Falu kalaset!

Jag har precis fixat mig och det är första gången på över en vecka som jag använder foundation och puder och det är inte vanligt, har aldrig gått utan smink i skolan så jag är riktigt stolt över mig, hihi! Jag och Daniel ska aldelles strax åka moppe ner till bussen för att sedan åka till stan för att gå på falu kalaset och kolla på cruisingen som kommer vara ikväll, blir nog en bra kväll.

31 maj 2012

Hallå där!
.
Har varit lite tyst de senaste dagarna och det ber jag om ursäkt för, men jag har inte haft något att skriva om så jag tyckte det kändes lite onödigt att bara publicera ett inlägg utan att det är roligt att läsa om det.
Snart är det helg och det innebär falukalaset, rix fm och att vara med älskling. Jag ber till gudarna att det inte regnar, men det ska ju tydligen snöa? Alltså det är juni då!
.
Hade iallafall nationella muntligt i tykan idag och det gick faktiskt bra, sa en hel del faktiskt. Och sen ska jag ha geografi prov som jag inte kan ett dugg på. Så denna samhällskunskaps lektionen som jag har nu ska jag träna så jag kan det. Så vi får höras lite senare, ha en jätte bra dag!
Har föressten färgat håret och det vart väldigt mörkt. Men det är bara att vänja sig..

29 maj 2012

Hejsan!
.
Har precis stoppat i mig lite pannkisar och ska snart plugga lite inför framtida prov. Apropå prov så hade jag både historia prov och tyska nationella idag och båda gick jätte bra, så jag är hel nöjd! Längtar även till på fredag för så ska jag på rix fm här i falun tillsammans med mina tjejkompisar och dricka och ha det bra, hoppas bara att vädret håller i sig. Fast det ser dock ganska mörkt ut på den fronten..
.
Nu ska jag kolla på big brother och sedan plugga, men bjuder på denna underbart sköna låt från Eurovision.

Morsdag

Jag och Joel firade morsdag hemma hos hans mamma och hennes kille tillsammans med Joels syster och hennes kille. Jag ringde ju såklart min mamma på dagen och fira henne genom telefonen, det lilla blir hon glad över! Iallafall, vi åt tillsammans och spelade crocket och det var så otroligt mysigt. Man fick verkligen sommarkänslor och jag älskar det!

28 maj 2012

Hallå där!
.
Idag efter skolan så tog jag en tripp på några timmar till kupolen och shoppade som ni fick se i det tidigare inlägget. Är väldigt nöjd med mina köp, dock så är inte plånboken det om man säger så, haha. Imorgon har jag prov i historia och jag har lite panik över det, så jag ska sätta mig ner och träna in allt. Kommer visa lite bilder ifrån morsdag så håll utkik. Puss

New in

(Den är mintgrön)
(Den är mörkblå)

27 maj 2012

Godmorgon på er! Vaknade för ett tag sen men ligger fortfarande i sängen och myser, fick även frukost på sängen av älskling, dock efter mycket tjat haha. Klockan tre ska vi befinna oss hemma hos Joels mamma för att fira henne på morsdag och äta tillsammans. Nej, nu ska jag kliva upp och fixa mig och även ringa mamma och gratta henne. Men ni får ha en sån bra dag i värmen så hörs vi!

Jaaa, grattis Loreen!!!

Måste bara börja med att säga grattis till Loreen som skötte sig hur grymt som helst på scenen idag. Hon var verkligen en värdigt vinnare, och nästa år måste jag befinna mig i Stockholm för hur fränt skulle inte det vara?

Jag och älskling har som sagt suttit bänkade framför Eurovision och det var riktigt många bra låtar med idag, iallafall Rumäninen. Nog om eurovision, ni får iallafall se mina köp imorgon istället.

Nu ska vi nog krypa ner i sängen och mysa innan vi ska sova. Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon. Puss


26 maj 2012

Hej sötnosar!

Idag är det fint väder igen och det gillas väldigt mycket. Har dock blivit så seg och trött när jag varit i solen så mycket dem senaste dagarna, så det kanske blir en picknik med mig själv i parken bredvid eller att bara vara inne och sola lite på balkongen. Får se var jag känner för. Joel har iallafall åkt och jobbat och kommer inte hem förens ikväll så idag får jag underhålla mig själv helt enkelt.

Köpte lite saker igår när jag gick på stan innan jag åkte till Joel och det ska ni självklart få se lite senare. Ha en jätte bra dag, så hörs vi lite senare! Puss och kram


Måste ha någon av dessa!


