1 år med min älskade ♥

29/10-10, Jag älskar dig av hela mitt hjärta.

Nästa - Kupolen

Nu slutar jag för dagen och ska dra mig mot kupolen för att inhandla saker, för jag fick mitt studiebidrag lite tidigare av min snälla mamma!
När jag kommer hem står plugga geografi på schemat, för jag har prov imorgon så jag kommer tyvärr inte kunna uppdatera något mer idag. Men det står ni ut med!
Ha en bra dag!

Tidig önskelista.


Så jävla glad!

Heeeej på er!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja engelskan och mitt humör är på topp! Och vet ni varför det är de? Jo, därför att på musiken som vi hade idag så spelar min grupp Follow Through och jag sjunger och så gjorde våran grupp om Sånt är livet till en lite snuskigare version, och jag sjöng med grabbarna fast på skoj för alla och jag tog i som fan som min lärare tjatat på att jag måste göra, och sen efter lektionen sa jätte många att gud vad bra du sjunger och min lärare!!! Han sa, bra jennie äntligen så sjunger du starkt och gud vilken röst du har! Åhhhhh, är så jävla glad så jag håller på att spricker, har äntligen fått en bekräftelse på att jag kan sjunga!

15.53

Hej på er! Jag har spendrat min dag tillsammans med min lillebror för vi missade bussen idag för vi var lite sena upp, så vi fick stanna hemma. För min moppe är ju sönder, eller däcket så kunde inte ta den heller så det var ganska omöjligt att komma till skolan om jag inte hade valt att gå med en stor väska fullt med böcker och idrottskläder tre km till vägen där den andra bussen kommer.. nej tack!
Ska förövrigt på dans ikväll med caroline som ska bli kul som vanligt, och sedan hem för att plugga lite. Tänkte ta tag i lite nu, för jag har inte gjort det på hela dagen för jag och lillebror har hållt och sysselsatta med att kolla på tre beck filmer!

Hörs antingen ikväll, eller imorgon. Puss



Bilder från vollybollturneringen.


Land of dreaming


Säger godmorgon med denna fantastiska låt.


Seven/Se7en

Jag och älskling kollade på filmen Seven/Se7en. Och jag hade stora förväntningar på den för min pappa hade sagt att den var rå och det var den. Det var riktigt bra handling och riktigt bra mord, om det nu kan vara bra.. Men ni förstår. En sevärd film helt enkelt!

Seven/Se7en - 1 2 3 4 5

Follow Through


24/10

Helluuuuu!

Idag har varit en väldigt bra dag och jag har jobbat på bra och musiken gick kanon idag, så idag har jag varit på toppen humör! Men nu sitter jag iallafall och kikar på true talent och ska snart fixa en kopp varm choklad innan ensam mamma söker börjar.
Imorgon har jag sovmorgon till halv elva, men ska ta bussen så jag kommer till skolan tjugo över åtta för min moppe har fått punka och det är för långt att gå och jag kan inte cykla för har en proppfull stor väska med skolböcker och idrottskläder, så får bita ihop fast det blir många onödiga timmar i skolan, men.. Jag slipper plugga nu för jag hinner gott och väl att göra det imorgon, så det är skönt!
Bjuder på snygga bilder på mig själv.

19.19

Älskling drog för ungefär 45 minuter sedan och jag saknar honom redan! Har som sagt inte bloggat något i helgen, men ni förstår nog. Så nu sitter jag och kollar på Ensam mamma söker på tv, men ska alldeles strax gå och duscha för imorgon är en ny vecka, och man kan ju inte se förjävlig ut i håret, haha.
Ska fortsätta kika på tv, men det blir mer uppdatering imorgon i skolan. Ha en fortsatt bra söndag kväll!

En underbar helg väntar mig

Hej på er alla söta och fula, haha.

Är så himla trött och seg just nu, men vi har samhällskunskap så det är lugnt! Idag är det helg och jag längtar tills min älskling kommer, men innan det ska jag gå på stan och leta efter en fin bh, för det behövs!
Här får ni två "söta" bilder på mig, enjoy.

