu tänkte jag göra lite vettiga saker, dock vet jag inte vad. Ha en bra dag fina ni!

27 mars 2012

Hejsan!
.
Har egentligen inte tid att skriva, men jag kände att jag bara måste, haha. Har två prov imorgon och så ska jag även berätta muntligt på engelskan om min bok som jag läst, men jag kommer inte kunna berätta om den imorgon för jag har redan två prov som måste in i min lilla hjärna tills imorgon. Men jag har pluggat hela dagen för jag var hemma ifrån skolan idag för jag vakna med feber och huvudvärk imorse, men imorgon måste jag gå fast jag har feber.
.
Nej nu måste jag sätta fart om någonting ska bli gjort. Ha en bra dag!
Dagens middag, haha.

Min första skiva, haha!

Nu ska jag pallra mig ner och kolla på Maria Wern tillsammans med familjen och äta mackor, standard! Vi gjorde föressten klart våran låt idag på musiken så nu har jag den på en skiva, men ska fixa så jag får den som mp3 på datorn så jag kan lägga in den här på bloggen, men jag lovar ingenting. Men jag hoppas att det går!
.
Jag säger godnatt med detta inlägg så hörs vi imorgon i skolan, puss och godnatt.

Dance like no one's watching


26 mars 2012

Hallå där!
.
Sitter i skolan och är väldigt trött. Jag sov på bussen hem till Falun igen ifrån Edsbyn och vakna precis när jag kom till falun, så jag har inte riktigt piggnat till än. Har iallafall historia just nu och jag är klar med allt för jag gjorde alla uppgifter igår så nu vet jag inte vad jag ska göra. Är inte så långt kvar tills jag ska bege mig till Maddes skola för att ha musik. Vi ska ha genomgång inför provet som vi ska ha nästa vecka och så ska vi finslipa våran låt för sedan är vi äntligen klar med den, det var en jäkla arbeta men det blev bra tillslut!
.
Idag så ska jag bara vara hemma och plugga och tänkte även ta en promenad, om ni ville veta liksom haha. Men ni får ha en bra dag, så hörs vi när jag kommer hem igen. Pusssss
Brist på bilder..

25 mars 2012

Hej på er!
.
Idag är det ju våffeldagen och det firades ju såklart med att äta våfflor på lunchen, tillsammans med familjen och joel som kom och överraska mig imorse. Och nu har vi precis kommit hem till joel och jag körde hela vägen och det gick jätte bra! Så ikväll ska vi bara ta det lungt och jag måste verkligen sätta igång med plugg som jag måste få gjort denna vecka.
.
Så nu tänker jag börja med historian, så vi hörs lite senare.

En applåd för mig!

Måste bara berätta att jag sitter på en lördagkväll och pluggat bil teori för första gången på internet. Har inte pluggat någonting, har inte ens skaffat böcker. Och jag fick 35/65, visst det är inte mycket och jag vart såklart inte godkänd, men jag tycker det är bra för att inte ha pluggat någonting, hihi.
.
Nu tänkte jag iallafall gå och lägga mig, för nu orkar jag inte hålla ögonen öppna längre. Godnatt och sov så gott, så hörs vi imorgon sötnosar!

Drömmer mig bort lite

Sitter och läser om polishögskolan och jag märker att jag blir helt pirrig i kroppen och jag sitter med ett leende på läpparna. Gud vad jag längtar att få söka in! Det är min absolut största önskan att få jobba som polis, finns nog ingen som förstår hur mycket jag verkligen vill det, helt sjukt.
.

21.04


Har fått en crush på denna låt


Stor städning!

Det har varit en rätt seg dag idag, men har städat hela mitt rum idag och det händer inte ofta vill jag lova! Var meningen att Joel skulle komma ikväll, men han har åkt på någon slags "magsjuka" och det är inte på grund av alkoholen från igår utan något annat, stackars min älskling. Så jag får vara hemma idag igen utan min sötnos, men imorgon hopps jag på att han är bättre för då får jag träffa honom.
.
Så ikväll ska jag bara umgås med familjen, kolla på tv, sitta vid datorn och äta en massa gott. Hoppas ni får en jätte bra lördag och ta hand om er!
Oj vilka suddiga bilder det blev, haha aja skit samma.

