Skååååååål!

Sådär ja, nu är jag fixad och klar för att gå vidare till vänner och grilla. Hoppas ni får en jätte bra kväll, och drick inte för mycket, haha. Men skål då!!!

30 april 2012

Godmorgon!
.
Idag är det äntligen valborg och jag ligger fortfarande i sängen, men ska snart gå upp och fixa till mig lite. Joel kompis är här, så jag ska smyga mig förbi dem för att ta mig till toaletten, haha. Idag kommer vi väl bara ta det lugnt innan vi drar iväg och förmodligen grillar och spelar kubb med några vänner. Hoppas vädret håller sig, men det tvivlar jag inte på. Ska även försöka få en bild på hur jag ser ut ikväll, men jag lovar inget! Men bilder kommer det iallafall att tas.
.
Men ni får ha en sån bra dag, så hörs vi lite senare.

Godnatt

Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och kolla på några avsnitt av One Tree Hill innan vi ska sova. Så ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon. Puss och godnatt.

Dags att gå på bio kanske?


De senaste köpen



29 april 2012

Hejsan!
.
Är för tillfället hemma själv och kommer vara det i någon timme, för Joel är på bio med en kompis och jag sitter hemma och unnar mig lite godis. Dem skulle se någon film med massa superhjältar och det är inte riktigt min stil av film så jag stannade hemma istället. Dock har jag hört att den skulle vara riktigt bra, men men.. Så jag sitter och kollar på lite djur program och äter godis och längtar tills imorgon, det kommer bli så kul. Det känner jag på mig!
.
Jag tänkte fota mina senaste köp så ni får hålla utkik lite senare här på bloggen, för då kommer inlägget upp.
Jag och Joel har föressten 1½ år idag, så grattis till oss!

New Year's Eve

Jag och älskling har precis sett klart filmen New Year's Eve, och den var riktigt bra! Jag brukar bli ganska förvirrad när det handlar om fler personer men det gjorde inte denna. Rekomenderar den!
.
New Year's Eve - 1 2 3 4 5


28 april 2012

Hej på er.
.
Denna dag har bestått mycket av att vara ute i det fantastiska vädret och gått. Och ni har nog säkert sett i tidningen/nyheterna att det har brunnit i ett flertal lägenheter här i Edsbyn, nära där joel bor inatt. Så vi var tvungna att gå dit och kolla hur det såg ut, och det var ingen vacker syn precis. Allt är totalt förstört och det brann fortfarande. Det var en kvinna som hade blivit svårt brännskadad, tre personer som hade fått rökskador men dem har dock inte fått nå uppgifter om att det är någon som skulle ha avlidit, och det hoppas jag verkligen inte. Dock så hade djur tydligen gjort det, usch det är så hemskt. Så jag skänker en tanke till dem som blev drabbade!
.
Ikväll blir det iallafall en lugn kväll för oss, för vi måste ju tagga till rejält till valborg för då blir det allt annat än lugnt kan jag säga, haha. Nej, nu tänkte jag fixa något att käka innan jag dör av hunger, men vi hörs lite senare. Ha en bra dag!

Älskade, älskade farmor

Åh, imorgon är det äntligen helg och då ska jag åka upp till joel, som jag har längtat efter honom. Kommer bli en väldigt bra helg! Min kväll har iallafall bestått av dans och besök hos farmor med pappa. Det är så kul att träffa farmor och prata om gamla minnen, och jag blir så rörd för jag saknar den tiden då farfar levde och farmor var piggare och allt var helt perfekt. Tyvärr så kommer den tiden aldrig komma tillbaka, så jag får leva på alla fantastiska minnen som vi har tillsammans, för dem kommer jag alltid minnas.
.
Håller för tillfället på med att träna in 30 meningar som vi ska ha som läxförhör imorgon på engelskan, och det går faktiskt bra. Dem var inte så svåra som jag trodde.
Nog om det, ska väl forsätta att träna tills jag ska gå och lägga mig. Men vi hörs imorgon sötnosar, puss och godnatt.

26 april 2012

Hej på er.
.
Sitter just nu i skolan och har samhällskunskap, och vi kollar på någon ointressant film och vi ska anteckna, orkar man det? Nej! Men jag slutar snart och då blir det att åka och gymma och sedan hem och plugga inför engelska förhöret imorgon. Det är inte så fel att få sluta tjugo över elva istället för tre som vi annars skulle haft gjort, ibland har man det bra.
.
Kommer väl hem runt tre idag, så vi hörs då. Ha en bra dag!

De perfekta tröjorna

Gina tricot, 199:-

Kissen & jag

Sådär ja, nu tror jag att allt är klart. Vart faktiskt rätt nöjd. Denna gång kör jag bara med mitt namn på headern, annars brukar jag ju alltid ha massa bilder. Men kände att det behövdes något nytt, så nu fick det bli det. Kommentera gärna vad ni tycker, är jätte kul att få höra era åsikter.
.
Tvingade precis Shakira att vara med på kort, dem blev ju söta..

