Natti natti

Nu ska jag och älskling krypa ner i sängen och sova. Har haft en väldigt bra dag idag! Har varit ute och gått med mina fina vänner, madde och jonna och vi stannade på vägen och lekte i en lekpark, haha väldigt roligt vill jag lova. Och nu på kvällen har vi kollat på fotboll med joels vänner. Men imorgon blir det att ta bussen till falun igen och då ska jag gymma och kika lite på stan, och sedan sticka till dansen. Så imorgon och resten av veckan kommer inte uppdateringen vara bra för jag har ju som sagt ingen dator. Men jag kommer naturligtvis mobilblogga någon gång ibland, men då blir det inga bilder utan bara text. Men sen när skolan börjar igen då kommer bloggningen bli som vanligt igen, för då får jag äntligen tillbaka min älskade dator!
.
Men ni får ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi. Godnatt!

18.01


Älskade sommar


Collateral damage

Jag och älskling kollade på Collateral damage igår på 6:an och den var riktigt bra. Spännande och den hade en bra handling. Rekomenderar att se den!
.
Såhär står det om den:
Gordon Brewer förlorar sin fru och son i en explosion, och myndigheterna misstänker att den colombianska gerillan ligger bakom dådet. Den hatfyllde Gordon beger sig till Sydamerikas mörkaste djungler för att söka hämnd.

Betyg: 4/5

Fit Me - foundation & powder

Jag har, som jag sa att jag skulle göra köpt Fit Me foundationen och pudret från Maybelline och jag hade stora förväntningar på båda två och här kommer en liten recension på båda produkterna!
.

Maybelline Fit Me foundation:
.
Konsistens: Denna foundation har inte den där tjocka konsistensen utan är tunn och känns mer som en ansiktskräm och det blir då ett mycket finare resultat!
Doft: Den luktar inte så starkt som de flesta brukar lukta, utan en svag doft som luktar gott.
Pris: Ordinarie pris kostar den 129:- men inne på Lindex hade dem ett erbjudande där man fick den för 119:- och det tycker jag inte är dyrt för en foundation.
Resultat: Denna foundation tycker jag är mycket bra för sitt låga pris och jag tycker om att dem har så pass många nyanser att välja bland och att det finns många ljusa färger. Och jag har köpt den ljusaste och jag märker inte ens skillnad på min hudfärg och foundationens färg så det är ett plus för det är så jag vill ha det! Dock tycker jag att den inte täcker så bra efter något lager, så vill man täcka så måste man ha ett antal lager på. Men den är så tunn så det känns inte så där tungt för huden oavsett om man har mycket ett lite foundation.
Betyg: 4/5 för att den inte täcker så bra


.

Maybelline Fit Me puder
.
Konsistens: Detta puder är lent och det blir inte tungt om man applicerar för mycket.
Lukt: Den har en väldigt svag doft och det tycker jag är skönt att ett puder har.
Pris: Ordinarie pris kostar 129:- som foundationen men Lindex hade ett erbjudande och den kostade då 89:- och det är ett super pris tycker jag.
Resultat: Pudret mattar ner och gör så att foundationen sitter fint. Man måste dock återapplicera någon till gång under en dag.
Betyg: 5/5


29 februari 2012

Godmorgon snyggingar!
.
Sovit gott? Det har iallafall jag gjort och just nu sitter jag och äter frukost och kollar på Top model Sverige. Har inte så mycket att göra idag, så jag ska bara kolla på tv, sitta vid datorn och plugga lite. Men hoppas ni får en jätte bra dag, så hörs vi lite senare. Puss
.
Föressten, jag och joel har 1 år och 4 månader idag, så grattis till oss! :D

23.27

Sorry för en sån kass bloggning idag, men har inte haft någon inspiration så då fick bloggen lida. Men imorgon blir det nog bättre! För då är Joel på jobbet till typ åtta och då blir det mycket ensam tid = mycket bloggning.
.

