30 September 2012

Hallå där! 
 
Kom hem ifrån Joel för ca. en timme sedan och nu sitter jag hemma och har precis käkat mat. Ska aldelles strax gå ut med hunden och sedan kolla på x-factor och sedan duscha, för imorgon är det en ny vecka. Jag skrev ju igår att det skulle hända en rolig sak idag och att ni skulle få reda på det om en månad, men jag kan inte hålla mig. Idag så åkte jag och Joel och kolla på kattungar för vi har tänkt skaffa två. Och om en månad får vi hem dem båda systrarna, dem är helt underbara! Så jag längtar som en tok till den 2 november för då får jag hämta hem dem. 
 
Nog om det, ni får ha en bra fortsatt kväll så hörs vi lite senare. Puss och kram

Myskväll

Åh denna dag har varit så bra men imorgon kommer den bli ännu bättre, men mer om det får ni veta om ca en månad!! :D Just nu sitter jag och joel bänkade framför tvn och väntar på tills körslaget sk börja och vi har massa gott att avnjuta kvällen med!

Blev inte så bra uppdatering idag men när jag är hos joel så får ni ha förstående för det, blir bättre till veckan, det lovar jag!

Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon.

29 september 2012

Godmorgon!

Äntligen så har blogg.se appen kommit till android också, så nu kan det bli mer uppdatering om jag inte orkar sätta mig vid datorn och skriva. Bra va? Ligger iallafall just nu i sängen och slöar men ska snart gå upp för att äta frukost och göra klart det sista på en läxa.

Idag kommer vi bara ta det lugnt och förmodligen vara inne hela tiden, men det tycker jag låter så bra så. Ni får ha en bra dag, så hörs vi lite senare! Puss puss


Fyller ju år snart, wihoo


New in


27 September 2012

Hejsan!
 
Har haft ett litet uppehåll och det var för att jag inte haft tid, har kommit hem sent på dagarna och inte orkat setat mig vid datorn, men nu är jag "tillbaka". Slutade sent idag så då fick jag hämtning av mamma och nu sitter jag och försöker skriva klart en inlämningsuppgift som ska vara klar tills imorgon och jag hade glömt bort att vi hade den, så jag måste skynda mig lite men det ska nog gå bra!
 
Imorgon åker jag till Joel för en till helg med honom för nästa helg så jobbar jag så då kommer vi inte att träffas, så vi får passa på denna helg. Hade iallafall sovmorgon imorse till tio över två och det är så jäkla skönt för då hinner man vakna till liv innan man ska till skolan och så kan man unna sig en riktig god frukost som jag passade på att göra imorse.
p

Boots

 
Så jäkla snygga skor, synd att klacken är 9 cm annars så hade jag lätt köpt dem bruna!

24 September 2012

Godmorgon!
 
Idag vaknade jag tidigt igen.. klockan åtta redan var jag pigg! Så jag gick upp och fixade frukost och satt mig här och blogga istället. Idag har jag och joel inget planerat att göra förutom att städa lite, men annars ska vi bara ta det lugnt.
 
Verkar som att det är fint väder ute, så vi får se om vi går ut en sväng. Men ni får ha en bra måndag så hörs vi.

Bilder från veckan


23 September 2012

Hallå där!
 
Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag haft tillsammans med älsklingen. Och jag njuter av att jag har studiedag imorgon för då får jag vara med älskling en extra dag och det gör mycket de!
Idag har jag bara suttit inne och kollat på inrednings inspiration och kollat hur jag vill att köket, hallen, toaletten, sovrummet och vardagsrummet ska se ut när jag flyttar tillsammans med joel och det som är bra är att han vill ha det exakt likadant, iiih!
 
Nu ska jag ta tag i plugget, så ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi. Puss

I Love It


Min nya hårfärg

På dessa bilder så ser mit hår väldigt orange ut och det är det inte, så bilderna ser sämre ut än vad det gör i verkligheten. För det kan ju inte bli blonda slingor på en gång såklart. Men jag är nöjd!
 

22 September 2012

Godmorgon!
 