En gång i Phuket

En gång i Phuket var förjävligt bra! Den var rolig från början till slut och romantiskt på det sätt så man sitter och ryser. Jag satt och log genom hela filmen, den var alltså aldrig dålig någon gång. Jag rekomenderar den verkligen, för det är en av dem bästa svenska filmer som jag har sätt!
.
En gång i Phuket - 1 2 3 4 5




24 mars 2012

Godmorgon på er!
.
Vaknade för en stund sedan och har kollat på ett big brother avsnitt, älskar big brother! Så nu tänkte jag snart gå ner och äta frukost och sedan duscha. Ser ut som om det är fint väder idag, kanske blir en promenad igen, vi får se. Idag vet jag inte vad som händer, men det visar sig väl. Vi hörs lite senare!

Bio time

Nu sticker jag och lillebror ner till stan och kollar på En gång i Phuket på bio, har väldigt höga förväntningar på den! Hoppas den är riktigt rolig och bra. Ni får se vad jag tyckte om den när jag kommer hem igen. Ha en bra kväll, så hörs vi när jag är hemma igen :)

Vilken härlig dag!

Gud så fint väder det har varit ute idag och då vart det att gå en långpromenad med vovven igen på 6 km, var riktigt skönt! Och sedan har jag varit ute med daniel och kolla på när pappa grävt, väldigt intressant vill jag lova, haha.
.
Här kommer bilder från min dag.

Gårdagens köp

Den sitter fantastiskt bra och är jätte skön och den kostar bara 99:- på H&M

23 mars 2012

Hej på er!
.
Det vart ingen rejäl sovmorgon men jag har legat i sängen tills nu och kollat på big brother och sveriges mästerkock och bara slöat. Men nu tänkte jag stiga upp och göra något vettigt. Duscha och ut och gå står nog på schemat. Ni ska även få se gårdagens köp.
.
Men ni får ha en bra dag i det fina vädret, puss.

Godnatt sötnosar!

Min kväll har bara bestått av massa big brother avsnitt som jag missat och nu sitter jag här och kan snart inte hålla ögonen öppna längre, är så trött. Så det blir nog en tidig kväll med en rejäl sovmorgon imorgon, det låter väl inte helt fel va?
.
Vi hörs imorgon när jag vaknat till liv, Pusssss

Give me money

Allt är från Gina tricot

22 mars 2012

Godmorgon på er.
.
Idag börjar min helg och det är så skönt för imorgon har vi studiedag och då ska jag ta en rejäl sovmorgon och bara ta det lugnt och njuta av ledigheten. Och helgen kommer bestå av att bara vara hemma och ta det lugnt och sen kommer en bakis Joel på lördag och då blir det att mysa, haha!
.
Idag slutar vi runt elva för vi ska på någon UF mässa, men ingen i klassen verkar ska gå så vi får se vad jag hittar på. Men det blir nog att gymma. Aja, ni får ha det så bra. Vi höres när vi höres!

Mycket träning idag!

Idag har jag varit riktigt duktig när det gäller träningen. Imorse så gymmade jag och det vart ett riktigt stenhårt pass på 1½ timmar och när jag kom hem ifrån skolan gick jag 6 km med hunden för det var sånt härligt väder ute! Och imorgon blir det också gym och sen dans på kvällen, har ändrat min inställning från att hata att träna till att faktiskt tycka om det.
.
Har precis hjälpt min lillebror med världens drygaste uppgift. Han skulle göra ett helt häfte och skriva massa saker och fysik som ämnet var, är inte mitt favorit ämne. Men nu är vi klara och jag ska sitta lite vid datorn innan jag tänkte gå och lägga mig.
.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi imorgon från skolan. Puss och godnatt!

Converse

Jag tänkte införskaffa mig ett par låga converse till sommaren, men frågan är, vilken färg ska man ha?

21 mars 2012

Hello sunshines!
.
Idag värmer solen och det är hela 17 grader ute just nu, fyfan vilket härligt vårväder! Så jag tänkte gå ut om en liten stund och leka lite med mammas dagbarn, men först blir det mellis.
Haha dagens bild!

