Önskelista 2011


18.00

Shululu!

Har precis gjort klart min önskelista för iår och jag har önskat mig en massa, hoppas jag får något av det iallafall, haha. Så tänkte väl lägga upp den på bloggen, hoppas bara att allting syns bra så den inte blir så liten. Sitter iallafall i soffan och äter mandarien och läser lite bloggar och väntar på att klockan ska bli tjugo i för då kommer caroline och hennes mamma och hämtar mig för då blir det dans, är inte så pepp för jag skulle hellre vilja stanna kvar hemma och mysa i soffan, men det blir nog roligt för det brukar vi ju ha.
Tänkte sätta mig och fixa med en inlämningsuppgift i geografin som ska vara inlämnad på torsdag, så det är väl bara att sätta igång antar jag. Later


29 november 2011

Sitter i skolan och har Naturkunskap och lyssnar på en väldigt hes lärare, haha. Vi har lite genomgång nu och sedan ska vi jobba själv men då tänker jag fixa med bloggen istället, t.ex. göra en önskelista som min pojkvän och mamma har önskat.
Idag slutar jag fyra och då blir det att ta en buss hem och sedan plugga och åka på dans. Men vi hörs senare.

Mysig måndags kväll med mami

Helluuu.

Jag och mamma har tagit fram ostkrokar, popcorn, dricka och after eight som vi håller på och smaskar på, mysigt. Har gjort tyska läxan fast den blev ytterst kort för jag hitta inte tillräckligt med information till det man skulle skriva om, aja.. jag har iallafall gjort den!
Idag var jag på stan för lite julshopping och jag hittade två julklappar, fast det återstår att köpa några till. Lånade även en engelska bok idag och det fick bli Dear John. Har sätt filmen och tycker den är jätte bra, så det är bra om jag inte förstår vad som skrivs för då vet jag ungefär vad som händer för att jag sätt filmen, smart va? ;)
Ska kika på tv och äta lite gott nu innan jag ska lägga mig och sova, vi hörs imorgon ♥

28 november 2011

Godmorgon snyggingar!

Sitter i skolan redan nu fast vi börjar klockan tio, men joel sov över hos mig och han börjar elva så då fick jag åka lite tidigare, men jag måste ändå plugga till svenska provet som vi har som första lektion. Så jag tänkte bara updatera lite.
Iallafall, slutar tjugo över fyra och då drar jag ner till stan för att låna en engelska bok på stadsbiblioteket och sedan gå runt och kika på julklappar till mina nära och kära, kommer bli mysigt!
Nej nu måste jag verkligen plugga. Wish me luck, vi hörs!

Bilder från igår


Åh, det var så mysigt!


27 november 2011

Hejsan!

Det är 1:a advent och det finns ingen snö på backen? Jag som inte tycker om vintern och snön så mycket kan klara mig utan den, men nu vill jag faktiskt ha lite snö så man får lite julstämning, inge regn iallafall som det gör ute nu!

Så jag vart inte så pepp på att gå på julskytning här i Edsbyn, men ska väl iallafall gå och kika för jag har längtat efter det. Kanske köper något, vad vet jag.

Nu ska jag pallra mig till duschen innan jag drar iväg ut, vi hörs!


26 november 2011

Hallåååå! :)

Jag och älskling har precis varit och köpt saker till ikväll för vi ska göra en fin middag, det ska bli så mysigt. Så vi ska väl snart börja med det och kolla på massor med film och äta onyttigheter som vi även köpt, tjockisar vi är! Blir lite klent med updatering när jag är med joel, men ni förstår väl och får stå ut med det.

Nu ska vi börja med maten, så ni får ha en bra lördag! Puss

25 november 2011

Sitter i ljusgården med elin, dzana och per och väntar på att svenskan ska börja och sen tar jag helg och åker hem till min älskade! Ska bli helt underbart att vara med honom, som vanligt. På lördag blir det fin middag som vi ska göra iordning, hihi och på söndag blir det julskyltning! Så nu vet ni, haha.
Ska föressten gå till only idag också och hämta ett as snyggt kornblå linne, så det ska ni få se på bild någon dag. Men nu börjar vi svenskan så ska sluta skriva här, men vi hörs förmodligen lite senare. Ha en bra fredag iallafall!

