29 oktober 2012

Hallå där!

Nu var det ett jäkla bra tag sedan jag skrev ett inlägg. Men har varit sjuk till och från i en hel vecka, vette tusan vad det var som spöka.. Men nu är jag iallafall bra igen och njuter av lovet hemma hos älskling. Vi har även 2 år idag och det har vi firat med en fin middg och efterrätt här hemma! Imorse så plinga det även på dörren och det kom ett blombud och det visade sig vara min underbara familj som skickat dem för att gratta oss på vår dag. Vart så himla glad för att dem ens kom på tanken! Så det gjorde vår dag ännu bättre.

Idag vaknade man även med att marken var täckt full med snö och det var rena snö kaoset, men gud så mysigt och fint det blir med snö. Nu ska vi kolla på film och bara mysa. Ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon då ni kommer få se bilder från halloweenfesten vi var på i lördags, väldigt trevligt var det!



Ska införskaffas!


Lindex, 79:-

Mot bion!

Nu har Joel kommit hit och vi ska snart bege oss till bion, det ska bli så mysigt!

Ha en fortsatt bra kväll :)





19 oktober 2012

Hejsan!
 
Äntligen fredag och äntligen så får jag träffa min älskling och vi ska bara ta det lugnt i helgen och ha det bra tillsammans med min familj. Ikväll blir det iallafall att åka på bio för att se på Hypnotisören och den verkar väldigt bra så det ska bli kul! Jobbar även några timmar imorgon, men efter det blir det mys för hela slanten.
 
Sitter just nu på svenska lektionen och längtar till maten, fast det inte är god mat men jag är så hungrig. Slutar runt två idag, så vi hörs när jag kommer hem igen. Men ni får ha en bra dag! Puss
 

18 oktober 2012

Godmorgon 
 
Sitter just nu i skolan och ska ta tag i lite plugg innan jag börjar vid två, ååh det är två timmar kvar.. Aja, kommer ju få plugg gjort iallafall. Slutar vid halv fem, och efter det ska jag bara hem och ta det lugnt. Längtar tills jag får lägga mig i soffan och bara chilla för jag är så jäkla trött. 
 
Hopaps att ni får en bra dag, så hörs vi senare. 
 

Perfekt avslut på denna dag

Har varit så otroligt frussen hela dagen så nu tog jag ett bad i ca. en timme och bara njöt. Passade på att prata med min älskling också, och det är alltid underbart! Så nu är jag redo för att inta soffan framför efterlyst och sedan gå och lägga mig. Börjar inte förens 14.10, men ska åka in vid 10.00 med Caroline ändå för att jag har inget annat sätt att ta mig in på, så är det när man bor i skogen... Aja, ni får ha en fortsatt bra kväll så hörs vi imorgon. Puss 

Kokosolja

Har sätt i många bloggar där dem rekommenderar denna olja som är gjort på 90% kallpressad kokos. Så jag köpte den i måndags för 49:- på en hälsokosthandel och nu ska jag använda den flititig. Den går att använda till ansiktet, naglar, hår, övriga delar av kroppen, ögonfransarna och även till matlagning. Så jag hoppas att den kommer visa resultat! 
 

17 oktober 2012

Hej!
 
Usch vilken dyster och tråkig dag och nu syftar jag på vädret, för annars har min dag varit jätte bra med en föreläsning av självaste paradise hotel Cimon Lundberg (Simon) och det var så jäkla bra så att jag kollade på den två gånger, haha. Sitter just nu och har en paus från allt pluggande då det är både mina läxor och min brors läxor som han ska ha hjälp med, men vad gör man inte för sin bror? 
 
Har även fått ett paket som jag ska åka och hämta efter maten, ååh längtar! Ni ska få se sen vad det innehåller. Nej, nu är det slut på pluggpausen, så vi hörs senare. Ha en fortsatt bra dag! 
 

Snälla tomten..


15 oktober 2012

Hallå där!
 
Nu var det ett bra tag sen från när jag uppdaterade, men jag har varit sjuk och har inte orkat suttit vid datorn och jag vet att jag kan mobilblogga men jag har inte haft något att skriva om, så that's why.. Hade mitt allra första prov idag i trean och det gick jätte bra, hoppas också att det gick det! 
 
Sitter just och drömmer mig bort bland kläder och saker som jag vill ha, men snart fyller jag ju år och så är det jul också så jag hoppas att jag får något av det jag önskat mig, iiih! Tänkte gå in och duscha nu och sedan bara ta det lugnt framför tvn. Men ni får ha en bra kväll, så hörs vi. Puss
 

Sjuuuk!