19.53

Jag och mamma kom precis hem ifrån stan och ica maxi där det vimmlade med folk för att dem har ett godis erbjudande på 29.90 kr/kg så det var väldigt mycket folk där som trängdes, och jag var såklart en av dem, hihi! Så detta kommer sitta bra till helgen.
.
Nu ska jag sätta igång med att plugga, wish me good luck!

20 mars 2012

Hallå där!
.
Allt bra med er? Med mig är det bra, förutom att min mage inte är min bästa kompis, men så måste det ju vara ibland också. Sitter just nu i biblioteket och pluggar tyska och historia, går inte så bra men har blivit klart med tyska läxan iallafall som ska vara inlämnad idag. Har haft ett stort hål och nu väntar jag på att klockan ska bli halv tre för då början tyskan och sedan slutar jag och då ska jag ner till stan och umgås med mamma. Och sedan hem och pluggggga!
.
Naturkunskaps provet som jag hade på morgonen gick bra som tur är, så nu behöver jag nog inte tänka på det mer. Men det finns ju en del andra saker som måste göras, gaaah! Nej nu ska jag sluta prata om plugg hela tiden, men det är svårt att inte göra det. För mitt liv består av en massa plugg nu. Plugg i skolan, plugg hemma. Ingen fritid helt enkelt, alltså inget roligt att blogga om. Men ni står nog ut, hihi. Vi hörs sötnosar, puss.

True.


Just nu;


11.30


18 mars 2012

Godmorgon på er!
.
Hoppas ni har sovit gott, för det har jag gjort. Vaknade för en stund sen och ska snart pallra mig upp och göra iordning frukost och sedan sätta mig och läsa bloggar och såklart blogga själv. Igår kväll så kollade jag och joel på en jätte bra skräck film, men jag tänker skriva om den filmen i ett inlägg någon gång. Och idag har vi inte så mycket planer förrutom att jag ska plugga och måla om lite möbler från trä färgat till vitt, kommer bli så snyggt så!
.
Ska fixa lite frukost nu så inte min mage behöver låta mer. Men ha en jätte bra dag, så skriver jag senare. Kram
Shakira får stå för bilden idag.

Ny header, hiss eller diss?

Har ju bytt header som ni kanske har sätt. Tyckte denna blev lite somrigare än den förra, så vad tycker ni? Hiss eller diss?
.

.

Blood Diamond

Jag såg filmen Blood Diamond för någon dag sedan och den var en riktigt bra film. Spännande, gripande och riktigt bra handling. Den handlade ju nästan som den där Kony 2012 som det är mycket prat om, alltså om barnsoldater och rebellerna. Man blir så tagen att det är så i världen idag, fast man vet om det så känns det lite extra när man får se grymheten i filmen som man vet sker, om inte grymmare.
.
Blood Diamond - 1 2 3 4 5


17 mars 2012

Hallå där!
.
Är helt död efter att jag och joel gick upp fem imorse för att åka ut och angla med hans familj, var inte kul att gå upp så tidigt men det var roligt att spendera en dag på sjön, men nu sitter vi i soffan och det känns som om båda är bakis, haha inte så kul. Men en rolig dag har det varit + att jag när jag körde imorse till sjön så sprang ett råddjur rakt ut på vägen, men duktig som jag var så stanna jag utan panik. Hahaha om man får skryta nu då, så nu vet jag hur det känns.
.
Ikväll blir det en lugn kväll med film tittande och massor med gott att äta. Hoppas ni får en jätte bra lördag, så hörs vi lite senare! Puss och kram
Lite bilder från idag.