Nu blir nog allting bra framöver.

Godkväll! sitter med mamma och lillebror och kollar på tv och dricker varm choklad, det är så gott och mysigt att dricka nu när det är kallt ute. En klar favorit i vinter!
Läkarbesöket på vårdcentralen gick bra, hade förmodligen förskylningsastma så jag har fått två astma mediciner som jag ska ta när jag börjar bli förskyld, eller ja.. Börjar få hosta. Så om det hjälper så är det förskylningsastma annars något annat, så hoppas det blir bra framöver men det tror jag nog!
Nej, nu måste jag fokusera på engelska debatten som vi ska ha imorgon så vi hörs imorgon. Puss och godnatt.


24 november 2011

Hej på er.

Sitter framför tvn med myskläder och bara njuter av att vara hemma så tidigt. Slutade redan klockan 12, så pappa som är hemma och är sjuk fick hämta mig. Så har bara suttit här hemma och tagit det lungt. Men snart ska jag och pappa åka till vårdcentralen och undersöka min hosta och sen blir det hem och plugga och mysa ännu mer!
Ville bara uppdatera lite, men nu ska jag fixa några mackor för min mage börjar kurra. Så vi hörs senare ikväll, puss.
Bjuder på en gammal bild på mig och min vän madde

Sov så gott!

Tänkte alldeles strax gå och lägga mig så jag skriver ett "godnatt" inlägg nu. Imorgon blir det skolan fast mamma inte vet om det och inte kommer bli glad imorgon men skit samma, jag mår bra och tänker gå imorgon vare sig hon tycker det eller inte! Så vi hörs imorgon ifrån skolan. Godnatt och sov så gott när ni ska göra det, puss!
Föressten, visst är smyckena i förra inlägget snygga? Alltså jag dör, det första halsbandet, den turkosa ringen längst ner och dem där armbanden längst ner är så otroligt läckra. Gaah, döör!

Madlady.se


23 november 2011

Hej på er!
Sjuklingen jennie blev hemma idag för jag vaknade med världens huvudvärk och var yr, men efter flera timmars sömn gick det över och nu mår jag toppen igen! Eller, hostan och förskylningen är ju kvar men på bättringsvägen!
Idag ska jag plugga och mysa framför tvn, och bara ta det lungt. Sen vet jag inge mer jag ska göra, får väl se vad jag hittar på.
Men nu ska jag fixa lite inlägg för vad man kan köpa till sin mamma, pappa, bror/syster, pojkvän/flickvän osv i julklapp som börjar närma sig. Så dem inläggen kommer ni få se fram över!

22 november 2011

Hej på er!

Historia står på schemat tråkigt nog, fast det är väl en ganska chill lektion ändå. Slutar tio i fyra idag och då blir det att åka hem och plugga till engelska debatten som vi ska ha imorgon och även åka till dansen, men jag är tveksam om jag ska vara med pga att min hosta inte är bra än, men kolla ska jag iallafall göra.
Vi har precis börjat med ett nytt kapitel på historien så jag ska fokusera på det nu, så vi hörs!
Föressten, såhär vart mina naglar. Jag är galet nöjd!

18 november 2011


Döda mig, snälla!

Jag är så arg just nu! Jag och alla andra i min klass har historiaprov imorgon i.. ja just det, i vadå? Vi läser bara en massa om när historia blev ett skolämne, Gustav Vasas resa, vilka olika uppfattningar folk/författare hade om Karl XII och hur läroplanen för historia såg ut förr och nu. Alltså ska vi kunna allt som står skrivet i böckerna? Ska vi kunna alla dessa otroligt svåra texterna, frågor och svaren? Alltså jag blir knäpp!! Detta är första gången som jag inte har kläm på vad vi exakt ska kunna tills imorgon, så det kommer gå rent åt helvete imorgon! Jag hatar Historia B!!!!
Nej nu ska jag väl fortsätta läsa alla dessa konstiga texter och plugga in alla frågor och svar, för det är väl det man ska göra? Eller?

