Summering av 2012

Detta har jag gjort & hänt under 2012.

1. Gjorde du något som du aldrig gjort förut? - Ja, jag övningskörde för första gången, skaffa sommar/extra jobb och blev arton och kom då in på krogen osv.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - jag höll med att börja träna och äta nyttigt ett tag men det har brutits nu. Men tänkte ta tag i det nästa år.
3. Blev någon av dina vänner föräldrar i år? - Nej, bara släktingar.
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, eller visste vem det var.
5. Vilka länder besökte du? - jag har faktiskt inte varit iväg nå iår.
6. Vilket minne kommer du minnas från 2012? - Oj vad svårt.. Kommer minnas så mycket kul!
7. Vilken var din största framgång 2012? - Jag började tjäna mina egna pengar och få känna ansvar pga jobbet.
8. Största misstaget 2012? - Kan inte komma på något just nu.
9. Har du varit sjuk eller skadat dig under 2012? - Någon förskylning har jag väl fått.
10. Bästa köpet? - Min iPhone, svarta jeans och mina bruna skor. Och förmodligen studentresan till Ayia Napa!!!
11. Vad spenderade du mest pengar på? - Det vanliga.. Smink, kläder, mat, fika och elektronik saker.
12. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja, mina underbara vänner och familj.
13. Vilka sånger kommer du alltid minnas som sommaren 2012? - helt klart dansa pausa och du måste flytta på dig.
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med förr? - Jag tror faktiskt att jag varit gladare!
15. Vad önskar du att du hade gjort mer? - Umgåtts mer med mina vänner på vardagen, tränat fler dagar i veckan och ätit betydligt nyttigare.
16. Vad önskar du att du hade gjort mindre? - Bråkat om små saker
17. Hur tillbringar du julen? - Hemma med familjen.
18. Blev du kär i år? - Jag är fortfarande kär i min Joel från 2 år tillbaka.
19.Favoritprogram? - One tree hill, något mat program som tex Sveriges mästerkock osv.
20. Bästa boken du läst? - Öö, jag har nog faktiskt aldrig läst ut en bok från första sidan till sista på dem här senaste åren, så ingen.
21. Jobbigaste 2012? - Begravning, bråk osv
22. Något du önskade dig men inte fick? - En väska och en parfym.
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? - Var ute och åt tillsammans med mina vänner och sen drog jag och en till ut på krogen.
24. Vad finns det som skulle kunnat göra 2012 lite bättre? - Lite mer sol på sommaren, mindre bråk och missförstånd, mer tjejkvällar osv.
25. Hur skulle du beskriva din stil 2012? - Jadu.. :p
26. Vad fick dig att må bra? - Sammanhållningen mellan tjejerna i klassen och att jag och Johanna kommit vara så otroligt nära.
27. Vilken kändis är du mest sugen på? - ååh Mikael Persbrandt lätt!!
28. Vem saknade du? - Min farfar och min älskade katt. Och så saknar jag även dem mysiga övernattningskvällarna med mina tjejer.
29. De bästa människorna du har träffat? - Fast jag har gått i samma klass som Johanna så har vi inte känt varandra men nu på senaste tiden så har vi kommit varandra jätte nära så hon, Elin och tjejerna på jobbet.


29 december 2012

Godmorgon!

Har precis ätit en riktigt god frukost så nu är jag mätt i magen. Joel brukar inte ha så mycket mat hemma då han är själv och inte äter alla måltider som man bör göra, men nu ska ju jag vara här i mer än en vecka så igår var vi och storhandla så nu har vi mat och frukost så det räcker.

Det snöar som bara den idag och vi ska bara hålla oss inne. Men ikväll vankas det fest här i Joels lägenhet fast utan Joel för han och en kompis ska vara på en krog här och ha fifa turnering så passade på att anordna något när han var borta haha. Är fortfarande förskyld som ett as men håller jag mig inne så ska det nog gå bra och inte bli sämre.

Nu får ha en bra dag så hörs vi.


26 december 2012

Hallå där!

Hoppas ni som var ute och fests igår hade en riktigt bra kväll, är faktiskt lite avundsjuk. Och såklart ni som bara var hemma som jag. Har precis ätit frukost och även hunnit med att ta en otroligt skön dusch, man blir verkligen som en helt ny person när man duschat.

Ska alldeles strax slå på en film och mysa ner mig under täcket och ligga där i ett par timmar. Är fortfarande sjuk så det blir inge jobb imorgon och på fredag och det är jag så jäkla sur över för jag behöver pengarna till studentkryssning och studentresa, men that's life.


Movietime

Har haft en jätte lugnt kväll och det har varit riktigt skönt för nu börjar jag känna att jag är på bättringsvägen, men långt ifrån frisk.. Ligger just nu i mamma och pappas säng tillsammans med Daniel och fetar oss med massa gott och kollar på filmen Kopps, den är så löjligt bra!