Skulle egentligen åka hem imorgon, men det blev att stanna en dag till. Och när jag kommer hem blir det att ut och pimpla med lillebror och umgås med honom! Iallafall, idag har jag och Joel städat hela lägenheten och det tog sin lilla tid, så nu är allt skinande rent. Och så har jag även övningskört igen och jag körde på en 90 väg och allt gick suveränt! Så nu känner jag att jag äntligen är igång med körningen och det är väldigt skönt att man har en pojkvän som är så pass gammal (hihi) så han får köra med mig.
.
Joel sitter just nu och spelar tvspel och jag ska väl sitta och nörda framför datorn ett tag till innan det blir dags att gå och lägga sig. Men ni får ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon. Godnatt

Underbar låt!

28 februari 2012

Godmorgon på er! Tänkte att jag skulle sova länge idag men när man har en pojkvän som vaknar halv åtta genom att vara hyper, så fick man ingen sovmorgon.. Just nu ligger jag i sängen medan joel fått besök av en vän, vågar inte gå uppnu för jag ser ut som jag vet inte vad. Iallafall, igår var jag ute och körde i 2 timmar och 15 minuter och jag fick köra på en stor väg, växla ända till femman och jag körde även om en. Så jävla stolt över mig själv för det gick så himla bra efter att bara kört två gånger och då fick jag knappt igång bilen, hihi. Hade det även väldigt mysigt tillsammans med Niklas och Amalia och deras hundar, en väldigt lyckad dag/kväll helt enkelt! Nu ska jag pallra mig upp och äta frukost. Ha en jätte bra dag!

Fit me by Maybelline

Jag har sätt mycket på reklamen på tv om den nya foundationen, pudret, concealern och rouget med märket Fit me från Maybelline och jag blev riktigt sugen på att testa det för det verkar ju himla bra. Är det något som har testat någon av produkterna? Älskar att det finns så många nyanser på foundationen och pudret då jag har en väldigt ljus hy och att det inte finns många nyanser som passar min hy + att priset inte är allt för dyrt. Så nästa gång det är dags för att köpa nytt smink, så blir det utan tvekan att testa detta smink!

På att köpa-listan


27 februari 2012

Godmorgon
.
Idag är det måndag, alltså första dagen på lovet och det känns redan som vi har haft det ett tag nu. Underbart! Idag står det på schemat att övningsköra med älskling, åka till bollnäs och kika lite och sedan åka och äta med några vänner, Niklas och Amalia och sedan umgås med dem resten av kvällen. Jag har alltså en riktigt bra dag framför mig! Hoppas ni får en lika bra dag som jag kommer att ha, så hörs vi,

23.42

Har ni haft en bra dag? Det har iallafall jag haft, fast den har varit så seg. Och det känns som om man är bakis fast man inte druckit en droppe, väldigt jobbigt om jag får säga det själv. Iallafall, jag och älskling har bara tagit det lugnt idag och även kollat på en riktigt bra film, Puss in boots (Mästerkatten i stövlar).Rekomenderar den verkligen om man vill skratta. En riktigt bra film så att säga!
.
Puss in boots (Mästerkatten i stövlar) - 1 2 3 4 5

Med detta inlägg säger jag godnatt!

Funderar på att köpa, men 1 eller 2?


26 februari 2012

Hejsan!
.
Idag har det varit en väldigt seg dag för jag och joel har typ legat och sovit hela dagen för vi varit så trötta. Men snart ska vi hitta på något och det blir att övningsköra med mig och jag är lite nervös. Men det ska nog gå bra, det gick ju det förra gången så! Annars kommer denna dag bara bestå av att ta det lugnt. Så vi hörs lite senare!

18.44


Jag vill till värmen, nu!!!!

Åh har suttit och kollat på utomlandsresor och jag blir så sugen på att åka. Tänk om jag hade pengar så jag bara kunde boka en resa nu och åka redan imorgon, hur underbart skulle inte det vara?
.
Kolla bara på dessa fantastiska bilder! Man blir ju inte lite sugen..