Jag vaknade väldigt tidigt imorse och var pigg så jag klev upp och satt mig vid datorn. Jag är ju som sagt hemma hos Joel så det var därför det inte blev någon bloggning igår, men idag kommer det bli de för Joel jobbar till 6-7 idag så då har jag tid för bloggen, haha.
 
Igår så var jag hos frisören och slingade mitt hår lite ljusare, och det var väldigt mycket ljusare. Men det är lite för mörkblonda/orangea slingor än så länge men jag ska dit igen någon gång och göra dem ännu ljusare tror jag. Men det är väldigt ovant än så jag måste vänja mig vid detta, känner inte ens igen mig! Ni ska få se bild någon gång i helgen.
 
Nu ska jag göra mig lite frukost, så vi hörs lite senare.

Favorit höst/vinter skorna

 

20 September 2012

Godmorgon på er.
 
Jag börjar inte förens 14.10 idag men jag är redan uppe och fixad och jag har till och med duschat och blåst håret, det är nog första gången jag har hunnit duscha innan skolan börjar. Jag ska inte förens 12.25 ta cykeln ner till bussen, så jag har god tid på mig att bara slappa. Har bara två lektioner idag, Svenska B och Filosofi och slutar runt halv fem. 
 
Men nu ska jag läsa lite bloggar som jag inte hunnit läst än, så ni får ha en bra torsdag så hörs vi när jag kommer hem. Puss

Time to say goodbye

Har haft en jätte bra kväll tillsammans med lillebror. Vi har legat i sängen och kollat på film, spelat spel på mobilen, pluggat tillsammans och bara haft det mysigt. Och nu ska vi kolla på Bonde söker fru och sedan ska iallafall jag gå och lägga mig och läsa en bok som vi ska läsa på etiken. 
 
Ni får ha en fortsatt bra kväll. Så hörs vi imorgon! 
Bilden föreställer middagen om mamma fixade idag, så otroligt gott var det. 
 

Tattoos


19 September 2012

Hejsan! 
 
Har precis kommit hem ifrån skolan med att bara haft en lektion, men jag åkte iväg och gymmade imorse, känner mig duktig haha. Och just nu sitter jag och äter mellis, avokado. Det är perfekt att ta om man känner sig hunrig och sugen på något för det är jätte mättande och gott! 
 
Idag blir det att bara vara hemma och ta det lugnt som alla andra dagar känns det som. Kolla på tv, göra några läxor och bara sitta vid datorn. Men ni får ha det så bra, så hörs vi lite senare. Puss
Ser inte så gott ut, men det kan jag lova att det är haha

Köpa?

Är ute efter en snygg och varm vinterjacka och med en annan färg än svart iår. Har ju en snygg, svart vinterjacka som jag använde förra året men den är lite för kall tycker jag. Så jag ska nog sätta klorna i denna snygging, 799:- kostar den men mamma skulle vara så snäll att hon kunde betala hälften, hihi. Du är bäst!

Vinrött, vinrött, vinrött

Autumn color
 
Autumn color by lejennie featuring chunky jewelry
 

Bilder från idag

1. Min älskade klocka som pryder min handled näst intill varje dag, 2. Mitt favorit nagellack, 3. Friskis&Svettis gym där jag gymmar, 4. Mina skor som jag tränar i

18 September 2012

Hallå där!
 
Hoppas allting är bra med er, för det är det iallafall med mig. Madde har precis åkt hem efter att ha umgåts med henne hemma hos mig, var väldigt trevligt och längesen! Annars idag så har jag varit i skolan och gymmat, och nu sitter jag och kikar på 112 - på liv och död. Och här kommer jag nog sitta bänkat resten av kvällen. Vad ska ni själva göra ikväll?
 
 

Sov så gott

Hoppas ni har haft en bra dag! Det har jag haft, dock så har jag inte gjort så särskilt mycket men det är skönt de också. Har varit bänkad framför tvn från kl. 7 och nu ska jag äntligen få gå och lägga mig och sova i min nybäddade säng för nu är alla program som jag har velat sätt slut. Imorgon är det tisdag och då slutar jag runt ett och då blir det att gymma! 
 
Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon. Puss!