16 mars 2012

Hallå kära ni!
.
Förlåt för att jag inte hört av mig, men har haft så mycket plugg att göra varje dag när jag kommit hem. Först skola hela dagarna och sedan massor med plugg, inte kul. Men nu är det äntligen helg och jag ska till min man och bara ta det lugnt, känner att vi behöver det efter att ha gjort massor med saker dem senaste helgerna. Men nu ska vi bara mysa och det har jag längtat efter! Skulle egentligen gjort engelska provet idag, men min cp lärare ändrade dag igen till nästa vecka. Åhh blev så arg, för jag pluggade i tre timmar igår och den tiden gick till spillo. Fast nu kan jag dem tills nästa vecka iallafall!
.
Har just nu engelska och snart slutar jag för idag och då ska jag och caroline kolla på svenska skidspelen innan jag tar bussen till joel. Men vi hörs när jag kommer hem till joel för då kan jag blogga, ha en bra fredag allihopa!

Ont i huvudet...

Nu ska jag mysa ner mig under täcket och kolla på en film tillsammans med min extrema huvudvärk och med lillebror, blir inge mer uppdatering. Men vi hörs imorgon! Puss
.
Denna får det bli

Frågor&Svar

Postat av: Elin
Har du en hund? :O Kan du visa lite bilder och så nån gång? :D
SVAR: Ja det har jag och visst kan jag göra det, här kommer det lite bilder på min hund som heter Gillis och är 10 år gammal.



13 mars 2012

Godmorgon snyggingar!
.
Imorse fick jag lite sovmorgon för jag åkte med Caroline till skolan, hon har ju körkort så det var väldigt skönt! Men nu sitter jag i skolan och har naturkunskap och ska bara uppdatera lite kort. Idag slutar jag runt fyra och då blir det att åka hem och plugga gärnet inför engelska provet imorgon som inte kommer gå alls bra för det är fem texter jag ska kunna innehållet i och jag har inte ens börjat plugga, jag har lite panik.
.
Men hoppas ni får en jätte bra dag i solskenet, så hörs vi senare idag.

Glass i stora lass

Nu har jag varit duktig och bekämpat min rädsla för mörker när jag gick ut med hunden helt själv, så nu tänker jag avnjuta en glass och sedan kolla på Maria Wern som börjar klockan nio. Ha en bra kväll sötnosar!

12 mars 2012

Heeeej på er och förlåt för världens sämsta uppdatering!
.
Men nu är jag tillbaka, tror jag haha. Var som jag trodde helt död efter festen i lördags, så jag orkade inte sitta vid datorn på söndag för jag mådde inte så bra. Men jag och joel hade iallafall så jävla kul och det vart en riktigt lyckad kväll och vi fira joel rejält med sång och allt! Och idag var jag ledig för jag hade inställda lektioner så jag har umgåts med madde hela dagen men nu är jag hemma och ska försöka ta tag i lite läxor.
.
Här kommer bilder ifrån lördags.

Jag är på g!!

Har precis öppnat den andra ölen, så nu är jag på banan så att säga.. Hahaha! Vi sitter och väntar på att klockan ska slå halv sju så vi kan pallra oss till bowlinghallen för att festen sedan kan börja! Jag är så peppad!! Men iallafall, ni får ha en sån jäkla bra lördag för det tänker jag ha så vi hörs imorgon och då kommer jag vara död, haha. Puss och kram

10 mars 2012

Hej på er!
.
Har precis haft främmande av joels mamma, hennes kille och joels mormor! Vi har fikat och haft det trevligt, så nu ska jag locka håret inför ikväll och jag längtar som tusan. Först ska vi bowla ett gäng och sedan gå hem till joel och festa natten lång, kommer nog bli en bra kväll, det känner jag på mig. Men nu ska jag fixa håret så det är klart, vi hörs!

16.39

Nu har jag kommit fram till joel som just nu för tillfället är upptagen med sitt xbox spelande.. Men jag sitter och underhåller mig själv med att ta kort på mig själv och att läsa bloggar. Vi har inga planer för kvällen, så den blir nog lugn så vi är utvilade tills imorgon då det blir allt annat än lugnt, haha! Hoppas ni får en jätte bra helg, så hörs vi. Puss puss

9 mars 2012

Godmorgon!
.
Igårkväll var jätte trevlig och vi skratta så himla mycket så jag hade ont i magen när vi åkte hem runt halv nio. Och maten var riktigt god, men tyvärr så fick jag ingen bild på maten för mitt batteri på mobilen tog slut. Men det vart en riktigt lyckad kväll iallafall!
Idag är det fredag, alltså så får jag helg om endast tre timmar wihooo! Och då blir det att åka upp till min älskling och ha det bra. Vad ska ni själva hitta på i helgen?