Hörs imorgon.


Paranormal activity 3

Kommer så väl ihåg de gånger jag och älskling kolla på Paranormal activity 1 och 2, och båda var så rädda så vi inte vågade gå och tända lamporna, till och med joel! Det är dem värsta skräckfilmerna jag sätt, för allting blir ju så verkligt när det är filmat med en vanlig filmkamera. Man sitter verkligen på helspänd hela tiden och jag rekomenderar båda två om ni vill ha en kväll full med skrik!
Såg även att det kommer en 3:a på bio, vet dock inte om den kommer till Falun än. Men jag måste bara se den! Får dra med mig älskling, för behöver nog hålla honom i handen för att kunna överleva!

Om jag var kortare..

www.nelly.com

Trött dag

Äntligen hemma sittande framför tvn med mina älskade mjukiskläder och en stor kopp med varm choklad! Hade ju som sagt vollyboll turnering idag, men vårat lag som skulle vara utklädda till nördar var inte ett fullt lag, för vissa var sjuka. Så jag och elin som var dem ända som skulle vara med fick hoppa in i tjejerna i klassens lag som var utklädda till gudinnor, på romartiden. Matcherna gick inge bra för vi förlora, förutom en! Och jag hatar att förlora och tål inte att folk är dåliga, så mitt humör har inte varit på topp idag. Förlåt tjejer!!!!

Imorgon är det fredag och min älskade man kommer hit och vi ska mysa sönder, saknar ihjäl mig efter honom! Känns som vi inte träffats på evigheter! Så denna helg kommer bli underbar, som alltid då.
Ska göra klart lite läxor som ska vara klart till imorgon, så vi hörs senare! Pusss
Just ja, tog lite bilder idag men har inte kommit på hur jag får in bilderna ifrån mobilen till datorn, ska försöka klura ut det så ska ni få se!
Bjuder på en gammal bild på mig, becca och madde.

Vollybollturnering!!!

Godmorgon!
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja naturkunskapen. Idag har vi bara den lektionen och sedan ska vi ha vollybollturnering till klockan fyra idag, ska bli väldigt roligt förrutom att vi mist vissa i vårat lag..
Oj, fem minuter kvar tills lektionen börjar, hör av mig senare!

13:16

Hej hej!
Förlåt för sån fruktansvärt dålig uppdatering, men har inte haft någon inspiration till att blogga så har därför inte skrivit något.
Men kan ju iallafall berätta att det vart fest som jag trodde på lördagen, och det var hur roligt som helst! En lyckad kväll med andra ord, och så vart det avslut med världens godaste pizza som dessvärre inte var så god för dem hade lagt på nå starkt, väldigt starkt! Men den dög och vart uppäten av två fyllskallar, haha.
Nu ska vi tydligen kolla på film på historian, så måste fälla ner locket för att koncentrera mig på vad jag kollar på, zzZZzz..
Hörs, pussssssss!

Ensam i en stor lägenhet

Hej!
Jag sitter i joels lägenhet heeelt ensam och kollar på Vänner på tvn. Joel kommer hem runt 10 ikväll tror jag de var, åååh! Men det är bara att gilla läget, får ju iallafall träffa han och sen har vi ju hela lördag och söndag att mysa.
Fast jag såg att joel hade köpt öl, så vet inte vad han hade tänkt att vi skulle göra imorgon? ;) får se om det blir hemmakväll eller något annat.
Har köpt lite gott som jag ska vräka i mig ikväll för jag klarar inte av att sitta själv och inte ha något att tugga på, så det fick bli chips och godis!
Tänkte kolla på modelljakten nu som jag har missat, så vi hörs! Ha en bra fredag kväll och ta det lugnt med alkoholen ;)

Sleep well

Nu ska jag gå och lägga mig, för börjar bli riktigt trött nu. Så vi hörs imorgon, puss och godnatt!

Gorgeous

Ge mig!!!

Tidsfördriv!


12.12

Hej på er. Just nu sitter jag och har geografi, och vi ska snart gå igenom instuderingsfrågorna som vi skulle göra som läxa tills idag. Och duktig som jag är, har jag gjort alla!