I won't let you go

Så fin låt!


Tips - Brämhults hallon saft

Måste bara tipsa om denna underbart goda saften. Den smakar precis som farmors hemlagade saft! Ni måste prova den för ni kommer att älska den, haha.

Mina presenter


Det här fick jag av älskling, så himla gullig han är ♥
Det här fick jag av mamma, pappa och lillebror + pengar, fast jag köpte dem svarta skorna för dem.
Och så fick jag nagelförlängning + pengar av joels mamma och hennes kille, och jag ska få göra mina naglar hos joels syster som är jätte duktig!
Blev så himla nöjd över allt jag fick, världens bästa födelsedag blev det! Och det bästa var nog att Joel kom och överraska mig. Jag låg i soffan och kolla på tv och så kommer han in och säger grattis och jag börjar gråta av glädje. För han sa att han skulle komma på tisdagen och jag fyllde på måndagen. Helt underbar är han!

17 november 2011

Hej på er!

Vaknade ganska sent idag och gick direkt när jag vakna och duscha, noppa ögonbrynen, smörjde in mig och sånt som behövdes. Så nu är jag pigg och fräsch! Har även försökt att få till någorlunda bra bilder på det jag fått i present som jag tänkte visa i ett inlägg lite senare, men ni får nöja er med lite halvkassa bilder.
Min dag kommer bestå av att plugga, sitta vid datorn, kolla på tv och bara ta det lugnt. Som alla andra dagar denna vecka, haha. Föressten, när jag åt frukost så kollade jag i Ellos katalogen som kommit för ett tag sedan och hittade lite snyggt som jag skulle behöva. Och rean var ju toppen!
Den där blusen är så snygg, fast svart skulle jag nog vilja ha den i. Får se om jag skickar efter den, det är ju som sagt ett väldigt bra pris!

22.12


Härlig kvinna!

Sitter just nu och kollar på Berg flyttar in och måste bara säga att Carina Berg verkar ju vara världens härligaste! Undrar om hon verkligen är sådär härlig eller om det bara är skådespeleri, jag tror faktiskt att hon är så! Aja, skitsamma.. Hon får iallafall en att le!

Älskade Walt Disney!

Nu när jag varit sjuk och inte orkat gjort något annat än att kolla på film så har Disney filmer blivit min räddning. Jag saknar när man var liten och verkligen älskade dessa underbara filmer! Jag älskar dem än idag, men inte på samma vis som då.


Kandeeshop

På KanDee's hemsida finns det så himla snygga saker som man bara dregglar över! Jag tycker mest om linnena som är så sjukt snygga. Har gjort ett litet collage på dem som jag tycker är mina favorit, fast min absoluta favorit är det svarta linnet med massor med fjädrar som hänger neråt!

Frågor!

Tagen från www.sagacaroline.blogg.se

 

ALLMÄNT TEST 1

Hur bor du: I ett hus på landet

Brukar du komma i tid: Ja det brukar jag göra

Hur lång är du:178 cm!

Kan du laga mat: Ja det kan jag

Vad jobbar du med/pluggar du: Jag pluggar på samhällsvetenskapsprogrammet för att få en grund till polishögskolan som jag tänker söka till i framtiden

Vad har du på dig just nu: Fleecetröja, tights, strumpor, bh, trosor

Har du någon fobi: Ingen extrem fobi har jag för något men får lite panik när jag ser en "stor mygga", trollsländor och när jag ska åka i en rulltrappa

Hade du en bra kväll igår: Jadå, men hade det ganska kämpigt med hostan och febern.. Så bättre dagar har jag haft!