25 februari 2012

Godmorgon snyggingar!
.
Vaknade av att min älskling pussa på mig när han skulle åka iväg till jobbet och han slutar inte förens åtta. Så jag får sysselsätta mig själv idag. Det är ju underbart väder ute så jag tror att efter jag har kollat på big brother, top model och stylisterna som jag missat så ska jag ta en promenad.
.
Har ju lov nu och kommer stanna hos joel till onsdag morgon då jag åker hem och umgås med min familj. Blir nog att dra ut på sjön och pimpa med lillebror, för han har tjatat så himla mycket på mig. Kommer nog bli kul!
Nu ska jag kolla på lite avsnitt, men jag uppdaterar lite senare. Ha en jätte bra dag!

Nyduschad och fräsch

Jag har precis kommit ut ur duschen och nu ligger jag i sängen och läser bamse tidning (hihi). Jag mådde inte så bra i skolan idag på grund av huvudvärk idag igen så jag gick hela dagen i skolan idag och gjorde provet och sedan fick mamma hämta mig för jag orkade verkligen inte att gymma och dansa idag, får gymma imorgon innan jag åker till min älskling. Men nu mår jag betydligt bättre efter att få duscha och raka och smörja in benen, då blir man som en ny människa! Nu ska inte jag babbla på här om en massa skit så jag ska fortsätta att läsa, så hörs vi!

23 februari 2012

Godmorgon!
.
Idag är det den sista dagen jag får ha min lilla bebis hos mig, och jag kommer inte få tillbaka den på någon vecka. Hur ska jag överleva? Så nu blir detta det sista inlägget på denna bloggen på en lång tid, så vi får se hur vi hörs framöver. Men det löser sig nog!
.
Idag står dans på schemat, är dock inte så peppad för jag känner mig inte kry. Så får se om jag tänker gå på den och hur jag mår i slutet av dagen. Annars består denna dag av att ta det lugnt framför tvn och bara chilla, jag känner att jag behöver det. Så detta lov kommer sitta perfekt! Har samhällskunskap just nu och ska fortsätta med mitt arbete, så vi hörs snyggingar 


Godnatt världens bästa läsare!

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon väntar ett atlas prov som jag inte kan ett skvatt om och gym och dans! Så vi hörs imorgon ifrån skolan, puss och kram på er mina söta läsare.

Skinnjackor i budget priser


22 februari 2012

Hallå allihopa! 
.
Idag kommer jag bara spendera 1 timme och 10 minuter i skolan och lektionen består av engelska. Så jag började nyss och slutar ca halv två och då ska jag åka hem och gåååå 3 km för att komma hem, kommer dö efter det hårda gympasset som jag körde imorse. Men jag får ta det som träning!
.
Måste även berätta att vi ska lämna in våra skoldatorer över sportlovet och det sker redan imorgon för dem ska uppdatera dem, så jag vet inte alls hur uppdateringen kommer bli här på bloggen. För jag har ingen annan dator än min skoldator för min andra är död och att få låna min pappas och min lillebrors dator är ju bara att glömma. Jag kan ju blogga ifrån mobilen men det går dock inte att lägga in bilder då, så det blir en ganska tråkig bloggning. Annars får ni stå ut och vänta tills jag är hemma hos Joel för där kan jag blogga för fullt. Vi får se hur det blir, men nu vet ni iallafall.
.
Vart ett väldigt långt inlägg men ni måste ju bli informerade. Så vi hörs när vi hörs! Ha det så bra iallafall :)


21.21


Skridskoråkning


18.51

Nu är jag hemma igen efter en väldigt jobbig dag! Och jag är så stolt över mig själv, för fast jag hade huvudvärk, mensvärk och var riktigt trött så pallra jag mig till gymmet och körde på stenhårt. Jag körde 35 min på crosstrainer och mycket styrka och nu är jag helt slut i kroppen. Och just nu sitter jag och belönar mig med en pasta sallad. Tänkte kika på ett Big Brother avsnitt och sedan lägga upp bilder ifrån helgen, så håll utkik!