Efter denna lektion slutar jag och ska ta bussen hem för att plugga lite och ta det lugnt, så har inga större planer för dagen/kvällen. Vad har ni själv för planer för dagen?
Åh, vill tillbaka till Gran Canaria. Vad säger du älskling? ;)

Läxor - check!

Fy bubblan, nu är jag trött! Jag har gjort klart väldigt mycket läxor idag och även skrivit klar min labbrapport som ska vara inlämnad på fredag. Är iallafall relativt nöjd med den, fast jag vet att jag har missuppfattat en del och skrivit lite konstigt på vissa saker och säkert glömt en massa, men jag har fått fyra sidor iallafall och man förstår helheten, så är nöjd!
Så nu tänker jag fixa några mackor och sedan gå och lägga mig och prata med min man i telefon, mysigt avslut på kvällen. Men ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon, puss och godnatt.


Trött & sliten tjej

Hej på er kära läsare.
Jag är så trött så jag skulle kunna somna på en gång om jag la mig ner på bänken, men som tur är det bara 25 minuter kvar och sedan kan man säga "tack för idag, slut för idag". Har iallafall samhällskunskap nu och sitter bara och slöar för jag är klar med enkätundersökningen som alla andra håller på med, så jag får faktiskt sitta och blogga, hihihi.
Blir lite plugg att göra färdigt när jag kommer hem och sen ska jag ta det lugnt i soffan med godsaker! Hoppas vi har något hemma bara..

Ungefär såhär känner jag mig just nu..

Snygga smycken

Gå in och kolla du med, finns massor med snygga och även billiga smycken. http://mmautildah.blogg.se/

Måste skicka efter!

Lindex, 99:-

20.59

Hej, nu sitter jag i soffan och har precis duschat efter dansen. Och det gick riktigt bra, så det var as kul! Så nu tar jag tag i lite läxor så jag får lite gjort iallafall. Tänkte bara uppdatera lite, för det har blivit lite av det på sista tiden. Men har man mycket att göra så har man, puss.
Tänk om det kunde bli sommar igen.

Tisdag

Hej på er!
Sitter och har historia fast ingen jobbar för läraren är borta på möte och kommer tillbaka 13.40. Så kommer inte få frågorna klara idag heller. Kommer få ett helvete sen istället!
Mår förtillfället inte så särskilt bra idag av privata själ, men försöker hålla humöret öppet så gått det går! Mina fina vänner gör så jag får skratta idag iallafall, så det är ju bra :)

Skrattar lika mycket varje gång!

Hahahaha, min söta lillebror!

9/10

"Godmorgon", jag och älskling vaknade för ungefär en timme sedan. Skönt att sova länge! Och nu sitter han och spelar och jag sitter bredvid med datorn i knät och läser bloggar och bloggar såklart själv.
Idag ska vi åka till min stuga som ligger en bit bort ifrån Edsbyn för mina föräldrar kom precis dit så vi ska umgås lite med dem och sedan ska vi iväg till joels mamma för lite middag, mysig söndag! Vad har ni för planer för idag?

Bjuder på en gammal bild på mig och min lillebror

Burlesque

Har precis kollat klart på filmen Burlesque filmen. Och fy h*lvete vad bra den var! Ni måste bara se den. Och Christina Aguilera är ju så förbannat snygg och en helt fantastisk sångerska! Ni måste se den, tips tips tips!

Burlesque - 1 2 3 4 5

Så liten, så bra!


Tävling - armband från glitter


Jag är med och tävlar om detta snygga armband hos www.topblogg.se
Va med och tävla ni med, länken till inlägg är http://topmode.blogg.se/2011/october/bbb-1547.html

Videoinlägg!!!


Crazy stupid love, Jägarna 2

Åh jag längtar tills dessa kommer ut på film, har stora förväntningar på båda!