Gör om bloggen

Som ni ser så håller jag på med en liten små förändring på bloggen, men jag velar fram och tillbaka. Det är inte lätt alltså!

25 april 2012

Hallå där!
.
Varit lite frånvarande från bloggen ett tag nu, men nu ska jag väl sätta igång med att blogga igen. Men det är så tråkig när jag inte kan få in mina bilder ifrån mobilen till datorn som jag alltid har kunnat gjort förrut, men det har hänt något så det går inte längre. Så ni får stå ut ett litet tag tills jag har klurat ut vad som är felet.
.
Har precis börjat dagens första lektion och innan har jag haft en hårt gympass, vart helt slut men nu känns det riktigt skönt i kroppen. Slutar inte allt för sent idag och då ska jag hem och sätta mig ute och bara njuta av värmen, för idag är solen här och det är ett riktigt skönt väder ute. Så tänker ta vara på det!
.
Ha en jätte bra dag, så hörs vi lite senare när jag kommer hem! :)

23 april 2012

Godmorgon sunshines! Idag börjar en väldigt intensiv vecka på prov fronten, tre prov ska jag hinna med och få bra resultat på. Kommer bli tufft, men jag klarar det haha. Jag har iallafall haft en jätte mysig helg tillsammans med min familj och bara tagit det lugnt och umgåtts. Idag börjar inte jag förens tio i tolv så jag ligger och drar mig lite, men jag ska snart gå upp och fixa mig för bara en timmes historia, som alla måndagar består av. Ingen hårdstart efter helgen är det iallafall inte.

20 april 2012

Jag är så jävla arg just nu! Och det är för att joel smsa nyss och berätta att den buss som jag åker med upp till Edsbyn och till Joel med ska sluta att gå på vardagarna för att något företag med godssaker som betalat bussresorna inte behöver deras transport längre så dem ska ställas in. Det ska fortfarande gå bussar dit på fredagar och hem på söndagar så det är ju bra, men jag kommer aldrig mer kunna åka upp till Joel på vardagar om vi t.ex. är lediga någon dag. Och i sommar, ååååh. Alltså är så arg på dem för att dem inte kan betala själv så att vi som verkligen måste kunna åka dit även på vardagar ibland ska kunna åka. Är inte på humör just nu!

19 april 2012

Tjenare!
.
Imorgon är det äntligen fredag och då blir det hemma mys tillsammans med familjen. Slutar även kvart i tio imorgon, såå skönt! Iallafall, nu sitter jag och lillebror och ska börja plugga efter mycket cambilder, hahahaha ni ska bara se. Det har för övrigt varit en riktigt bra dag med mycket skratt.

13.54

Äntligen är jag i skolan efter många omsändigheter. Jag missa såklart bussen imorse men den var tre minuter för tidig så det var därför, så jag fick ta moppen ända in till skolan och det var ganska kallt men nu sitter jag här och ska ha geografi men våran lärare har försvunnit och våran lektion slutar om en timme. Värdelös dag iallafall, men jag längtar tills jag ska träna.
.
Bjuder på några söta bilder på mig och Elin

18 april 2012

Hejsan!
.
Idag strålar solen och det är äntligen vårväder ute och jag hoppas att det håller i sig nu, för jag vill inte frysa längre. Har sovmorgon till kvart i två idag, så jag vaknade för en stund sedan och sitter nu fixad och klar för att åka ner till bussen om ca. en halv timme. Har bara geografi och sedan slutar jag och då blir det att gymma och sedan att åka hem och slöa och kanske plugga lite, om jag orkar det vill säga.
.
Ha en jätte bra dag i det fina vädret, så hörs vi

Dagens köp


Sorry för världens sämsta bilder, men det gick inte att föra över bilderna till datorn så jag fick lov att skicka dem via mms till blogg.se så då blev bilderna såhär. Aja, mintgrön linne från hm 149:- och armband från hm 29,90:-

Ralph Lauren

Kom hem för ett tag sedan då jag gick en stund på stan och fyndade lite saker som ni ska få se i ett senare inlägg, om min mobil och min dator vill komunicera med varandra det vill säga. Gick även in på kicks idag och luktade på parfymer och hittade Ralph Laurens nya parfymer till tjejer, och dem luktade så himla gott. Men jag och mamma ska lägga ut hälften så vi ska köpa den rosa, iiih.
.
Blir att ta det lugnt nu och kolla på One tree hill, puss.