21 februari 2012

Hallå allihopa!
.
Tisdag idag och det betyder att det är en lång och den mest tråkigaste dagen och jag har fortfarande en sån fruktansvärt huvudvärk, men jag ska klara det + att jag ska klara av ett pass på gymmet också! Men sen när jag kommer hem ska jag ta det bara lugnt och kolla på Big Brother, alltså en väldigt bra kväll.
.
Just nu har jag historia och ska försöka sätta mig in i det vi håller på med. Eller iallafall försöka..

Bilder från i fredags med tjejerna i klassen

Hade det jätte trevligt, tack för att ni finns! Ni är underbara 

20 februari 2012

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering! 
.
Nu är jag iallafall hemma med världens huvudvärk och nu tänker jag kolla på lite Big Brother avsnitt som jag missa igår och bara njuta innan jag ska börja med att plugga inför provet imorgon, wish me good luck! Annars då? Har haft en bra dag men har dock inte mått så bra, men den har varit rolig ändå. Hade ju musik och det kan ju aldrig bli tråkigt.
.
Nu ska jag fortsätta att trycka i mig min kycklingrulle och kolla på Big Brother, vi hörs.



18 februari 2012

Tjenis penis! Sitter hemma hos joels kompisar och dricker och bara umgås. Och denna dag har varit så himla rolig för jag har övningskört med älskling och åkt skridskor med joels och han familj, har tagit bilder så ni får se dem när jag är hemma igen. Nej, hoppas ni får en jätte bra kväll så hörs vi! Puss och kram

17 februari 2012

Godmorgon!
.
Idag är det fredag och äntligen helg, denna vecka har gått så otroligt fort och jag behöver verkligen helg just nu för jag är väldigt skoltrött och om en vecka så blir det lov och det kommer bli helt underbart. Helgen kommer att bestå av massa mys med min älskling, övningskörning och förmodligen fest eller något liknande. Kommer iallafall bli väldigt roligt!
.
Jag slutar 11.20 och då ska alla tjejer i klassen åka till American Takeaway och käka pizza och bara umgås, var ju trevligt förra gången så det kommer nog bli trevligt denna gång också!

21.20

Godnatt alla söta läsare, så hörs vi imorgon 

Att få resa till Kenya skulle vara en dröm

Att få resa till Kenya och åka på safari bland alla fantastiska djur har alltid varit min högsta önskan att få göra. Hade jag haft pengar så hade jag åkt direkt nu och bara njutit med att se naturen, djuren och tagit en massa bilder och bara njutit av minnena där ifrån. Oavsett om jag inte kommer kunna åka dit på många år så vet jag att en dag kommer jag sitta i den där safari jeepen och se ut över savannen och bara njuta. För jag ska dit, iallafall en gång i mitt liv!
Jag skriver om mitt dröm äventyr för jag är med i en tävling där man kan vinna en Canon EOS 600D. Va med och tävla du också, http://www.paow.se/2012/02/14/vinn-en-canon-eos-600d/

En mysig dag med caroline

Hej igen, har verkligen haft en jätte bra dag idag. Vart tyvärr inge dans idag för våran danslärare var sjuk så vi tog en fika på waynes och satt där och myste och pratade och sedan tog vi bussen hem och nu sitter jag här och tänkte läsa lite bloggar och sedan duscha. Har mycket plugg tills nästa vecka, men orkar inte ta tag i det ikväll så denna kväll får istället avsluta med filmen Dear John.
.
Nu: Duschen!




16 februari 2012

Hej på er!
.
Idag är det Carolines dag och jag ska spendera hela dagen med henne, både gå och fika och åka och dansa. Kommer bli en väldigt bra och mysig dag! Och just nu sitter jag på lektion och har samhällskunskap och gör inget speciellt, är ju nästan klar med mina frågor till min enkätundersökning. så tänkte smita ifrån lektionen lite tidigare för att äta med födelsedagsbarnet. Ha en jätte bra dag, så hörs vi!

Grattis caroline!!!