Vilket är ditt senaste inköp: Ett silver nagellack tror jag

Din favoritdryck på morgonen: Någon juice

Var fick du dina senaste pengar ifrån: Från min familj och joels mamma när jag fyllde år

Har du sovit i din egen säng inatt: Ja det har jag

Vad hade du sönder senast: Vet fakiskt inte

Vem snackade du med senast: Mamma

Varm favoritdricka: Varm choklad eller te

Favoritdricka när du är riktigt törstig: Iskall cola

Alkoholhaltig favoritdricka: X-cidern kaktus är riktigt god!

När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag vet inte

Saknar du någon just nu: Ja, min pojkvän!

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Det finns mycket som kan göra mig irriterad! Men om jag håller på att fixar mig och man säger till mig att skynda mig och att annars åker vi och sånt, t.ex. som min mamma är väldigt bra på att göra!
Någon jag stör mig på: Kan inte komma på någon

Intressen: Umågs med vänner och min pojkvän, dansa, slösa och bara vara.

Senaste person du kramade: Det var Joel

Senaste person du ringde: Har inga pengar på mobilen men det var till Joel för några dagar sedan

Senaste person som ringde dig: Joel

Vad drack du senast: Vatten

Vill du ha barn: Det är väl klart!

Längtar du till din nästa födelsedag: Jaaa, 18 och massor med presenter!!!!

Har du rakat dina ben någon gång: nää aldrig.. haha men jo

Är du sugen på något nu: Åka en sväng in till stan och köpa ett par skor och det blir nog så också!

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Dricker bara kaffe ibland

Attraheras du av män med skägg: Lite stubb får det gärna vara, det är snyggt!

Micro-pop eller poppa själv: Micro popp är lättast!

Brukar du baka: Nope

Röstade du i det senaste valet: Nope

Vilket låt lyssnade du senast på: Julmusik som min mamma spelade för sina dagbarn, haha

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja det är jag!

Har någon annan sovit i din säng inatt: Nej det är bara jag

Vad tycker du är äckligt: Öh.. Mycket är äckligt!

Har du pengar på mobilen: Nej inte just nu

ALLMÄNT TEST 2

Vilken svordom använder du mest: fan, fitta, hora, cp, helvete, jävel osv, hahaha

Vilken tid är din väckarklocka inställd på: ingen tid just nu, men annars 5.45

Var köper du dina matvaror ifrån: Jag köper inge mat
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden: Vara med såklart, haha

Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa: Biljetter till resor!

Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nej det tror jag inte

När var senast någon stötte på dig: Det är bara Joel som stött på mig!

Vad åt du till middag senast: Blodpudding

Kan du vissla: Ja det kan jag!

Tittade du på tecknat när du var liten: Ja, nu när jag är äldre också

Äger du några popband t-shirts: Nope

När flög du senast: I somras

Pratar du några andra språk: Engelska och tyska

Har du gråtit offentligt: Ja det har jag

Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar: En till tatuering skulle sitta fint!

Vad har du med dig in på bion: Godis, dricka, Joel eller någon vän

Vad har du för väder: Kallt och mörkt

Vilket var ditt favoritämne på gymnasiumet: Svenska helt klart!

När sov du senast på golvet: Oj, ingen aning

Vilken är din favorit drink: Malabou cola!!!!

Gillar du din boendesituation: Oftast

Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera: Fungerar aldrig oavsett hur många timmar jag sover, haha är alltid trött

Är dina dagar fullbokade och stressiga: Fullbokade med läxor och skit

Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna: Nope, jag är en duktig flicka

Hur gammal blir du nästa födelsedag: 18!

Tror du på liv på andra planeter: Nej det tror jag inte på

Vad säger du till dig själv när allt känns svårt: Jag säger väl inte så mycket utan utbrister ett ååååh bara typ

Skulle du någonsin hoppa fallskärm: Skulle vara sjukt häftigt! Men vet inte om mina nerver skulle klara av det, tyvärr

Tycker du om att krama folk: Föredrar att krama mina närmaste och Joel bara!