25 december 2012

Godmorgon! 
 
Hade en jätte bra dag och kväll igår tillsammans med min familj, dock så var jag sjuk och hostade konstant men det var en mysig jul ändå. Var meningen att Joel kanske skulle komma ner med kattungarna och sova över tills idag men det vart inte så på grund av vädret ute, så det var jätte tråkigt. Idag så blir det iallafall att bara ta det lugnt och mysa med familjen och så har jag även över natten blir betydligt bättre, hostar inte alls lika ofta så det är jätte skönt! 
 
Här kommer lite bilder från min julafton och bilder på mina julklappar får ni se antingen ikväll eller imorgon. 

24 december 2012

GOD JUL ALLIHOPA, HOPPAS NI FÅR EN UNDERBAR DAG!


23 december 2012

Hej hej!

Imorse när jag vakna så mådde jag så himla dåligt så jag jobba inte idag för jag hade aldrig orkat det, så hade en lugnt och otroligt mysig dag tillsammans med familjen. Sov även lite förmiddag och knarka alvedon för att orka med allt som skulle göras idag. Så idag har jag hunnit med att klätt granen, slagit in dem sista julklapparna och lagt dem under granen, bakat pepparkakor och knäck. Så idag har jag fått mycket julkänsla!

Sitter just nu och inväntar uppesittarkvällen på Bingolotto, tänkte vinna en förmögenhet idag så mamma köpte en dubbellott. Ni får ha en jätte bra kväll och julafton så hörs vi. Puss :)


22 december 2012

Hallå där! 
 
Nu är det inte långt kvar tills det är julafton, som jag har längtat! Vi har även tagit fram alla julklappar och imorgon blir det att klä granen. Jobbar imorgon mellan 11-14 som jag gjorde idag också. Var dock väldigt långa tre timmar för jag var bakfull som satan, haha men jag får skylla mig själv. Men hade en förjävla bra kväll igår så det var värt det! 
 
Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt för jag börjar bli sjuk så jag är helt slut, men har längtat efter att bara ligga i soffan under täcket och kolla på älskade Pelle Svanslös, mys stämningen kommer vara till max! 
 

Snyggo!

www.bianco.se
 
 

Önskelista

 Cover all mix concealer, silver/guldigt nitarmband, eye shadow trio palette, presentkort, väska och pengar.

15 december 2012

Säger "Godmorgon" fast klockan är tio i tre, hehe.. Vaknade ganska sent idag och gick direkt till soffan och åt frukost, älskar när det är helg att man bara kan förflytta sig från sängen till soffan. Och så vaknade jag även av en hemsk syn, det snöööööar som fan ute. Jag tycker det räcker med den snön som vi har redan, men men.. Har kollat igen alla de sex avsnitt från julkalendern som jag missat och nu är det ju riktigt bra!
 
Så vad händer idag? Tror faktiskt det inte händer något speciellt alls faktiskt, bara vara inne och ta det lugnt och kolla på en massa filmer. Lägger upp denna otroligt bra låten som ni kan njuta av. Ciao

14 december 2012

Hej!
 
Är hemma hos Joel och ligger just nu i soffan och myser med mina älskade bebisar, har saknat dem så himla mycket. Jag ligger och kollar på tv och äter en massa gott. Ska alldeles strax gå och duscha för är så otroligt frusen. Sen ska jag bara kolla på tv och vänta tills Joel kommer hem ifrån jobbet. 
 
Ni får ha en jätte bra kväll och ta hand om er så hörs vi imorgon igen. Puss & kram

13 december 2012

Hej på er.

Har ni haft en bra dag med massor av luciafirande? Det har iallafall jag haft, en riktigt rolig dag idag faktiskt! Sitter just nu och redigerar lite bilder jag tagit till mitt och Johannes projektarbete och ska snart gå ut i kylan för att gå ut med hunden.

Sen ska jag göra knäck och bara mysa i soffan tills sängen kallar! Vi hörs lite senare :)


12 december 2012

Hejsan!
 
Kom hem för en stund sen från Madde då jag sov över hos henne igår och det var som vanligt jätte roligt. Vi gjorde knäck, spela yatzy, kolla på tv och bara va. Så just nu har jag precis kommit ut ur duschen och sitter i soffan och kollar på bonde söker fru. 
 
Imorgon är det äntligen lucia och då ska jag njuta så mycket som det går, för det är de sista luciatåget i skolan för mig, usch vad hemskt. Vill fan inte ta studenten, kommer bli så jäkla tomt utan att gå till skolan och att man kommer tappa kontakten med typ alla i sin klass, för när ska man kunna träffa dem om man till exempel flyttar? Nej, tiden har gått alldeles för fort. 