Har gått och blivit sjuk, så kommer ta en paus från bloggandet i några dagar. Så nu vet ni, puss

Vinn en valfri Iphone 5

Jag är just med och tävlar om en Iphone 5, och tycker att du också ska gå in och vara med i tävligen!
http://nattstad.se/eriklaksola



Shakira


New in


7 oktober 2012

Hallå där! 
 
Idag mår jag som jag förtjänar om man säger så, och det kändes som att det var jätte längesen jag festade så det tog väl lite extra denna gång kan jag tänka mig. Men det vare värt iallafall, för jag hade en jätte bra kväll tillsammans med Elin och Johanna! Åkte hem runt halv två tiden och nu har jag precis duschat och känner mig lite som en ny människa, så det känns skönt!
 
Ikväll blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, och kolla på Solsidan!!! Som jag har längtat. Ska fixa lite inlägg åt er som kommer upp ikväll, så håll utkik. Puss
Bjuder på en lite halvkasst bild från igår. 

6 oktober 2012

Godmorgon!

Varför jag är uppe såhär "tidigt" är för att jag ska anart bege mig mot jobbet. Jag ska dock bara jobba fyra timmar och sen ska jag åka hem till Elin för att ums med henne och Johanna och då blir det party, känner på mig att denna kväll kommer bli bra!

Ska fixa lite frukost nu och sedan åka. Ni får ha en bra dag och kväll, så hörs vi imorgon när jag kommer hem. Puss

Mitt nästa köp

 
Måste hitta ett snyggt vinrött nagellack, det är sååå snyggt!

Johan Falk - spelets regler

I helgen så såg jag och älskling på Johan Falk - Spelets regler och jag hade inga alls förväntningar på den, men att dem andra Johan Falk filmerna var bra men svåra att förstå (iallafall för mig, haha) så borde ju den också varit det tyckte jag. Och det tyckte jag faktiskt att den va! Så om du inte sätt den så tycker jag att du borde se den, om du tycker om den sorts film det vill säga. 
Johan Falk - 1 2 3 5

Bokmalen Jennie

Idag har det varit rent ut sagt en chill dag, men ändå inte haha.. Min mamma är ju dagmamma och hon hade bara två barn idag, men det har varit full fart ändå och man har fått lov att lyssna på historier och pratat en hel del idag, men det är ändå mysigt. Annars så har jag bara läst i alla böckerna om hur man skriver en bok och även suttit vid datorn och kollat på lite katt saker som jag ska beställa ikväll för det var så otroligt billigt, så måste passa på. Längtar! 
 
Ska lägga mig i soffan nu och läsa lite ur en annan bok som heter "Konsten att vara snäll", gud så mycket läsande det vart idag då, haha. 
Bo

Detta ska beställas ikväll, iiih


3 oktober 2012

Godmorgon!

Stannade hemma idag från skolan för min magverk, illamående och huvudvärk håller fortfarande i sig från igår kväll och nu kan jag inte somna om.. Så jag ska strax gå och fixa lite frukost och sedan börja med att läsa böcker från etiken och angående mitt och Johannas projektarbete!

Ha en bra onsdag, så görs vi lite senare.


Favorite nail polish


News from Gina tricot

Gina tricot
 
Gina tricot by lejennie featuring a knit sweater
 

2 oktober 2012

Hej, hoppas det är bra med er!
 
Slutade runt ett idag då vi hade skolfoto som sista "lektionen", tänk att det var min allra sista riktiga skolfoto, buhuu.. Iallafall, kom typ precis hem efter att ha varit på stadsbiblioteket och lånat böcker och planerat mitt och Johannas projektarbete för vi har bestämt att vi ska göra det tillsammans istället. Så det känns jätte bra! Efter det så åkte jag bil tillsammans med Madde för hon har fått körkort, Graaaattttttis!!!! :D Och nu sitter jag hemma och bara tar det lugnt, tänkte läsa min bok som vi har fått på etiken men den verkar så tråkig.. Men någon gång måste man ju läsa sig igenom den så det är väl bara att börja. 
 
Vi hörs lite senare, puss.

Uppdaterat min önskelista, hihi

 
Och om ni undrar varför jag lägger ut vad jag önskar mig i födelsedagspresent och julklapp så är det för att mina föräldrar och pojkvän ska se vad jag önskar mig, hihi. 

1 oktober 2012

Hej på er!
 
Har haft en jätte bra dag idag, för jag gymmade imorse och det var så otroligt skönt på morgonen för då är man så pigg. Och sen stack jag till skolan för att ha två lektioner. Och nu har jag bara varit hemma och pluggat en massa, så nu är jag klar med allt som ska vara inlämnad denna vecka och nästa vecka. Så det känns väldigt skönt! 
 
Sitter just och kollar på x-factor och bara chillar, för jag har så ont i magen och huvudet. Så jag ligger och "kurerar" mig, haha. Vi hörs!
 

New in


RSS 2.0