Details


Love it

The casual look... but still good!
 
The casual look... but still good! by lejennie featuring black biker boots
 
 

17 September 2012

Hej på er.
 
Måndag och en ny vecka.. Men känner på mig att denna vecka kommer gå fort, eller jag hoppas det iallafall haha. Idag började jag tio och hade projektarbete och trodde såklart att det var viktigt att gå på men icke. Han prata bara med alla individuellt om vad man ska göra och det har han redan gjort med mig två gånger och vet exakt vad jag ska göra så det var riktigt onödigt att komma. Kunde liksom fått börja halv två då min nästa och sista lektion börjar, men that's life! 
 
Så nu sitter jag i biblioteket och väntar på att min lektion ska börja, är dock en timme kvar. Jippie! 

Bakat hela dagen

Idag luktar vårat hem ljuvligt (brukar inte lukta så särskilt äckligt innan i och för sig) och det är för vi har bakat och donat hela dagen idag. Först kladdkaka och sedan vaniljbullar, mycket gott! Så det ska vi avnjuta framför tvn och bara mysa innan det är dags för en ny vecka, orkar inte... 
 

The Lucky One

Har Precis kollat klart på filmen The Lucky One. Och den är absolut en ny favorit! Den var så otroligt mysig och utspelade sig på världens finaste miljö, mycket kärlek till denna film.
 
The Lucky One - 1 2 3 4 5

Mini kräftskiva


16 September 2012

Godmorgon kära läsare! 
 
Idag vaknade jag redan klockan sex, men somna om direkt efter ett toalett besök, haha. Och sov till halv elva, älskar att sova länge på helgerna! Har precis ätit frukost och varit ute med hunden och nu tänkte jag bara sitta vid datorn och bara ta det lugnt. Det är ju underbart väder ute så tänkte gå en lång promenad efter lunchen. 
 
Ni får ha en bra söndag, så hör vi lite senare. 
 

Candy


Read all about it

 
 

15 September 2012

Joel kom ju som sagt igår och det kommer alltså blir rätt så dålig bloggning ifrån min sida, men på söndag kör jag på igen. Ikväll så ska vi ha en liten mini kräftskiva och äta goda pajer så det kommer bli jätte mysigt, för det är ju så gott med kräftor! 
 
Ni får ha en fortsatt fin kväll så hörs vi. Puss
 

Favorite sweaters

Gina tricot 199:-

Taco time


Beautiful


14 September 2012

Hejsan!
 
Idag är det äntligen fredag och jag har precis kommit hem från att ha varit i skolan, gymmat, köpt godis och umgåts med caroline. Har saknar henne så otroligt mycket! Ikväll blir det bara att mysa ner sig i soffan med filtar och kuddar för detta väder tar livet av mig. Och så kommer även min älskling hit lite senare ikväll, och det ser jag fram emot. 
 
Tänkte visa lite köp som jag gjort dem senaste veckorna nu när jag fått min allra första lön (jag fick sommarjobb på subeay, men ska jobba lite då och då i höst också). Så håll utkik, så hörs vi lite senare! 

God morgon!


Mys kväll

 
 

Uteliggare

En av min bästa vän och hennes kompis är och har sitt projektarbete just nu och dem ska leva i fyra dagar som uteliggare och dem börja redan igår och ska sluta på lördag. Och idag visades en intervju med dem på tvn och jag satt ju såklart bänkad. Hoppas ni har det bra och ta hand om er! 



It's gonna be crazy

Studentkryssning!!!

13 September 2012

Hej mina kära vänner! 
 
Nu har jag äntligen fått igång min dator igen så nu tänkte jag börja blogga igen, bra va? haha, vet att mina vänner har tjatat på mig och jag har faktiskt saknat det och nu blir det roligare när jag har en bra kamera också! 
 
Kan väl börja berätta om min dag som bara bestått av att traska runt i skolan och på stan med Johanna, då vi haft två lektioner i ca. 1,20 min sammanlagt på hela dagen. Och jag sluta halv fyra, så det blev många timmar av att bara gå runt och gå runt. Inte så kul..
 
Ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare. Puss

RSS 2.0