Sol, sol, sol

Gud vilket härligt väder!!!! Har precis solat i ungefär två timmar så nu har jag fått lite färg på mig, hoppas att den håller sig kvar nu bara.. Får väl smörja in mig ikväll annars. Sitter iallafall ute och äter melon och tänkte kolla på lite big brother och bara njuta av värmen. Blir inte att åka till balen, fick tyvärr inte med mig något sällskap så jag får väl hitta på något annat roligt här hemma, som.. att plugga.
.
Ha en fortsatt bra dag i solen, så hörs vi.

Så snygg!

Denna bikini är från H&M och den är så otroligt snygg. Färgen är perfekt! Kanske ska slå till på denna?

24 maj 2012

Hallå där.

Idag är det strålande sol ute och det är så härligt att äntligen sommaren är på väg. Känner på mig att denna sommar kommer bli jätte bra, fast det har väl i och för sig varje sommar varit på sitt vis. Har just nu samhällskunskap och sitter och lyssnar på min förvirrade lärare och jag försöker få med mig någon till niornas bal på min förra skola som dem ska ha ikväll. Skulle vara så otroligt roligt att se! Så vi får se om jag drar dit med någon eller inte.

Annars då.. Har gjort nationella prov i tyska idag och det gick ganska bra, men det var riktigt svårt. Och tyska är inte direkt mitt bästa ämne, utan mer mitt sämsta ämne. Men jag hoppas att det gick bra!


Gräsklippning

Puuuuh, det vart inte en sån lugn kväll ändå.. Istället för att mamma skulle klippa hela gräsmattan så gjorde jag det, snäll som jag är! Det var riktigt jobbigt men det vart väldigt snyggt. Så nu ska jag äta melon och kolla på tv innan jag hoppar in i duschen.
.
Godnatt och sov så gott sen när ni ska sova, så hörs vi imorgon ifrån skolan. Puss

Ballerina


Inspo


23 maj 2012

Hejsan!
.
Har precis kommit in från att ha solat en liten stund och pratat om framtida utlandsresor tillsammans med mamma och daniel, hoppas det blir av! Så nu sitter jag och ska snart äta och sedan lägga mig i soffan och bara ta det lugnt med lite plugg och big brother tittande. Har lite planerande inlägg som kommer komma upp idag, så håll utkik.
.
Ha en fortsatt bra dag!

22 maj 2012

Hallå där!

Måste bara säga att gud vilket fint väder det har varit idag, helt otroligt. Har spenderat typ hälften av min tid i skolan med att vara ute och njuta av solen och när jag kom hem så satt jag direkt på mig shorts och satt mig ute i solen och stekte lite, fick dock ingen färg på mig... Och nu kom jag precis in från att ha hjälpt pappa att klippt en liten del av gräsmattan. Tänkte få klart lite plugg nu och sedan kolla på big brother.

Hörs lite senare sötnosar.


Hamilton & John Carter

Hamilton, i nationens intresse - 1 2 3 4 5
.
John Carter - 1 2 3 4 5

21 maj 2012

Hej på er!
.
Nu har en ny vecka börjat och det betyder mycket prov och inlämningsuppgifter, men nu är det inte långt kvar tills vi får sommarlov. Och det kommer bli så otroligt skönt! Idag övningskörde jag från Edsbyn till skolan tillsammans med Joel och nu medan jag är i skolan i en timme, så hänger Joel på stan och kommer sedan och hämtar upp mig och vi åker hem till mig och myser. Så blir inte så mycket mer uppdatering idag, men något inlägg kommer jag kunna klämma in.
.
Ni får ha en jätte bra dag, så hörs vi.

19 maj 2012


21.40

Gästerna har precis åkt hem och jag sitter och håller på att somna. Är ju ledig imorgon och på fredag som nästan alla andra, men det blir nog ändå en tidigt kväll för mig för är så sjukt trött! Ska nog hoppa in i duschen och göra mig fräsch, för nu känner jag mig allt annat än fräsch.
.
Ni får ha en fortsatt bra onsdags kväll, så hörs vi imorgon! Puss och kram

From H&M


16 maj 2012

Tjena!
.
Började halv ett idag och slutade tre, en helt okej dag med andra ord. Dock så kändes det som om jag hade varit i skolan hela dagen idag för jag var så trött när jag kom hem och hade så otroligt ont i huvudet, men nu har jag fått mat i magen och nu mår jag bättre. Snart blir det att äta tårta och kakor och feta sig, för pappas syster, hennes kille och min kusiner kommer hit och ska fira Daniel för han har ju fyllt år, så det kommer bli riktigt trevligt.
.
Ska kolla på bikinis ifrån H&M och lägger nog upp ett inlägg på några snygga. Hörs senare!
Mamma hade köpt godis åt mig, muuuums!

Två låtar som satt sig på hjärnan


15 maj 2012

Hej på er.

