19.00


Snart helg!!!

Hej pår er!
Det är äntligen fredag och en underbar och mysig helg väntar, som vanligt. Älskling kommer runt 6 ikväll och då ska vi äta godis och kika på tv, för jag har köpt en jätte stor godipåse! Och imorgon bär det av till ikea som jag inte varit på jätte länge och då blir det ett besök in på accent såklart, för jag ska ha med mig en av dem där väskorna hem som jag bloggat om!
Har just nu samhällskunskap och jag håller på med en enkätundersökning om ungdomars alkohol missbruk och ska nu sammanställa allt med diagram och det går inte så jätte bra, för det är så mycket annat som lockar på datorn, hihihi. Men nu måste jag göra liiite nytta iallafall, så vi hörs när vi hörs!

19.17

Fyfan, mår så jävla dåligt just nu. Att man är sjuk och håller på att hosta ihjäl sig och får lov att plugga hela dagen med en bok som man inte förstår något av så man får lov att översätta varje kapitel och sedan skriva en sammanfattning på det och sen även skriva det jag ska kunna på kemiprovet imorgon tar kål på en. Nu stänger jag igen datorn och tänker sätta mig i soffan och ta en rejäl paus och sedan börja plugga in kemin. Önska mig lycka till!!!!

skinnbyxor


H&M, 299:-

Huawei

Föressten har fått en ny mobil, en Huawei U8500 Android för 995 kr. Skulle egentligen fått den när jag fyllde år i november men jag ville inte vänta så fick den redan nu. Är ett "nytt" märke som inte blivit så vanligt än, men den är sjukt bra, helt seriöst! Och riktigt snygg, tycker iallafall jag. Ett riktigt tips!

Bilder lånade ifrån google.se

Tattoo


Jag gjorde den för ungefär fyra månader sedan och är så himla nöjd!

Sjuk tjej

Godmorgon allihopa. Har blivit dåligt med uppdatering nu för jag är sjuk och har inte orkat suttit vid datorn utan bara legat i sängen och pluggat massor och tagit det lugnt. Har ett prov imorgon och tal och engelska uppsats på fredag, så det är mycket som har behövs gjort.
Är iallafall hemma idag som jag och var igår, men jag ska gå imorgon och på fredag för det är korta dagar och så vill jag göra proven och allt det där. Så idag ska jag bara ligga i sängen och kolla på film och plugga och sitta vid datorn, skönt de! Ska snart fixa ett inlägg om min tatuering som ni har kommenterat att ni vill se, så håll utkik!

Aldrig utan dig



Visste ni att?


♥ Jag har en tatuering med texten Follow Your Dreams samt en fjäder på min arm?
♥ Min högsta dröm är att utbilda mig till polis?
♥ Det är 7 år emellan mig och Joel?
♥ En av mina bästa vänner var min katt som dog av cancer för något år sedan?

2 sevärda filmer

Bad teacher - 1 2 3 4 5



The way back - 1 2 3 4 5



Huvudvärk, hosta och en rinnig näsa..

Godmorgon, här sitter jag i skolan och börjar bli förskyld.. igen! Va fan gör jag för att bli sjuk hela tiden? Något tips på att inte bli sjuk så ofta, så kommentera.
Idag slutar jag sent, 16.20. Vet fan inte om jag orkar ha musik idag dem sista tre timmarna, mitt huvud håller på att sprängas redan nu och musik hjälper ju inte direkt mot huvudvärk, men vi får se hur jag mår lite senare. Iallafall, när jag kommer hem så ska jag spendera min kväll med allt plugg jag har, engelska uppsats, tal, prov i naturkunskap, analys på 30 enkäter + lite läxor, det kommer ta tid! Så ska fixa lite tidsinställda inlägg till er för jag tror inte jag kommer ha så mycket tid för bloggen ikväll.

Bild från förra sommarens tältning med tjejerna


Just go with it

Just go with it - 1 2 3 4 5


Surströmming, nej tack!

Hejhej. Jag och joel har precis kommit hem ifrån hans farmor och farfars stugan där släkten var och åt surströmming och annan mat tillsammans. Och modig som jag är testade jag att äta surströmming och det är inget jag tänker testa igen, blä!

Vi ska iväg runt halv sju igen för att skjutsa joels syster och hennes kompisar till en fest och ska sedan skjutsa dem till krogen och sedan hämta dem ifrån krogen, haha blir mycket åka ikväll men det som är bra är att vi kommer äta på max ikväll!!! Ska faktiskt ta tag i lite läxor nu när älskling ändå spelar tvspel, så vi hörs!