Livet blir bättre

Har precis kollat klart på tv programmet Livet blir bättre på tv3 och det är ett program som verkligen berör mig och det är även ett sånt fint program, att människor som haft det svårt får berätta om sin historia öppet och att verkligen ruska av sig det sista och fortsätta att gå vidare. Ikväll var det Sanna Bråding som fick berätta sin historia med svält, alkohol och droger i sin vardag och jag led verkligen med henne och tyckte hon var så stark att verkligen vilja berätta detta! Jag har haft fördomar om henne efter att läst hur hon blivit och gjort osv, men nu inser jag vilket helvete hon måste ha haft och varför det blev som det blev.
.
Forget what hurt you in the past, but never forget what it taught you. Ta hand om varandra

21.49


15 februari 2012

Hej på er!
.
Nu är jag hemma ifrån skolan och det blev inget gym idag för jag var så trött och hade ont i huvudet så får köra det på fredag istället innan jag åker upp till joel, det blir så bra de. Så nu sitter jag och har precis klickat in min individuella val till trean och det blev etik och livsfrågor och psykologi b som första handsval och sedan rättskunskap som andra handsval och jag längtar tills jag få börja med det, fast det är ju ett tag kvar.. Bara att fortsätta att längta då!
.
Tänkte ta det lite lugnt nu innan jag börjar med plugget, så vi hörs lite senare.

mobilblogg - påväg hem

Hej, hoppas ni haft en bra dag för det har jag haft! Just nu sitter jag på bussen påväg hem och jag är jätte trött men jag måste plugga geografi så ni får ha förståelse över att jag inte kommer blogga något mer ikväll, men vi hörs ju imorgon som vanligt. Massor med pussar och kramar :)

Köpa gelehjärtan?

Är sjukt sugen på att köpa gelehjärtan efter jag slutar för att ta med hem till familjen. Jag äter ju inte godis och annat onyttigt på vardagar men det är ju trots allt Alla hjärtans dag!

Tävling hos thereseorensen.blogspot.com

Jag är just nu med och tävlar om dessa bra saker hos thereseorensen.blogspot.com. Va med i tävlingen du med, http://theresesorensen.blogspot.com/2012/02/tavling-alla-dag-goodiebag.html

14 februari 2012

Idag är det alla hjärtans dag, då ska man alltså visa sin kärlek till varandra. Dock så kan jag inte visa min kärlek till min älskling för vi kommer inte träffas idag, men vi får ta igen det i helgen istället. Annars kommer min dag se helt vanlig ut, skola, gymma och plugga och kolla på tv när jag kommer hem ikväll. Ska ni göra något speciellt idag?

Gina tricot


Min helg i bilder

Lördags kvällen bestod av middag på O'learys med älskling som inte ville vara med på bild..

18.27

Hej igen!
.
Nu är jag helt slut och mätt i magen och bara njuter av att sitta och ta det lungt en liten stund innan jag ska börja sätta mig ner och plugga lite geografi, har seminarium på onsdag och jag har inte pluggat någonting än så måste sätta igång idag. Annars då? Träningen gick bra och jag fokuserade mest på kondition idag och det var härligt att gå på rullbandet idag och pressa sig själv till hundra. Är så glad att jag börjat träna!
.
Jag ska fixa ett inlägg om min helg i bilder nu, så håll utkik!

13 februari 2012

Godmorgon på er sötnosar! Jag har precis vaknat och ska snart kliva upp för att åka till skolan för att endast ha en timmes historia, men jag ska gymma också. Men helst av allt skulle jag vilja ligga kvar här under täcket i älsklings säng, men det går ju inte. Så jag ska pallra mig upp och fixa mig, så hörs vi när jag kommer hem. Ha en jätte bra dag allihopa!

12 februari 2012

Godmorgon! Har precis vaknat med pojkvännen bredvid mig och vi ska snart ner och käka frukost för att sedan åka ner på stan och kika lite och sedan följer jag med joel hem och åker hem imorgonitti. Igår så blev jag bjuden på middag av min älskling och vi åt på O'learys och det var riktigt god mat och det var en väldigt mysig kväll. Nu ska vi gå upp och äta frukost, så vi hörs sen!

