När lönen kommer..

Så ska jag köpa denna vackra skapelse. Det var egentligen Johanna som hittade den men hon tyckte den var för dyr, så varför ska jag banga på att köpa den då? haha.. Den är så mycket snyggare i verkligheten och tyget är underbart skönt! Så den ska jag absolut köpa när jag får lön nu på måndag.
349:- från H&M

19 mars 2013

Hejhej!

Har inte haft tid till att blogga och heller inte haft någon lust till det. Men allting flyter på som det ska och denna vecka är fullspäckad. Igår jobba jag till halv tio, idag träna jag karate, imorgon jobbar jag till halv tio och på torsdag tränar jag karate och på fredag åker jag hem till älsklingen! Men jag tycker faktiskt om att ha någonting att göra och att inte bara behöva sitta hemma. Och det är så kul att karaten går så bra!!

Ligger just nu i sängen och ska snart sova för jag är så otroligt trött. Behöver all sömn känns det som just nu! Puss


12 mars 2013

Hejsan!

Sitter just nu i bilen och väntar på att mamma ska ha handlat klart, följde med henne för att få tänka på annat och för att hon skulle få sällskap. Är iallafall "frisk" nu, är dock fortfarande förskyld och hostar ibland men har gått till skolan ändå och det gick bra. Var redan idag ifrån skolan och det var jätte skönt fast jag inte varit i skolan på två veckor, haha. Men imorgon är det skola igen och sen karate träning vid sju. Ska bli jätte kul!

När jag kommer hem blir det bara att ta det lugnt framför tvn innan det är dags för att sova. Vi hörs, puss!


8 mars 2013

Hejhej!

Fick hem ett jätte stort brev idag med en katalog från Goxplore och jag började bläddra i den och vart så otroligt sugen på att åka iväg någon gång! Är mest sugen på att åka som volontär till Namibia eller Sydafrika för att hjälpa skadade, föräldralösa och utsatta djur. Har alltid velat åkt till Kenya för att just få se dessa fantastiska djur och leva där men nu kan man få möjligheten att arbeta med dem också och hur underbart skulle inte det vara? Satt och diskuterade detta med mamma för en stund sen och hon tyckte jag skulle köra på det, men måste ju såklart spara pengar så det blir ju om några år. Men det skulle vara helt fantastiskt att få göra det!


7 mars 2013

Hallå där!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men jag har ju som sagt varit sjuk och är det fortfarande så jag har inte haft så mycket att skriva om, därav dålig uppdatering. Jag är iallafall på bättringsvägen, jag hostar nästan ingenting och febern har sjunkit väldigt mycket på bara en dag så det är skönt!

Idag blir det bara att ta det lugnt och kolla på en massa filmer som dessa senaste dagarna har bestått av, men det finns inte så mycket annat att göra än att bara ligga och ta det lugnt.

Ska pallra mig upp ur sängen och göra mig lite frukost och sen bege mig upp till mamma och pappas säng för att bosätta mig där för dagen, det är något speciellt med deras säng som gör så att man vill vara där när man är sjuk haha. Ni får ha det så bra, puss och kram!


Akuten

Har precis varit på akuten för att kolla vad som var fel och jag hade luftvägsinfektion/katarr så jag har fått penicillin för det. Det var jäkligt bra att det inte hann utvecklas till lunginflammation för då skulle jag ha haft det fyra gånger. Så nu sitter jag i bilen på väg hem och ska gå och lägga mig på en gång när jag kommer hem för mitt huvud kokar av febern.

Vi hörs, puss.


3 mars 2013

Godmorgon på er.

Vaknade för en stund sen av att missarna var på mig och just nu ligger jag och spelar spel på mobilen i väntan på frukost. Har gått och blivit sjuk.. Igen! Igår trodde jag att jag skulle få lov att åka till akuten för jag hade ett sånt jävla tryck i bröstet i konstant fyra timmar och det blev bara värre så trycket gick upp i halsen och huvudet, usch det var Inge kul. Sökte på symptomet för det och antingen kunde det vara för att jag ansträngt mig mer igår än vanligt och det gjorde jag för jag, Joel och hans familj var på buspalatset med Joels brorson och lekte och jag var redan lite förskyld, eller så var det att jag börjar få lunginflammation men då tycker jag att jag borde ha mer feber än vad det känns som att jag har. Aja, får kolla när jag kommer hem och få expert råd från mamma haha. Idag mår jag iallafall bättre men är dunder förskyld och hostar.

Nu ska jag pallra mig upp och lägga mig i soffan istället med en kopp te. Ha en bra dag!


En bärs på det här så blir det kanon!


1 mars 2013

Gud va tiden går fort, det är liksom mars redan och det är bara 3 månader kvar tills jag sticker iväg både till London och Ayia Napa tillsammans med klassen. Måste skaffa fram pengar fort alltså!!

Då var den efterlängtade studentkryssningen avklarad och jag överlevde bussresan hem galant eftersom att jag inte blev bakis. Somnade inte förens nio och gick upp vid tolv och då hade jag nyktrat till som tur var så vaknade upp pigg och glad efter att ha haft en helt underbar kväll med mina bästa vänner och dansat från 1 till halv 6, ja mina fötter var döda dagen efter haha. Det kommer vara ett minne för alltid och jag ångrar inte en sekund att jag punga ut 1200kr för att få supa i 24 timmar, haha för det var så lätt värt det!

Ligger just nu i soffan och ska snart pallra mig ut med hunden och sen packa för jag åker till min älskling ikväll. Känns som om mitt lov bara rusat förbi för på måndagen var jag på kryssning, tisdag kom hem sent och la mig, onsdag och torsdag jobba jag och idag får jag äntligen njuta av lite ledigheter!


RSS 2.0