Äger du en digitalkamera: Är hela familjens, men ja

Vilka kändisar har du blivit jämförd med: Ingen tror jag

Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det: Ja man blir väl besviken

Får du dåligt samvete efter du ätit kött: Nope

Är du mörkrädd: Ja det är jag!

Tre saker du alltid har med dig: Mobil, nycklar, smink

 


16 november 2011

Hejsan!

Känns skönt att vara på bättringsvägen med sjukligheten. Har förtillfället inge feber och min hosta har börjat lagt sig som tur är och jag fick en riktig skön sömn inatt och jag vaknade inte av en hostattack som jag gjort dem senaste dagarna. Så på fredag blir det att återvända till skolan och då blir det att skriva historia prov som jag tänker plugga stenhårt på imorgon, eller funderar på det iallafall, hihi.
Ska fixa lite roliga inlägg som får ersätta all min frånvaro, så vi hörs lite senare.

14 november 2011

Hej på er! Vet ni vem som fyller år idag? Jo det är ju lilla jag som fyller hela 17 år, wihoo! Fick redan en present vid sängen när jag vaknade men vi ska fira mig med paj, lussebullar och ännu fler presenter ikväll. Fast det ända negativa idag är att jag är sjuk och är hemma. Jag hostar ihjäl mig och har feber, men men.. vad ska man göra? Så blir nog inte skola imorgon heller, men vill inte missa provet som jag pluggat på hela dagen. Så vi får se hur jag gör. Men nu vet ni iallafall att jag fyller år och kommer inte sitta vid datorn mer idag för jag ska firas, hihihi. Vi hörs när vi hörs! :)

Ha en bra lördagskväll allihopa!

Nu ska jag dra mig till madde och umgås med mina närmaste vänner hela kvällen/natten/morgon/dag, och det kommer bli så otroligt roligt och mysigt! Vi ska laga mat, kolla på film, feta oss med allt vi har köpt, skratta, spela spel, ta kort, prata, bubbla och bara umgås. Kommer bli en kanon kväll. Ni får ha en lika bra lördags kväll som jag tänker ha det, vi hörs!

Bild lånad från jerkanperkan.blogg.se

15.58

Vart lite ändrade planer för jag tog sån tid på mig att fixa mig tyckte mamma så då följde inte jag med, vart lite tjafs med andra ord. Så jag stannade hemma och ska strax gå in och duscha och fixa lite saker inför ikväll.
Men vi hörs innan jag drar, pusspuss.

12 november 2011

Hej på er, har ni sovit gott?
Jag vaknade för ca. 2 timmar sedan och jag vaknade med en täpt näsa, inte kul. Men nu har det blivit bättre så hoppas jag inte börjar på att bli sjuk! Alldeles strax ska jag och mamma åka ner till stan för att fixa lite saker och sedan åka till max och äta, fyfan vad gott! Så det är väl så min dag kommer se ut och sedan på kvällen blir det mys med tjejerna.
Vi hörs senare idag, ha en bra dag.

Säger godnatt för ikväll

Hej igen. Har suttit och kikat på tv hela kvällen och suttit vid datorn, en helt okej kväll fast saknar efter joel så otroligt mycket.. Det är jobbigt att inte får träffa honom! Men jag tänkte iallafall bara säga godnatt, för jag är dödstrött och tänkte gå och lägga mig och läsa lite innan jag slocknar. Ska ju som sagt ha tjejkväll med tjejerna imorgon kväll och då blir det att vara uppe sent så det är nog bäst att jag laddar batterierna. Så ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon, puss och godnatt! ♥

4 nyårsklänningar

Nyår börjar ju sakta men säkert närma sig och ska man ha en klänning på sig så är det nog bäst att man är ute i tid så den inte tar slut. Så jag har gjort ihop ett lite collage med lite snygga nyårsklänningar reda nu, hoppas ni blir nöjda!
Alla är ifrån nelly.com, min favorit är den sista. Enkel men galet snygg!


Damn what beautiful things!