Tunnelbanan

Sitter och underhåller mig själv med att kolla på tv serien tunnelbanan, och kan säga att det är ett väldigt bra program fast man blir ju en aning skrämd för det händer så mycket där nere. Skulle då inte vilja åka tunneblana i stockholm iallafall.

Jag saknar faktiskt mitt långa hår en aning



Hemma!

Hej, jag har precis kommit hem ifrån skolan och ett gympass, det vart ett på 1,5 timme och det var hur skönt som helst. Så nu tänker jag hoppa in i duschen och sedan bara ta det lugnt framför tvn och längta efter joel. Vi hörs!

Blue is hot


10 februari 2012

Godmorgon.
.
Sitter i skolan och längtar verkligen tills vi slutar klockan tolv för då ska jag gymma och det ska bli så kul. Ikväll runt elva kommer min älskling hem till mig och stannar hela helgen och vi ska bara ta det lugnt, vi har alltså inga planer. Vad har ni själv för planer inför helgen?
.
Jag har iallafall samhällskunskap just nu och jag håller på med en enkätundersökning, så måste fortsätta med den nu. Men ni får ha en sån bra dag, så hörs vi senare!

20.52

Blir inte så mycket mer uppdatering än det här för jag håller på att plugga in en engelska text jag skrivit om boken dear john som jag ska berätta muntligt för min lärare imorgon, så måste verkligen få denna text att sitta för annars är jag körd. Så vi hörs imorgon ifrån skolan, godnatt och sov så gott! :)

Nu blir det dans

Nu sticker jag till dansen med caroline, vi hörs lite senare. Pussssssssss

Nytt i garderoben

Köpt för ca en månad sedan, från Vero moda och gina tricot

9 februari 2012

Godmorgon! . Borde vara påväg till skolan nu för att ha frilufsdag men heter man jennie så skiter man i det. Det var så jäkla skönt i sängen imorse så att curla och åka pulka lockade inte så mycket + att jah blivit förskyld över natten. Så nu vet ni, alltså kommer det bli uppdatering idag. . Nu ska jag försöka somna om och sova lite till, puss.

Natti natti

Nu är jag så trött så jag inte orkar hålla mina ögon öppna längre, så jag tänker gå och lägga mig och försöka somna. Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon. Godnatt sötnosar!

Favorite nail polish

Isadora Wonder nail, 651 Silver sparkles

Jag älskar dig!

Min pojkvän är så underbar. Han har gått och köpt den där gröna blusen till mig och snacka om att jag blev glad! Tack, du är bäst älskling 


Är med min maddis

Är hemma hos madde och umgås med henne tills pappa slutar för då kommer han och hämtar mig för då ska vi åka och handla lite saker inför friluftdagen som vi har imorgon, jag ska curla med några tjejer från klassen och det ska bli jätte roligt! Så jag slutar förmodligen mellan ett-två och då blir det att gymma och sen att dansa, wiiie. Kommer få sån jäkla träningsvärk. Nog om det.
.
Nu ska vi plugga lite, eller försöka lite innan pappa kommer. Puss 



8 februari 2012

Hej på er!

Det var längesen som vi hördes vid på "riktigt" och inte bara inlägg med massa bilder och musik och sånt. Men nu är jag tillbaka och känner mig pigg på att blogga!
Jag börja skolan inte förens nu så jag passade på att gymma i en timme och femton minuter och det var helt underbart! Vart så jäkla trött och nu förstår jag vad folk menar med att det är en underbar känsla efter man har tränat hårt, för det är det. Så en väldigt, väldigt bra start på dagen och det blir redan att besöka gymmet imorgon igen, längtar faktiskt efter att få röra på fläsket igen.
.
Just nu sitter jag på engelska lektionen och har det dö tråkigt, men det var väl ingen nyhet. Så vi hörs lite senare, puss.

Så snygga!

Så himla snygga, från kyssjohanna.se. Synd bara att den kostar 1595:-

Rysningar


6 februari 2012

Hej på er! 
.
Håller på att plugga inför historia provet som vi har imorgon och jag känner mig inte taggad precis, kan inte ett piss för det är så jäkla svårt, så måste ligga i med plugget för ikväll så har tyvärr inge tid för bloggen något mer idag. Så ni får stå ut och hoppas att ni inte blir allt för ledsna, men det tror jag inte ni blir, haha. Hoppas ni har haft en bra dag, så hörs vi imorgon istället. Puss och kram!