Vad mina fötter vill bära i höst





Tidsinställt inlägg

00.43

Nu tänkte jag säga godnatt för ikväll. Jag och älskling tänkte krypa ner i sängen för båda är jätte trötta efter att spelat ett polis tvspel där man ska utreda brott, haha as kul var det! Så vi hörs mer imorgon. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Kram

Bjuder på denna jag, hahaha.

If i had money...


Friday

Hej på er. Just nu sitter jag på svenskan och slutar om 25 minuter!!! Och då kommer min pojkvän att hämtar mig för han kom igår och sov över och var ledig idag, så då ska vi åka upp till edsbyn och ha en lugnt och mysig helg med massa gott!
På svenskan sitter vi och skriver om en sak som betyder mycket för oss som vi ska tala om inför klassen som vi ska om en vecka, men är typ klar och ska bara försöka få in lite stödord.

Vet inte hur mycket uppdatering det blir under helgen som ni kanske förstår nu när jag är med joel, men ska väl försöka få in något inlägg iallafall.

Sweet dreams

Fast jag har studiedag imorgon så tänker jag krypa ner i sängen ändå. Men ska ju prata med älskling innan jag ska sova, som vi alltid gör. Det är så mysigt! Men ni får sova så gott sen när ni ska sova, så hörs vi imorgon. Kram!

Min vackra flicka. Jag saknar dig så otroligt mycket!

Efterlyst

Nu ska jag kika på efterlyst och äta gott med mamma, hörs sen! :)

Bilder från min sommar - Gran Canaria


Snyggt från bikbok


17.14

Hejsan allihopa. Slutade 16.20 idag, därför jag är hemma så sent och uppdaterar så sent. Har inte haft tillgång till någon dator i skolan idag så det är därför jag inte skrivit något förens nu. Just nu sitter jag och har fixat ihop ett litet collage med lite kläder och smycken som är snygga, så det ska ni få se snart i ett inlägg. Imorgon är det studiedag och då blir det uppdatering och så kommer också älskling hit imorgon kväll och då ska vi mysa! ♥


Dance everybody


Nu drar jag på dans, ragga. Hörs sen!

Finally home

Hej igen. Äntligen säger jag bara. Äntligen hemma efter en dag ute i skogen! Sitter här med värkande fötter, ben, höft.. efter att gått 1,2 mil + några kilometer pga att läraren sa att vi skulle ta till vänster när vi skulle gå tillbaka men i självaverket skulle gå till höger, så vi fick extra kilometer att gå och fick ungefär sluta 1½ timme senare än alla andra, tack!!!!! Och en av mina vänner som gick med mig halkade och hennes knä gick ur led så vi fick ringa till läraren och förklara vart vi var osv. Visst dagen har varit mysig att laga sin egna mat på stormkök och den har även bjudits på mycket skratt, men. Skulle aldrig göra om den där vandringen, aldrig!


When i look at you


Aldrig utan dig, jag älskar dig ♥

08.32

Godmorgon. Sitter i skolan och väntar på att klockan ska bli halv tio för då ska alla 2:or i våran skola ut på vandring, jätte kul!!! Det är bra att det inte regnar iallafall, men det börjar väl säkert när vi ska ut. Så har ingen aning om vilken tid jag slutar idag, får se när jag uppdaterar igen.

Ska kika lite bloggar nu, så vi hörs senare. Ha en bra dag allihopa!

Resten av ditt liv


3 koftor


Länkbyte



Här kan ni läsa Evahs blogg, http://evaaaahs.se/

Hemma hos madde

Hej alla söta läsare!

Är hemma hos madde och umgås med henne och caroline. Vi har nyss fixat käk och sitter just nu och tar lite bilder och kollar på tv. Ska väl kika på idol här och sedan dra hem, får se när det blir. Vad har ni för er idag då?

Hissar&Dissar


♥ Nästan alla som hissar&dissar har lagt till hösten som hiss, och det är någonting jag också vill hissa. Nu när det börjar bli kallt så kan man ha på sig stora halsdukar, kängor och ha mysiga koftor på sig! Och även alla fina färger hösten har att erbjuda gör allting mer mysiga.
Helger är väl någonting att hissa! Nu när man börjat skolan och är helt slut efter en vecka med plugg så får man koppla av och bara vara, det är även positivt att ha börjat skolan för nu uppskattar vi helgerna mer.