17 april 2012

Hallå där!
.
Idag är det tisdag och det brukar vara den jobbigaste dagen, men vi har ingen tyska idag så denna dag blev riktigt bra istället. Så jag slutar om en timme och då ska jag bege mig ner till stan för att kolla på lite saker och sedan dra mig till gymmet för en timmes gym, var riktigt längesen jag tränade. Men nu är jag igång igen!
.
Igår låg jag hela dagen och kollade på One Tree Hill och det tänker jag göra idag när jag kommer hem också, är så skönt att få ta det lugnt efter skolan för det är inte ofta jag kan göra det. Så jag ska njuta av varje sekund, haha.

16 april 2012

Hejsan!
.
Första dagen efter lovet är ju avklarat, gick bara i en timme och då hade jag historia prov som jag hade gått och grubblat så mycket över, men det gick förvånansvärt bra! Så nu ligger jag i mammas och pappas säng under täcket och äter naturgodis och tänkte slå på One Tree Hill, åh det är så bra!
.
Hörs lite senare!

JFR



Så galet snyggt!

15 april 2012

Hej på er.
.
Är förtillfället hemma själv, för joel är iväg med några vänner och byter vinterdäck till sommardäck. Så jag sitter vid datorn och kollar på lite tvprogram, borde plugga men det tar jag itu med lite senare. Är föressten fint väder här i Edsbyn så jag ska nog snart göra iordning en smoothie och sätta mig ute på balkongen och njuta av solen.
.
Ni får ha en fin dag, så hörs vi!

Läggdags

Nu blir det läggdags för våran del, eller iallafall för min del. Är så trött så det ska bli så skönt att få sova. Imorgon eller ja.. Idag är det söndag och då börjar ångesten sakta krypa fram. Lovet tar slut och plugg står på schemat. Så nu är det bara att längta efter sommarlovet, men det är inte långt kvar nu, bara och bita ihop! Men ni får sova så gott så hörs vi imorgon, godnatt med er.

14 april 2012

Hallå där!
.
Sitter och nördar mig framför tetris på facebook och joel sitter och nördar sig framför sitt tvspel, haha vi har inget liv. Trodde det skulle bli party ikväll, men det blir en lugn hemmakväll istället. Ska vara hemma nästa helg så vi måste mysa tillräckligt, för sen kommer vi inte träffas på väldigt länge, usch det är så jobbigt!
.
Iallafall, har inte så mycket att skriva för jag gör ju som sagt inte så mycket än att sitta vid datorn, hehe. Men ni får ha en jätte bra lördag, puss och kram.


Sugen på någon av dessa sköningar!


Från Hm, 249:- och 199:-

20.33

Sitter just nu och läser Veckorevyn och äter på.. haha vad heter dessa goda saker egentligen? Iallafall, det är vad jag gör just nu. Men strax ska jag gå upp och lägga mig och kolla på några avsnitt av One Tree Hill och sedan sova, blir alltid så trött tidigt nuförtiden, vet fan inte vad det beror på. Imorgon ska jag iallafall åka upp till Joel igen och vi får se vad som händer i helgen.
.
Ni får ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon. Puss!

Right now:

Får väl peppa mig genom att tänka på att vi ska äta på max ikväll, var så jäkla längesen nu.

12 april 2012

Hejsan sötnosar!
.
Blev en sovmorgon idag och det var riktigt skönt, men nu är jag uppe och ska snart fixa lite lunch till mig och lillebrorsan och sedan ska vi sätta oss ner och få lite plugg gjort. Är så kul att ha sällskap när man pluggar, allt blir mycket roligare då. Idag ska jag även på dans, men caroline ska inte vara med så jag är inte så sugen på att åka dit faktiskt så jag får se om jag åker dit eller inte. Skulle vara skönt att bara vara hemma faktiskt.
.
Nu ska jag göra pastasallad, så vi hörs sen!

Movie time

Nu ska jag redan krypa ner i sängen och kolla på film, Apflickorna och Shark night tillsammans med lillebror. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon. Puss och godnatt!

Shopping

Fit me foundation och nya träningsskor från Stadium

Ååh vilka snygga saker, vill ha allt!


Tattoo

Jag har blivit så fast i citatet "It's the little things that makes life big" för jag tycker det stämmer in så jäkla bra! Jag har den med i min header och jag gillar den jätte mycket. Så jag tänker fan tatuera in den när jag blir 18. Tänkte ha den lite längre ner än nacken, tror det skulle bli as snyggt!
.
Men nu är frågan.. Vilken textstil är snyggast? Jag tycker nog mest om 1:an och 4:an, men kommentera gärna vilken du tycker!
.

