Blir rädd för mig själv, haha


31 januari 2013

Hejsan!

Har varit en riktigt bra dag idag med väldigt mycket skratt och folk på gott humör, det gillar vi! Min fina vän Johanna fyller ju år idag så kan vara därför, så grattis igen!

Imorgon blir det maskerad fest och det kommer bli så sjukt kul! Har varit ner och fixat tröjan som jag ska ha och tänkte testa sminka mig ikväll så lägger nog upp en bild om det ser någorlunda bra ut, haha.

Vi hörs! Puss


29 januari 2013

Hallå där!

Efter ett väldigt långt uppehåll och tjat på mina vänner att jag ska blogga så tänkte jag väl börja med det igen! Kommer inte lova någon super uppdatering men iallafall ett inlägg om dagen borde jag ju hinna med.

Iallafall.. Håller på och göra om mitt rum och jag lever för tillfället i pappkartonger men nu är det inte långt kvar tills vi har målat klart allt. Kom hem tidigt idag så jag började direkt att måla och nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan fortsätta tillsammans. Det är fan kul att måla!

Såhär ser mitt rum ut just nu.. Ganska trångt och smutsigt haha.


4 januari 2013

Hejsan!

Nu börjar lovet närma sig sitt slut och jag ser faktiskt fram emot att börja skolan igen, få träffa vännerna igen och få lite rutiner om dagarna. Kommer ångra att jag sa det sista om någon vecka men det är så jag känner nu iallafall. Förövrigt så har jag och Joel inte gjort någonting, utan bara legat i soffan och slöat framför tvn. Filmen som vi såg igår var iallafall riktigt läskig och jätte bra! Det är faktiskt den bästa skräckfilmen jag sätt för den var bra från början till slut som många andra filmer inte är. Så den rekommenderar jag verkligen!

Imorgon ska vi städa ut julen och få det "vår" fint och på söndag åker jag hem till Falun igen efter att ha varit borta i 11 dagar, saknar faktiskt min familj väldigt mycket nu! Nu tänkte jag spela Sims innan det är läggdags. Puss och godnatt


True


Just nu

Nu ska jag och Joel krypa ner under täcket i soffan och kolla på filmen Sinister som många säger är så läskig och äcklig! Blir nog att sova i soffan ikväll, myyysigt!


3 januari 2013

Mamma ringde för en stund sedan och berättade att dem höll på att möblera om deras rum och så frågade hon även om jag och min lillebror kunde byta rum.. Alltså att jag flyttar ner till hans lilla rum och hans upp till mina två små rum och såklart att jag vill det! Har alltid velat gjort en stor förändring i mitt rum men aldrig vetat vart jag ska börja och så har jag aldrig tagit tag i det, och så är det den hemskaste färgen på väggarna också.. Rosa!!! Kommer alltså byta rum, men först ska väggarna målas vita för tapeten som är där förtillfället står jag inte ut att ha.
 
Detta är lite av vad jag kommer införskaffa mig, har dock några av dessa saker redan, iiiih.
 

2 januari 2013

Hej på er!

Nytt år och nya möjligheter, eller hur är det man säger? Känner på mig att detta år kommer bli riktigt bra för jag har så mycket att se fram emot som till exempel studentkryssning, studentresa, studentveckan och studenten. Haha ha ni ser, allt som har med studenten att göra. Dock så vet jag att när jag väl tagit studenten så kommer jag vilja börja i skolan igen, kommer verkligen sakna det. Iallafall min underbara klass!!!

Ligger iallafall just nu i soffan och kollar på spy kids 2, en riktig klassiker! Ska sen ta och plugga lite som måste bli gjort innan skolan börjar igen.


RSS 2.0