Trååååk lördag

Hej på er!
Joel är på jobbet och kommer inte hem förens runt 1-2 ikväll!!!! Kommer inte träffas på 15 timmar.. Så denna dag kommer suga för jag vet inte vad jag ska hitta på. Blir väl att kolla på filmer, tv och sånt. Just nu sitter jag och kollar på tv serien Sol, fest och oroliga föräldrar på kanal5.se.
Uppdaterar senare ikväll, hörs då!

Modelljakten

Föressten, ni har väl inte glömt att följa Modelljakten på kanal5.se? Jag har missat något avsnitt så ska sätta mig och kolla på det :)

Hos min pojkvän

Hej, nu är jag hemma hos joel. Han har inte slutat jobbet än, så jag sitter här vid datorn och passar på att skriva ett litet inlägg.
Hela helgen kommer bara bestå av myskvällar, då joel jobbar i helgen. Så inge fest utan bara ta det lugnt och vara med varandra, skönt de! Vad ska ni själva hitta på i helgen?


13.00

Nu slutar jag och tar helg! Ska ner på stan och vänta på min buss som går om en timme till min pojkvän, kommer bli underbart att få träffa han, saknar han så mycket!
Vi hörs ikväll eller imorgon :)

Friday I'm in love

Godmorgon!
Vet att det var så kass uppdatering på bloggen denna vecka, men har haft väldigt mycket att göra och har även slutat sent så har inte haft möjligheten att sätta mig vid datorn, tyvärr! Men jag hoppas det inte blir lika mycket läxor och prov nästa vecka för det orkar jag inte.
Iallafall, nu sitter jag och har samhällskunskap och ska försöka fixa ett bra slut på min enkätundersökning så jag kan lämna in den idag och sen försöka träna in dem här 350 engelska orden lite bättre innan vi har testet idag! Så blir en snabb uppdatering och här får ni se lite söta bilder på mig, hahaha.


5/10

Hej på er!
Sitter i skolan med en huvudvärk och har engelska. Jag kan ju börja med att berätta att jag inte ser fram emot kvällen, för jag ska göra massor med läxor, duscha, fixa håret tills morgondagens skolfoto och sen försöka få lite tid framför tvn eller något annat avkopplande, men det kommer nog inte ske. Så jag kommer inte uppdatera någonting alls ikväll och det är jag så arg över!
Men här kommer lite bilder på mina fina vänner. Ha en bra dag!


En stor saknad efter dig

Idag var det tre år sedan min älskade farfar gick bort. Jag saknar dig så enormt mycket och tänker på dig varje dag! Jag hoppas vi kommer träffas en dag, så jag får krama om dig ♥

Update


21.41

Nu har jag nästan gjort klart hela enkätundersökningen, diagram, slutsatser osv som ska göras till fredag, tyska läxan, engelska översättning och har förberett mig inför labrationen till imorgon så nu tänker jag kolla klart på Svenska hollywood fruar och sedan gå och lägga mig i min tomma säng... älskling kom!!!
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, så vi hörs imorgon!

Plugg, plugg, plugg

Nu är jag hemma ifrån skolan och har mycket plugg att göra klart. Talet gick iallafall jätte bra så jag är hur stolt som helst över mig att jag gick och ställde mig framför klassen som jag aldrig gjort förrut och höll ett bra tal!


En gammal favorit


Måndag morgon

Godmorgon.
Sitter i skolan och väntar på att vi ska börja, fast vi börjar klockan tio. Men jag åkte med joel till skolan när han skulle hem för att jag skulle skriva ut lite papper till talet som jag ska hålla på svenskan när vi börjar, så är ganska nervös. Men det kommer nog gå bra!
Varför jag inte uppdaterat något i helgen är ju för att jag har varit med joel, och ni kanske förstår att jag inte har tid med bloggen då. Men vi var som sagt i Valbo och Gävle i helgen. Och accent fanns inte i Valbo så det vart en tripp till Gävle också så jag fick min efterlängtade väska, glad tjej!!! Så ni ska få se bilder på det jag köpte någon dag, så håll utkik efter det.
Ska fortsätta träna in talet nu så jag är fulltredo, hörs nog ikväll. Ha en bra dag!

RSS 2.0