Favoriten just nu

 

Godnatt

Usch, nu är jag trött.. Har pluggat och pluggat till provet imorgon men det vill inte sitta men så brukar min hjärna fungera. Jag kan inget när jag går och lägger mig men sen dagen efter så kan jag allt helt plötsligt, men jag klagar inte!

Gymmade ju som sagt imorse och det var riktigt skönt, blev enormt trött och slut efteråt så har varit allmänt seg hela dagen. Hoppas ni har haft en bra dag, och så får ni sova så gott. För nu tänker iallafall jag sova, godnatt.


10 december 2012

Hallå! 
 
Befinner mig just nu på gymmet och bränner förhoppningsvis lite fett. Har kört i en timme nu, så ska gå ner och byta om för att sedan åka till skolan. Ni får ha en bra dag så hörs vi senare. 

9 december 2012

Hallå där.
 
Vaknade när Joel stack till jobbet och förflyttade mig då till soffan och låg där framför två och åt frukos, väldigt skönt vill jag lova. Så vad händer idag då? Absolut ingenting förutom att åka hem till Falun halv fem då.. Annars så tänker jag bara ta det lugnt och även kanske duscha. 
 
Ska alldeles strax gå och fixa något att äta för min mage börjar låta lite, haha. Ha en bra dag så hörs vi.

Godmorgon


Lussebullsbak


8 december 2012

Hejsan. 
 
Vilken lugn och skön dag det har varit. Vi har bara suttit hemma under täcket i soffan och kollat på en massa filmer som gått på tv. Och nu på kvällen så har vi faktiskt bakat lussebullar som vi tänkte avnjuta ikväll tillsammans med glögg. Vill att det ska bli jul nu!!!
 
Imorgon är det söndag och det betyder att jag ska åka hem till falun ingen, tråkigt men sant. Joel jobbar även imorgon så får gå själv till bussen imorgon, buhuu hur ska jag klara mig haha. Nu ska vi sätta på en film och mysa. Hoppas ni har haft en bra dag och en fortsatt kväll. Här kommer lite bilder på katterna som ville så gärna vara med på kort idag. 
 
 

7 december 2012

Hej! 
 
Har äntligen kommit till älskling, dock så jobbar han till elva så jag får ha en myskväll med mig själv istället. Sitter just nu och kollar på finalen av x-factor men ska snart pallra mig iväg till affären. 
 
Idag efter skolan så åkte jag ner på stan och fika med mamma på waynes, det var riktigt mysigt! Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi, puss.

23.28

Nu ska jag sova efter en väldigt slapp och skön kväll i soffan framför gamla avsnitt av svensson svensson och te. Börjar tidigt imorgon och slutar rätt tidigt imorgon så då ska jag lalla runt på stan tills bussen går upp till min älskling, som jag har längtat efter honom.

Godnatt kära ni, så hörs vi imorgon.


Mina prinsessor


New in

Vero Moda - 259 kr

6 december 2012

Har precis kommit hem och ligger förtillfället i soffan och gör absolut ingenting, kan vara skönt de med. Igår så vart det lite ändring för jag åkte hem till Madde för att umgås med hon och Caroline och så sov jag även över och det var jätte mysigt och kul att vara med dem! 
 
Ikväll har jag inga som helst planer utan ska bara kolla på film och dricka massor med te. Tror även att vi skulle baka pepparkakor också! Vi hörs lite senare, puss.

Christmas tree

Har gjort det lite julmysigt inne i mitt rum med en liten julgran som jag har haft i jätte många år och så har jag såklart julklapparna som jag har köpt under, har inte hunnit med så mycket än.. Men ska nog försöka fixa det innan veckans slut. 
 
Nu ska jag sova så jag orkar upp till imorgon, puss och godnatt. 
 

Mina paket

Har inte glömt bort det, så här är bilder på det jag fick när jag fyllde arton. 

5 december 2012

Hallå där!
 
Nu är jag tillbaka på riktigt igen, för jag har nämligen hittat min kamera sladd som jag trodde att jag hade tappat bort så nu kan jag visa er bilder och då blir det ju roligare att blogga. Har iallafall gått och blivit vinter, snökaos med andra ord och julkalendern har även börjat och den är så bra! 
 
Har varit en lugn dag idag och jag har bäddat ner mig i sängen och kollat på Svensson Svensson för det mesta idag och hållt mig undan från att gå utanför dörren. Har precis gjort lite skolarbeten och även skrivit lite på projektarbetet som jag gör tillsammans med Johanna. Det går väldigt bra, men det är svårt. Tänkte snart lägga mig i soffan och kolla på något program och kanske till och med fixa varm choklad och en lussebulle, skulle sitta väldigt bra kan jag lova. 
 

RSS 2.0