Min dag har varit väldigt bra med mycket skratt. Jag och Johanna i min klass klarade en mvg bana i origentering idag på idrotten, så nu har vi mvg i det. Vi vart mycket stolta vill jag lova! Annars har vi haft tråkiga lektioner, men dagen har ändå varit bra. Fast jag inte mått så bra idag, så har mina underbara vänner fått mig att tänka på annat och fått mig att skratta. Ni är guldvärda tjejer!

Har en redovisning imorgon på geografin, så jag ska krypa ner under täcket (standard) och plugga.





14 maj 2012

Hejsan! Var en väldigt kort dag idag som alla andra måndagar är för mig. Så nu har jag krypit ner under täcket för att plugga inför två prov som jag har denna vecka. Så det är vad min dag kommer bestå av. Att bara ta det lugnt och att plugga, skönt de å. Nu ska jag sätta fart, men vi hörs lite senare. Ni får ha en bra dag!

13 maj 2012

Tjenare!
.
Kom hem för en stund sedan från den sista dagens dansuppvisning och det gick jätte bra precis som det gjorde igår, och det var så kul fast jag var nervös som fan. Var även jätte roligt på klassfesten som dock nästan inte var en klassfest, för det var inte många ifrån klassen där men vi hade ändå så jäkla kul! Vart verkligen en riktigt lyckad kväll med mycket spel, skratt, dans och såklart alkohol.
.
Här kommer bilder från gårdagens fest som Johanna har tagit.

12 maj 2012

Hej på er!
.
Lördag idag, vilket betyder dansuppvisning. Kom hem för ett tag sedan från träningen inför ikväll och det gick jätte bra, men det vart lite krångligt för vissa hade hoppat av idag så dem förstörde lite för oss andra, men det löste sig som tur var. Så runt halv sex ska jag åka till folkets hus igen för att dansa inför en massa folk, är väldigt nervös men det kommer bli så himla kul.
.
Direkt efter dansen sticker jag snabbt hem för att byta kläder och sedan dra till klassfesten, så det kommer inte bli så mycket uppdatering idag men det förstår ni nog. Så ni får ha en jätte bra lördag, så hörs vi imorgon istället. Puss och kram

Vill vara liten igen!!!!

Sitter för tillfället och väntar på att maten ska bli klar, och det luktar helt underbart! Jag, mamma, daniel och pappa har precis kollat på tre filmer på oss när vi var små. Och det var så kul, tog en hel del bilder och filmade favorit scenerna, haha. Här får ni lite bilder på mig och daniel.

Summer in Gina tricot


Tips

Här kommer ett litet tips från mig om ni vill ha en riktigt bra "brun utan sol". Denna kommer från Dove och är mer som en bodyloation men med en ljus brun färg. Den fläckar inte och är jätte lätt att applicera. Har precis köpt en och ska smörja in mig med den inför dansuppvisningen imorgon, måste ju ha lite bruna ben.

11 maj 2012

Hej hej!
.
Äntligen fredag säger jag bara, ååh vad skönt med helg! Men denna helg kommer bli fullspeckad, eller ja mer än vad mina helger brukar vara iallafall. Idag blir det bara att vara hemma och mysa med familjen och grilla i det otroligt vackra vädret, imorgon blir det dans hela dagen och sedan på kvällen blir det att dra på klassfest och på söndag blir det också dans och att plugga. Kommer bli en väldigit bra helg, dock kommer jag sakna min älskling otroligt mycket!
.
Jag och Daniel ska kolla på gamla filmer från när vi är små, fast vi har sätt dem minst 10 gånger så är det lika roligt. Vi hörs lite senare!

10 maj 2012

Hallå!
.
Har precis kommit hem från skolan och sitter och väntar på att jag och carro ska dra på dansen. Och vi ska ha på oss våra kläder som vi ska ha på dansuppvisningen och jag ska ha mina vita shorts som jag visade igår i ett inlägg och en korall färgad slapp tshirt, tror det är tillräckligt somrigt.
.
När jag kom hem så låg det ett paket på köksbordet och det innehöll en rakhyvel och tamponger från tamponsforfree.se, blir medlem där ni med så får ni hem gratis tamponger varje månad. Nu ska jag smälla i mig lite mellis, puss.

New in


9 maj 2012

Hej på er.
.
Nu är nationella proven i engelska b för evigt, åååh det sista "riktiga" provet i engelska för mig och sedan blir det aldrig mer att läsa engelska, förutom på högskolan då men det sket man väl i. Gick faktiskt rätt så bra, och det känns som om jag har lärt mig mycket på bara ett år för förra året kändes det inte bra på nationella och det gick ju inte så bra heller, haha. Så just nu sitter jag på engelska lektion och inte gör ett piss, och snart slutar jag för dagen och då blir det att åka ner till stan för att köpa lite kläder till dansuppvisningen som är i helgen.
.
Ni får ha en bra dag i det otroligt fina vädret, vi hörs när jag kommer hem!

