24 februari 2013

Hejsan!

Sitter just nu och väntar på att Joel ska komma hit och stanna tills imorgon. Vi har inte träffats denna helg så då kom han hit idag istället, ska bli jätte mysigt! Sitter för övrigt och väntar på att maten ska bli klar och taggar tills imorgon för då är det studentkryssning!!! Gaah, kommer bli så jävla kul känner jag på mig! Dock inte bussresan hem på tisdagen men aja man lever bara en gång.

Tänkte bara uppdatera lite smått för att det varit tyst ett tag nu. Men ni får ha det så bra så hörs vi. Puss


22 februari 2013

Godmorgon!

Ligger just nu i soffan och väntar på att klockan ska bli tio över åtta för då ska jag åka till skolan, mamma ville tydligen skjutsa mig så jag passar på att ta det lugnt.

Jag slutar runt två idag och klockan fyra börjar jag jobba till ungefär tio och då blir det hem att mysa med familjen. Vad ska ni själv hitta på? Nej, nu ska jag blunda i några minuter. Bjuder på en bild på mig och fina Johanna.


19 februari 2013

Hallå där!

Sitter nervöst och väntar på att åka in på karate träningen.. Ska förmodligen börja så jag ska vara med idag. Men kommer se helt cp ut för jag har vanliga kläder för jag har vuxit ur min förra dräkt. Har ju som sagt gått på karate förut men slutade efter sex år då jag tyckte det blev tråkigt, men har faktiskt saknat det de senaste åren och nu tänkte jag ge det en chans till! Så är lite nervös höhö.

Kom iallafall nyss hem och ska snart åka igen, så är det att bo långt ifrån stan.. Och när jag kommer hem så ska jag bara ta det lugnt framför tvn eller något. Puss


Life of Pi

Har precis kollat klart på filmen Life of Pi som jag både hört väldigt mycket bra om och även väldigt mycket dåligt om. Jag tycker faktiskt den var bra, men inte så spännande då det handlade i stort sätt att dem satt i en livbåt. Men jag tycker faktiskt man borde se den för den var ändå fin!

Life of Pi - 3,5/5


16 februari 2013

Godmorgon!

Har precis vaknat och nu ligger jag framför tvn och kollar på något skit som vanligt. Joel sitter och spelar på datorn och jag ska väl snart gå upp och fixa något att äta till frukost.

Igår efter jag kom hit så kollade vi på en film tillsammans med Joel vän och hans tjej, det var väldigt kul! Och idag ska vi fyra åka och käka på något ny thai restaurang och det ska bli väldigt smarrigt kan jag tänka mig. Skulle vilja lägga upp bilder på min studentmössa (iiiih!!!) som kommit men det går inte att ladda upp bilder med Joels internet när jag bloggar från mobilen så ni FPR nöja er med text tills på måndag igen. Ha en bra dag så hörs vi!


Så nöjd med mitt rum


9 februari 2013

Godmorgon på er.

Vaknade för en stund sen och nu ligger jag och Joel i soffan och kollar på tvserien Spartacus, det blev att sova där inatt höhö. Jag ska alldeles strax gå upp och fixa mig för sedan ska vi åka till jysk och kolla på lite saker för vi fick presentkort där av Joels mamma så då ska vi kika om det finns något fint.

Annars då.. Händer nog inte så mycket mer idag, bara ta det lugnt. Jag ska även plugga en massa då jag ligger efter lite eftersom jag varit hemma en hel vecka ifrån skolan, men ser fan fram emot att göra det haha ibland är jag knäpp. Men ni får ha en jätte bra lördag så hörs vi!


8 februari 2013

Godmorgon!

Idag vaknade jag av att en tjej på mitt jobb fråga om jag kunde jobba ikväll, men fick tyvärr säga nej då jag fortfarande inte är helt pigg och så ska jag även åka upp till min älskling ikväll. Han får kurera mig istället för mamma nu, haha.

Vi träffades ju inte förra helgen så jag längtar efter honom så sjukt mycket! Vad ska ni själv göra ikväll? Jag tror vi även bara kommer ta det lugnt i helgen och rå om varandra och mysa framför en bra film med massa gott, det ser jag fram emot.

Nu ska jag pallra mig upp för att äts frukost, men det är så varmt under täcket och så kallt utanför. Jobbigt...


7 februari 2013

Hallå där!

Har legat i soffan framför tvn och kollat på en massa gamla filmer som man såg när man var barn, t.ex. Som pokémon, Tzatsiki, Den otroliga vandringen och massa fler. Älskar när man kollar på sånna filmer för då får man sånna minnen. Som när jag kolla på pokémon filmen så fick jag något ryck att jag sprang upp på vinden för att leta efter mina figurer och lyckan som uppstod när jag hitta dem, haha ibland får man vara barnslig.

Nu ska jag kolla på andra Tzatsiki filmen och sen blir det middag. Puss


5 februari 2013

Hejhej!

Var hemma ifrån skolan idag igen och har inte bestämt mig om jag ska vars det imorgon också, vi får se. Idag har jag iallafall tagit ner mina kläder från min förra garderob uppe till min byrå i mitt nya rum och fixar lite fler saker. Annars har jag bara tagit det lugnt och just nu ligger jag i soffan och kollar på Tzatsiki - vänner föralltid.

Kommer nog ligga här ett bra tag och kolla på gamla vhs filmer, är så himla mysigt! Tog lite bilder från promenaden med min hund idag, det var så fint ute.


Bilder på mitt rum

Såhär ser det ut i dagsläget i mitt rum som vi målat om och donat med. Dock så ska garderoben ut och ett vitt nattduksbord och en hylla och små grejer ska in och sättas upp. Så helt klart är det inte, men tänkte att jag visar er ändå.


The impossible

Idag kollade jag på filmen The impossible som är en verklighets baserad film om en familj som var med i tsunamin i Thailand 2004. Redan efter 15 minuter i filmen så börja jag stört böla och så fortsatte det enda till slutet. Tycker det var en riktigt bra film!

The impossible - 5/5


4 februari 2013

"Godmorgon" vaknade för ett tag sen och ligger fortfarande i sängen. Igår när jag la mig i sängen och tog det äntligen lugnt fick jag världens huvudvärk, ont i halsen, snorig och ont i kroppen. Så jag kände att jag inte palla gå till skolan utan måste få vila ut och kurera mig. Är lite bättre idag men mår fortfarande dåligt! Tänk att jag inte kan ha en fartfylld och hektisk helg utan att bli sjuk, ska stanna hemma i fortsättningen hahaha.

Så idag vet jag inte vad jag ska göra. Kan tänka mig att jag bara kommer ta det lugnt i sängen och kolla på en film, känns som om det är väldigt nödvändigt just nu!


3 februari 2013

Godmorgon!

Hade en jätte kul kväll i fredags med underbara vänner, var så kul att vi blev så många. Och igår var jag med Madde och Caroline och hade det mysigt. Vi lagade mat, bubbla och skratta en väldigt massa.

Har precis vaknat nu och Madde och Caroline sover så sött bredvid. Klockan ringer inte förens vid halv elva för jag börjar jobbet 12 och slutar 21.30, kommer dö på riktigt!! Haha

Ska försöka somna om en snabbis innan jag ska upp, men vi hörs förmodligen imorgon då jag kan visa lite bilder från i fredags. Puss


RSS 2.0