- Stressen med skolan, alltså.. vi har redan fått två prov och nästan läxor i varje ämne. Jag vet att lärarna måste ge oss det för att vi ska kunna klara av betygskriterierna, men dem överdriver och det känns som om dem tror att vi inte har någonting annat för oss än att bara plugga.
- Det värsta som finns är fan när man inte hittar någonting att ha på sig. Händer mig ganska ofta, jag har en full garderob men ingen sitter bra och allting ser dåligt ut. Man blir på dåligt humör och hela dagen är förstörd.

Tävling - handväska från Wilmaofsweden.com



Jag är med och tävlar om en "Hillary" Brun läderväska som www.millahoman.blogg.se arrangerar!

Ändrade planer

Vart lite ändrade planer med kvällen så jag och älskling sitter och dricker lite cider och väntar på lite folk som ska komma och göra oss sällskap, blir inge fest men lite "umgänges dricka" sitter ju aldrig fel! Så kommer inte sitta vid datorn så mycket ikväll, men ska försöka fixa till några tidsinställda inlägg så det inte blir helt tyst, haha.

Hoppas ni får en jätte bra kväll för det ska jag ha och så säger vi, skål!

Vad i helvete finns det för människor egentligen?



Här kan ni läsa hela artikeln: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13632795.ab

Härligt höstväder!

Hej! Har ni varit ute idag? Om inte, gå ut för det är så himla fint väder ute idag, det är verkligen en fin höst dag idag! Jag har varit ute här i Edsbyn idag och kollat lite i affärer och hittar mycket snyggt men min plånbok är tyvärr ganska tom för tillfället, men fick iallafall med mig hem två ursnygga nagellack men dem får ni se i ett inlägg när jag kommer hem. Idag ska jag och älskling bara ta det lugnt, äta godis, kolla på film, mysa osv! Så det kommer bli en perfekt dag. Men nu ska jag fixa lite käk och sedan gå ut och sätta mig på balkongen i det fina vädret, hörs lite senare.


Want in my wardrobe

Tidsinställt inlägg.




Dagens outfit 16/9


hahahaha, aja.. det kanske är kul att se?


Längtar.


Tjingeling!

Kom hem för ett litet tag sedan och har nyss kommit in ifrån en liten tur i skogen med Shakira, jag var ute med hunden och hon följer alltid med, hon är söt hon!
Väntar på att klockan ska bli runt kvar över fyra så jag kan åka till stan för att åka upp till min älskling, så där ska jag spendera min helg. Vad har ni för planer i helgen föressten?

Melissa Horn

Lutar mig tillbaka och bara njuter!

Beautiful dress


www.inlovewithfashion.com

Mitt liv!


Ja, det här är alltså jag och jag heter Jennie Elisabeth Leandersson och är 16 men snart 17 år gammal och bor på landet i Falun tillsammans med min familj. Jag går andra året på gymnasiet och pluggar på Samhällsvetarprogrammet här i Falun, för att sedan studera vidare på polishögskolan. På frititiden ägnar jag mig åt dans, läxor, kompisar, pojkvännen och att bara ta det lugnt. Jag dansar en dans som kallas ragga/dancehall där mycket höfter och rumpa används.


Det här är då min familj som består av mamma Lena, pappa Pär och lillebror Daniel. Mamma jobbar som dagmamma och ägnar mycket tid av sitt jobb här hemma, så jag får drass med skrikande ungar varje dag haha. Pappa jobbar som rörmokare och min lillebror har alldeles nyss börjat 7:an och har en väldigt stort intresse för fiske.


Här är mina älskade djur som är för sociala, haha. Gillis är iallafall en Golden Retriver och mina katter är vanliga bondkatter, Shakira, Findus och Smulan heter dem.


Här har ni en bild på mina närmaste vänner som jag älskar över allt annat! Från vänster, Caroline, Jessica, Elin, lilla jag, Madde och Caroline. När vi umgås så brukar vi mest ha mysiga filmkvällar eller vilda utekvällar, men tyvärr träffas inte alla tillsammans så ofta pga brist på tid. Men när vi väl träffas alla tillsammans så har vi galet roligt ihop!


Sist men inte minst, min älskade pojkvän! Hahaha jag älskar den här bilden, han ser så finurlig ut. Iallafall, Joel heter han och är 24 år och han jobbar som kock och han bor i Edsbyn, ca 1½ timmar ifrån Falun. Vi träffades på en fest genom att Madde var tillsammans med hans kompis och jag vart intresserad och kollade på honom hela kvällen, men jag fick inga blickar tillbaka så då gick jag fram till honom och sa "antingen så är du bög eller upptagen" för att jag undrade varför han inte kollat tillbaka eftersom jag råglott på honom hela kvällen och på den vägen ledde det till det här. Och vi har varit tillsammans i 11 månader snart. Justja kanske ska berätta att vi träffas nästan bara helger pga avståndet, men ibland brukar han komma hit på vardagar och sova över och det funkar jätte bra!