Ett litet filmtips


11 november 2011

Äntligen är det fredag och det är ju även en speciel dag, 11/11-11. Har nog läst det i varje blogg idag, men ja.. Händer ju inte så ofta så det är ju lite coolt. Iallafall, ikväll blir jag hemma och ska ta det bara lungt och mysa med min familj och äta gott. Men imorgon har jag andra planer inför kvällen och det kommer bli jätte skoj! Så ikväll blir det många blogginlägg, måste ju komma ikapp känner jag.
Ska fundera ut lite roliga inlägg som ni ska få läsa, håll utkik! ♥

10 november 2011

Hallååå!

Vad har ni för er? Själv sitter jag i biblioteket i skolan och pluggar lite och läser bloggar, ska ju som sagt till här till halv fem för jag har utvecklingssamtal då och jag hinner inte åka hem emellen för det finns inte så många bussar som går hem till mig, så fick bli att sitta kvar här. Sen ska jag hem och plugga äckel engelska glosor tills imorgon för jag glömde pappret hemma så kan inte plugga dem nu, suck..
Jag är så snäll så bjuder på en dålig cambild, Ciao.

9 november 2011

Hejsan allihopa!

Har ju varit lite klent med uppdatering men har inge tid att blogga hemma och igår hade jag ingen tillgång till datorn, så det gick helt enkelt inte. Men nu tänkte jag göra en liten uppdatering.
Är för tillfället i skolan och har samhällskunskap, men ingen vet vad vi ska göra som vanligt.. Sen så ska jag och min musikgrupp repetera för ikväll då vi ska uppträda och det ska bli så kul, fast är lite nervös faktiskt. Så kommer inte hem förens runt halv nio ikväll, dock inte så kul. Så blir inge mer uppdatering idag, utan ni får vänta tills imorgon istället.
Men ska försöka hitta på något att göra nu, så vi hörs imorgon. Och wish me luck inför ikväll. Puss ♥

Paranormal activity 3

Jo som sagt var, jag och joel kollade ju på Paranormal Activity 3 igår på bio och jag hade inte så väldigt stora förväntningar pga att jag tycker att både 1:an och 2:an var bra och läskig. Men, den slog båda två tillsammans! Den var så jäkla bra och läskig, för det hände saker exakt hela tiden och man satt och var nervös igenom hela filemn. Så älskar ni skräckfilmer och vill bli rädd, så se den! Och det vart ännu läskigare att se den på bio med alla människor som skrek hela tiden.

Paranormal Activity 3 - 1 2 3 4 5


7 november 2011

Hej på er
Sitter i skolan och har just nu historia och är dödstrött efter helgen. Så idag kommer det bara bli en lugnt kväll hemma med lite plugg, som vanligt..
Har musik efter denna lektion och jag längtar som bara den, kommer bli så kul! Igår var ju jag och joel på bio och det kommer ett inlägg om filmen lite senare idag. Så håll utkik!
Vacker bild på två av mina fina vänner och lilla jag, bild lånad ifrån jerkanperkan.blogg.se

6 november 2011

Idag mår jag väl lite så jag förtjänar om man säger så, fast så farligt är det faktiskt inte. Men går kvällen var iallafall grym! Vart ju lite mer folk än de som går i klassen, men det var jätte roligt ändå! Fast klantiga jag tog en fel sko, jag fick hem en mycket vitare Converse men ungefär samma storlek, hihi. Men som tur är vet jag vems det är och jag känner henne, så det löste sig.
Idag kommer joel hit för han är ledig imorgon och vi ska förmodligen på bio och se Paranormal Activity, uuuh läskigt! Tur att jag har älskling bredvid mig så jag kan krama om honom när jag blir rädd som jag tror att jag kommer bli mycket under filmen.
Ska kika på platser och boka till bion ikväll, så vi hörs lite senare.

5 november 2011

Godmorgon!
Jag har lite panik, för jag vet inte om jag ska vara utklädd till halloween klassfesten ikväll eller om jag ska ha vanliga kläder. Men jag har ju inte köpt några kläder utan bara ett par horn och ett rött läppstift, haha. Aja, får väl se hur jag gör sen.
Idag ska jag iallafall ut och fiska med lillebror och pappa och sedan hem och bara fixa mig inför ikväll. Kommer nog inte uppdatera mer idag för kommer inte ha tid, så ni får ha en bra lördag! Puss

4 november 2011

Godmorgon!