11 april 2012

Hej på er!
.
Nu är jag hemma i tråkiga falun igen, kommer hem till regn och allt, kul.. Men snart åker jag till älskling igen, redan på fredag för vi måste ju passa på nu när vi har tid att vara. Lägtar redan! Har precis ätit mat och just nu sitter jag och kollar på resor och jag och joel är väldigt sugna på att åka till Rom nästa vår/sommar, skulle inte sitta fel om man säger så. Så jag sitter och drömmer mig bort lite och längtar till värmen.
.

Natt på museet 1&2

Igår såg jag, familjen och joel på Natt på museet 1 och 2 på tvn. Och jag som är lite efter än alla andra så hade inte jag sätt någon av dem så det var kul att se dem för jag har hört att dem är riktigt bra. Jag tyckte att 1:an var mycket bättre än 2:an, men så är det väl alltid. Men jag rekomenderar både, men mest 1:an, haha.
.
Natt på museet 1 - 1 2 3 4 5
.
Natt på museet 2 - 1 2 3 4 5

Frågor&Svar

Postat av: k
Kan inte du lägga upp några valborgs outfits?
SVAR: Jo jag hade tänkt det, så jag hade redan gjort ett collage med lite snygga valborgs outfits. Hope you like it!

9 april 2012

Hallå där snyggingar!
.
Har precis tagit en välbehövlig dusch och nu sitter jag och kollar på när älskling spelar tvspel, haha roligt. Idag har vi varit i falun, kikat i affärer och varit och grillat med joels familj. Det blev årets första grillning och det var riktigt gott! Och igår letade vi påskägg i skogen och åt en god påskmiddag tillsammans med min familj. Idag börjar även mitt påsklov och jag ska njuta av ledigheten, men snart sitter jag där på söndag kväll med allt plugg som jag inte gjort på lovet, det brukar iallafall bli så. Men jag tänkte vara duktig och göra lite imorgon när joel ändå är på jobbet.
.
Vi ska väl slå på någon film snart och mysa ner oss i soffan, hoppas ni får en bra kväll.

Följ mig på instagram

Jag har gjort som alla andra och skaffat instagram. Följ mig där och se mer vardagsbilder som jag inte lägger ut på bloggen. Jag heter lejennie.

Spets topp

Gina tricot, 149:-

En ny favorit

Jag var tillräckligt tyst så jag gjorde frukost på sängen, var väldigt mysigt vill jag lova. Vi har precis klivit upp och nu sitter vi och kollar på tv och tar det allmänt lugnt innan vi ska bege oss mot falun. Blir en lugnt kväll där hemma med massa mys och gott att äta, vad ska ni själv göra ikväll?
.
Måste bara visa vilken fantastiskt god mat älskling gjorde igår, wokade grönsaker, nudlar och räkor. En ny favorit mat, helt klart!

8 april 2012

Godmorgon på er! Jag har precis vaknat och joel ligger fortfarande och sover, jag hatar att vakna såhär tidigt när jag kan sova ut. Men idag ska vi iallafall åka hem till min familj och äta påskmat och leta efter påskägg, ska bli roligt! Tänkte försöka kliva upp sängen försiktigt och göra frukost på sängen, kommer inte lyckas men jag kan ju alltid försöka, haha vi hörs senare idag! :)

6 april 2012

Hej på er igen och glad påsk!
.
Nu tänkte jag väl att jag skulle vara tillbaka nu när jag har tid att sitta vid datorn för nu har jag lov!!! Ikväll blir det party så jag har precis fixat till mig så nu är jag dunder snygg, haha. Känner på mig att det kommer bli en bra kväll!
.
Tänkte att detta får bli ett litet inlägg, så hörs vi imorgon istället. Ni får ha en jätte bra dag och kväll, puss på er!


2 april 2012

Jag har verkligen ingen inspiration till att blogga just nu, så jag tänker ta en liten blogg paus på några dagar. Så kommer jag förhoppningsvis tillbaka med lite mer inspirerande och roliga inlägg.
.
Ta hand om er, så hörs vi. Puss och kram!

1 april 2012

Godmorgon, eller något..
.
1:a april idag och det betyder att man får luras så mycket man vill, har dock inte lurat någon idag och kommer förmodligen inte att göra det heller, är så dålig på att komma på saker. Har ni lurat någon än då? Är iallafall hemma själv för joel är och jobbar och det var meningen att jag skulle ta en promenad, måla, plugga och städa på morgonen men jag har bara suttit och kollat på gamla avsnitt av kungarna av tylösand, har lite ångest nu att jag har allt det där framför mig. Men om typ en timme ska jag åka iväg och umgås med joels familj för joels brors tjej fyller år så vi ska äta lunch hos henne! Blir att vara där själv utan joel, men han kommer sen som tur är, haha nej då.
.
Men nu måste jag fixa det enorma berget med disk, så vi hörs ikväll eller imorgon ifrån skolan. Puss hej
Jag unnade mig en god frukost iallafall, hihi.

RSS 2.0