Home sweet home

Jag hann med den tidiga bussen som gick 11.37 hem så slapp jag vänta i två timmar på nästa, så det var skönt! Så nu har jag varit hemma en stund och bara tagit det lugnt med popcorn och läsk, inte dumt om ni frågar mig. Fick en kommentar av en jätte gullig tjej om att det skulle vara kul om jag gjorde ett inlägg med lite information om mig och min familj osv, så det kommer lite senare idag när jag fixar ihop lite text och bilder! Jätte kul att ni kommenterar och ger mig lite ideér om vad jag kan skriva om, allting blir så mycket roligare då :)


Jobbigt läge!

Hej igen!

Fick nyss reda på att vi slutar 12.05 istället för 13.35 för att våran geografi lärare är borta, och det var ju glada nyheter! Men.. Min buss går ändå inte hem förens 14.12, så vad ska jag hitta på i två timmar? Blir väl att gå på stan eller åka till mina kompisars skola och umgås med dem. Vi får se!
Hoppas att ni har haft en bra dag hitills, fast dagen har ju bara börjat. Måste återgå till kemin nu, hörs när jag kommer hem!


Bjuder på en bild på mig och min saknade vän!


Water for elephants

Jag och min pojkvän såg på filmen Water for elephants i helgen och jag hade stora förväntningar och den nådde upp till dem faktiskt! Den var spännande och det hände saker hela tiden så det vart aldrig tråkigt, men jag hade ont i magen ganska ofta i filmen pga saker. Men helt klart sevärd!

Water for elephants - 1 2 3,5 4 5


15/9

Godmorgon!

Torsdag idag och det betyder att jag slutar tidigt, redan 13.35 faktiskt! Har bara tyska, naturkunskap, klassråd och geografi idag så det är väldigt skönt! Så kommer med mycket uppdatering när jag kommer hem, men förmodligen under skoltiden också för vi kommer arbeta lite med datorerna då. Nu måste jag gå ner och äta frukost och sedan gå till bussen. Ha en bra dag, så hörs vi!

21.18

Sådär, nu är jag tillbaka men ska dra igen lika snabbt för har lite läxor att göra innan jag ska sova och ska hinna med att duscha också, så jag säger godnatt för min del ikväll. Men vi hörs imorgon innan jag åker till skolan, godnatt! ♥

20.00


2 Favoriter


Tävling - va med du också!



Jag är med och tävlar om att vinna smink från e.l.f och jag tycker du också borde vara med, här är länken http://bruudar.blogg.se/2011/september/tavling-i-samarbete-med-elf.html#comment


De 3 perfekta väskorna!


Bloglovin´

Följ min blogg med Bloglovin


Where in the world I turn, I stand there with empty hands


11.20



Hej på er! Hoppas ni har sovit gott, för det har jag gjort! Det vart att jag blev hemma ifrån skolan idag också för jag känner mig inte riktigt frisk så jag blev hemma en extra dag, så går jag imorgon då det inte heller är en sån lång dag. Idag har jag lite saker att göra som tex duscha och plugga. Men jag har även tid för att blogga och uppdatera bra idag, bara fantasin håller så det blir roligt att läsa. Men det ska nog gå. Men det kommer upp lite mer inlägg under dagen, så då hör ni mer av mig!


Mitt första inlägg!




Hej på er!

Det är så att jag har börjat bloggat igen efter många månaders uppehåll, fast med en annan blogg som nu är borttagen. Jag har alltid haft ett intresse för att skriva men all tid med att ha en blogg är krävande så det är pga det som den andra bloggen togs bort. Men denna gång ska nog det hålla, men visst kommer ni få vara med om en och annan svacka och dålig uppdatering, men då upplyser jag er om det i tid.

Hoppas ni kommer tycka att min blogg är rolig att läsa, och jag skulle uppskatta om ni även kommenterar vad ni tycker, vad ni vill se osv så ska denna blogg bli intressant.
Jag har lite saker kvar att göra tills jag är relativt nöjd med bloggen, så jag kommer börja min riktiga uppdatering imorgon, så vi hörs då! Puss ♥

RSS 2.0