Ska alldeles strax pallra mig till bussen som ska ta mig till falun igen, och där ska jag möta upp mamma och min lillebror för en tur på stan och lunch på american take away. Så blir inte att vara med älskling i helgen och det suger, fast vi har ju varit i en vecka så vi kommer nog klara oss, men kommer sakna ihjäl mig efter honom ändå!
Nu måste jag rusa, vi hörs ikväll när jag är hemma. Puss ♥

Tvn får underhålla oss resten av kvällen.

Nu blir jag och älskling bänkade framför tvn resten av kvällen, vi ska se både 112 på liv och död och Criminal minds. Så jag säger godnatt med detta inlägg. Godnatt och sov så gott, så hörs vi imorgon! ♥

16.12

Har så tråkigt så jag håller på att dör! Sitter och kollar på ett avsnitt av Top model på tv som jag sätt ett antal gånger, men finns inte så mycket mer att kolla på.. så fick bli det. Väntar även på att joel ska komma hem och då ska vi åka och handla mat, alkohol till mig (hihi) och panta massor med burkar/flaskor!


Grym tjej med en grym röst!

Så jävla bra röst alltså!!!

13.40



3 november 2011

Godmorgon! ♥
Vaknade för ca. 1½ timme sedan och det första jag gjorde när jag klev upp var att sätta på mig träningskläder och gick ut och powerwalka i 40 minuter, som jag sagt att jag skulle gjort länge nu. Och det var så otroligt skönt!
Joel jobbar idag igen men kommer hem runt halv fem så behöver inte vara utan han för länge som tur är. Men nu ska jag väl kolla på lite tv och läsa de bloggar som jag inte läst, vi hörs när vi hörs.

Middag gjord av mig.

Så duktig som jag är hade jag lagat middag när joel kom hem ifrån jobbet och jag gjorde allt själv! Ni som känner mig väl som läser min blogg vet att jag inte är så säker i köket och lagar inte helst mat, men denna gång gjorde jag det och det vart så himla gott! Mycket stolt över mig själv, haha.
Kycklingfile, grön chili/kokosmjölk sås, wokgrönsaker och ris.

12.05

Jag och Joel kikade på Hangover 2 förra veckan och jag hade stora förväntningar för att 1:an var så himla bra! Och den klarade upp till mina förväntningar och var en riktigt bra uppföljare, fast den slår såklart inte 1:an.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hangover 2 - 1 2 3 4 5

11.09

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort, för har ju trotsallt haft min älskling bredvid mig. Joel är på jobbet och kommer inte hem förens ikväll och jag sitter och äter en dunderfrukost, kaffe, yoghurt och två rostade mackor! Idag blir det väl att sitta och plugga lite mer som jag gjorde igår, fick faktiskt mycket gjort då. Och sen röra på mitt feta arsel och ut och gå, skulle vara jätte skönt!
Ska kika på Extreme home makeover nu, så vi hörs snyggingar!

Pluggdags!

Går man samhäll, då betyder inte det att man är pluggfri för att man har lov. Utan tvärtom! Två prov och uppfgifter som ska vara klart efter lovet, det är väl bara att börja.. Hörs!

15:59

Isadoria Wonder Nail, nummer 651 Silver Sparkles - 69 kr

1 November

Hej på er.
Ligger just nu i joels soffa och kollat på project runway, men ska snart lyfta på röven och göra lite nyttigheter som t.ex. gå till affären och köpa lite mat och plugga. Jag blir kvar här till fredag då det är ända dagen mamma kan hämta mig ifrån bussen för jag har så jäkla mycket packning så jag kommer dö om jag går hem, men jag klagar inte att få vara med älskling en hel vecka! Och på lördag blir det klassfest, wihoo!

RSS 2.0