5 februari 2012

Godkväll, eller något.
.
Jag sitter för tillfället i köket hemma hos joel och pluggar historia och engelska, inte det roligaste kanske men någon gång måste jag göra det också. Fast har tagit en liiiten paus med att lyssna på musik och läsa lite bloggar, men ska snart börja med plugget igen.
Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat på andra avenyn, föressten har ni inte sätt det, så se den serien för den är jätte bra!
.
När jag är klar med historien och engelskan så ska vi kolla på en häx film som verkar väldigt bra och äta glass och hallon! Nej nu måste jag sätta igång igen så jag inte blir fast här som jag brukar kunna bli. Vi hörs!
Denna låt ska vi dansa till på raggan, så jävla härlig!

Abduction & Jag saknar dig

Jag såg ju på filmen Jag saknar dig och hade hört från många att den var ganska kass, men jag gav den en chans och jag tyckte verkligen om den. Visst skådespelarna var dock inte så bra, men handlingen och budskapet var fint och väldigt sorgligt, jag grät största delen av filmen om man säger så.
.
Jag saknar dig - 1 2 3 4 5

.
Jag och älskling såg filmen Abduction i fredags och jag hade stora förväntningar och den var bra men inge mer. Hade en spännande handling men den fall inte mig i smaken. Men tänker ändå tipsa den.
.
Abduction - 1 2 3 4 5

4 februari 2012

Hallå där!
.
Jag och joel har suttit bänkade framför melodifestivalen och dem som vann var ju helt klart bäst, är redan kär i Dead by aprils låt mystery! Och jag bara älskar Helena Bergström, så himla bra hon är. Aja, nog om det. Blev iallafall en lugn helg och det var väldigt skönt och vi ska sätta på några avsnitt av andra avenyn och fortsätta ha det bra, men vi hörs imorgon snyggingar.

Det är inte lätt när det är svårt

Är hemma hos Joel och hans mamma och hennes kille är här och hjälper oss med att sätta upp tvn på väggen och det har tagit sin lilla tid, det måste ju alltid hända något liksom, det får aldrig gå bra från början till slut såklart. Men snart är det klart och det kommer bli så fint så!
.
Resten av kvällen så kommer vi bara mysa framför tvn med andra avenyn och massa annat roligt och gott såklart! Hoppas ni kommer ha en bra kväll och ta hand om varandra så hörs vi imorgon, pussss.

Bjuder på en gammal bild bara för att det var ca -18 grader idag. Vill ha sommar nu!!!


3 februari 2012

Godmorgon 

Igår sa jag att jag skulle blogga, men gjorde det inte för jag var lite busig, haha. Nej men jag slutade klockan tolv istället för tre igår och jag skulle stanna kvar tills fyra för då skulle jag och caroline åka till dansen, så jag umgicks med madde och hade det roligt på stan och på hennes lektion, lite anorlunda än våra lektionen (man kan säga att dem har det väldigt chill). Så det var det jag gjorde istället för att blogga och dansa såklart och det gick super!
.
Fredag idag, vilket betyder helg och att åka upp till joel och ha det bra. Blir en lugn och rolig helg, förmodligen haha. Och jag blir kvar där till måndag, men ni kommer få uppdatering, jag lööövar er!
.
Talk to you later, puss.

22.05

Nu blir det att krypa ner i sängen och sova, skola imorgon ju. Men vi hörs imorgon i skolan, puss och godnatt.

1 februari 2012

Hej på er!
.
Har precis kommit in från en PW med hunden på 45 minuter, väldigt skönt vill jag lova! Dock frös jag om låren en aning, men det sket man väl i. Har också laddat ner en film som heter Jag saknar dig som jag ska kolla på, men först blir det att ta en varm dusch. Vi hörs.

RSS 2.0