8 mars 2012

Hej på er!
.
Torsdag idag och imorgon är det äntligen helg, som jag har längtat! Har just nu samhällskunskap och min lärare håller på att babblar om något jag inte förstår mig på, så jag sitter och tar kort på mig själv istället, haha det är skönt att ha en dator i skolan när lektionen är tråkig! Idag slutar jag runt tre och då ska jag gymma en liten stund för att sedan gå till Rådhus källaren och äta med min familj och min släkt, för min fasters kille fyller 50 år. Jag längtar efter att få lite fin mat, kommer bli jätte kul.
.
Säger hej då med några snygga bilder, vi hörs senare.
Har föressten färgat håret och det var liiiite för mörkt än vad jag tänkt mig, men det får duga!

Kommer nog alltid att älska denna låt!


7 mars 2012

Hejsan!
.
Har precis placerat mig i mammas och pappas säng tillsammans med min lillebror och vi ska alldeles strax kolla på big brother och käka muffins som mamma har gjort. Har haft en bra dag idag, men har gått väldigt mycket. Först på morgonen gymmade jag och sedan gick jag på stan och kika, sen till skolan och hade en lektion och sen gick jag på stan igen i två timmar så jag är helt slut i mina ben och fötter. Är jobbigt att gå på stan, fast fick med mig väldigt fint hem. Men det får ni se imorgon!
Muuuums!

Summer inspo


6 mars 2012

Godmorgon 
.
Sitter just nu i skolan och håller på med nervsystemet på naturkunskapen och kan ju säga att det inte är så enkelt att förstå, så detta blir ett kort inlägg. Idag ska jag iallafall gå ner på stan efter skolan för att fixa presenter till min älskling som fyller år i helgen och sen hem och bara ta det lugnt. Har även skrivit klart mitt CV och mitt personliga brev, så jag ska lämna in några styckna imorgon och jag tänker hålla tummarna för jag vill verkligen ha ett sommarjobb!
.
Ska fokusera på vad min lärare säger, men ni får ha en jätte bra dag så hörs vi! 


Bilder från pimplingen


5 mars 2012

Heeeej, jag är tillbaka!
.
Fick som jag trodde tillbaka min dator idag och nu kommer jag kunna blogga riktigt igen, bra va? Har iallafall laddat upp ett inlägg med lite bilder från pimplingen i helgen, så håll utkik ikväll. Just nu sitter jag och gör absolut igenting, så jag funderar på att duscha. Skulle behövas om man säger så, haha. Det får nog bli så, men ni får ha en jätte bra kväll så hörs vi imorgon ifrån skolan. Pusssss

4 mars 2012

Hallå där! Hur är läget? Allt är iallafall bra med mig efter att fått spendera någon dag tillsammans med min man innan skolan börjar igen. Ligger för tillfället i min säng och pluggar inför historia provet imorgon men det går segt för det första så är jag inte intresserad av historia och för det andra så är det så komplicerat och svårt, men det ska nog gå bra ändå! Denna helg har iallafall bestått av mycket pimpling, övningskörning och mys. En riktigt bra helg helt enkelt, men nästa helg blir tusen gånger bättre för då fyller joel år! Nu ska jag försöka återgå till plugget innan det är dags att lägga sig. Jag håller tummarna för att vi får tillbaka våra datorer imorgon så det blir riktig uppdatering igen. Puss på er!

2 mars 2012

Hallå där! För första gången tycker jag inte om att skriva att det är fredag för det betyder att lovet snart är slut. Ikväll var det egentligen bestämt att joel skulle komma men han och hans kompis skulle spela så han kommer imorgon istället, tråkigt men vi får ju träffas imorgon iallafall! Idag har jag och min lillebror varit och pimplat och jag fick nio fiskar och daniel fick bara tre, haha det är så härligt att reta honom för de! Nej nu ska jag gå och läsa lite bredvid mamma, så ni får ha en jätte bra kväll så hörs vi!

RSS 2.0