Tårta för hela slanten

Har precis kollat klart på gårdagens big brother och nu ska jag ängna dem sista timmarna innan jag ska sova till att plugga och kolla på hockey, haha jag kolla på hockey? Ja, vill man komma undan med att inte plugga så gör man allt annat än just de.
.
Mammas tårta blev mycket lyckad som vanligt och jag tror Daniel är mer än nöjd med denna dag, Grattis igen lillebror!

7 maj 2012

Hejsan!
.
Idag är det faktiskt ingen vanligt dag, utan det är min lillebrors födelsedag! Han har gått och fyllt fjorton år, alltså så är han numera en fjortis. Tiden går så fort, för nyss tyckte jag att han var liten och vi lekte i skogen, men nu är han fan längre än mig och snart en man, haha. Så vi ska fira han snart med hemmagjord jordgubbstårta och paket.
.
Har precis pluggat lite inför idrotts provet som jag har imorgon, så jag kan det relativt bra men jag har ju många timmar till att kunna plugga, så det går nog bra imorgon.
.
Nu ska jag hjälpa mamma med maten, så jag får tårta snabbare. Skriver lite senare!
Gossarna ligger ute i det fina vädret och steker.

5 maj 2012

Hej på er!
.
Det regnar, det regnar och det regnar lite till.. och så har det gjort hela dagen. Man blir verkligen deppig av detta väder, men jag är fortfarande peppad inför ikväll för då blir det party. Igår så hade jag ju nationella i engelska och vi skulle skriva uppsats. Och det gick faktiskt riktigt bra, så jag är nöjd! Jag och Joel sitter och förkrökar lite med vin och jag ska aldelles strax gå och fixa mig.
.
Igår innan jag åkte till Joel så gick jag på stan med mamma och vi fika och kika lite i affärer. Det var jätte mysigt, men det var dock inte så kul att få hela mammas kaffe över sina ben, haha. Hon råka tippa ut det och jag satt mittemot, så där stod jag blöt och det kändes som om jag hade kissat på mig. Som tur var så hade jag svarta byxor på mig så ingen märkte att jag var blöt, men ändå.. Det var pinsamt när folk skådade händelsen, haha min mamma alltså.

Min valborg

Min valborg vart en riktigt lyckad kväll med pojkvännen och vänner. Först början vi med att förkröka hos Joels bästa vän och vi grillade och spelade kubb med en massa folk i det fina vädret. Sedan när mer folk ville komma så drog vi vidare till en annan fest där det var många i min ålder och min musiksmak, hihi. När klockan var runt tolv så skulle många gå på krogen och då drog jag och Joel hem till han och la oss och vila för att sedan dra på efterfest, och när vi nästan höll på att somna så ringde Joels syster och sa att dem skulle dra på efterfest där vi hade varit tidigare. Så vi stapla oss upp och gick dit, dock bodde Joel och hon som hade festen nästan grannar så det var skönt att inte behöva gå så långt. Och när klockan började närma sig tre så stack Joel hem för han var så trött, men jag stannade kvar med Joels syster och hennes kompisar i en halv timme till och hade det jätte trevligt. Och sedan gick jag hem och kröp ner under täcken bredvid Joel runt halv fyra. Hoppas ni hade en lika bra valborg som jag hade!

21.56

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på de Big Brother avsnitten som jag har missat. Så vi hörs imorgon, puss & kram.

Nu:


2 maj 2012

Hejsan!
.
Fick ingen tid till att blogga idag ifrån skolan, för på engelskan gick vi igenom nationella provet som vi ska ha på fredag istället för att skriva uppsats och på geografin höll vi på med vårat grupparbete. Men nu kan jag skriva.
Idag när jag kom hem så satt jag mig ute i solen och bara njöt av värmen tillsammans med mamma och lillebror och sedan så sköt jag och daniel luftgevär och sedan stack vi med mamma till vika café och köpte glass. Vi beställde tre kulor var men fick sex kulor, haha hon som satt i kassan var inte snål om man säger så.

1 maj 2012

Hallå där!
.
Idag har det varit en riktig bakisdag med pizza, chips och dipp och en massa One Tree Hill avsnitt. Gårdagens bravader vart riktigt lyckade och det var så himla kul, från början till slut. Har tagit massor med bilder, men det får ni se imorgon.
Imorgon blir det att åka hem till falun igen och skriva engelska uppsats, ser verkligen inte fram emot det och jag är så oförberedd som man kan bli. Men det kommer nog gå bra, det brukar ju iallafall göra det!
.
Nej, nu är det dags för mig att stänga av datorn och krypa ner under täcken bredvid älsklingen. Godnatt och sov så gott, så hörs vi imorgon ifrån skolan. Puss
Bakismat måste nog vara det bästa som finns, håller ni inte med mig?

RSS 2.0