Gott nytt år!


jävlar vad arg jag blir.

hade skrivit ett jätte långt roligt inlägg. men det försvann. får man säga *u* så hade jag skrivit det.

hejdå / en arg madde hägg.

Den sista... fredagen!

(Här kommer maddes inlägg som hon sa "försvann" haha)


Sant och riktigt, det är den absolut sista fredagen på detta år. Det lär vi ju nästan fira, eller hur?
- Ja men tack vi sätter väl igång direkt då!

Ja det är då madde här, lär ju ställa upp för laget och uppdatera nu när inte Jennie gör det.. Hon & Evve håller på att göra sig snygg medans jag redan är så jävla snygg HELA tiden. Hade jag inte suttit vid Joels dator hade jag gett er en snygg bild (vilket jag hoppas att han inte har?!) på mig alltså.

Jag ger er ett utlovande, att Jennie lovar att uppdatera och visa er bilder hur snygga vi varit tidigare idag. Med bajs i ansiktet och grejer.

Allt tjafs om nyår imorgon får Jennie skriva om, för det orkar inte jag. Jag ska inte vara skrivbar hade jag tänkt mig!

Puss & Gnuss så hörs vi!

MED VÄNLIGA JÄVLIGA HÄLSNINGAR MADDE HÄGG.

Dags för bingolotto!

Nu blir det bingolotto spel tillsammans med Älskling, Madde, Evelina, Helena och Caroline. Önska mig lycka till, nu kör vi!!!

Dollar Store & Max

Vart ändring idag med Ikea för vårat sällskap kunde tyvärr inte följa med, så vi sticker till Dollar Store och käkar även på max tillsammans med Evelina och Madde. Ha en bra dag allihopa, vi hörs! :)

29 december 2011

Igår så skulle jag få en överraskning av älskling och det vart jag, fast jag anade lite vad vi skulle göra. Vi åkte till en restaurang och åt jätte god men väldigt, väldigt billig mat tillsammans med Niklas och Amalia! Det var jätte mysigt och jätte kul och såklart så fick jag allt gratis ;) söt pojkvän man har.

Joel har föressten köpt en ny mobil, en Iphone 4s såklart haha. Så nu har jag fått hans Samsung Galaxy Ace, så jävla glad jag är!!


Jag och Joel har föressten 14 månader idag, grattis till oss! ♥

En överraskning!

Älskling ringde för en stund sen och berättade att jag skulle göra mig fin och vara klar tills han kommer hem för då ska vi åka iväg och göra något, har ingen aning om vad det kan vara. Spännande iallafall! Berättar vad det var för någonting när jag kommer hem ifrån det, hihihi.

Exorcismus

Den destruktiva 15-åringen Emma Evans börjar få märkliga attacker och tror att hon blivit besatt av djävulen. När läkarna står handfallna inför det märkliga fallet kopplar familjen in en präst med expertis inom demonutdrivningen. Här börjar en klassisk kamp mellan gott och ont, berättat i en helt ny tappning...

Exorcismus - 1 2 3 4 5

28 december 2011

Hallå!

Idag är jag äntligen bättre med förskylningen och jag hostar ingenting, så jäkla skönt nu när nyår börjar närma sig. Fick precis besök av min älskade familj som är påväg upp till stugan som vi har här nära Edsbyn. Fick lite saker som dem köpt med sig till mig och nu sitter jag själv igen och äter glass.
Igår träffade vi ju Niklas och Amalia och det var väldigt trevligt. Vi spela buzz (frågesportsspel) och kollade på en skräck film, kan skriva ett inlägg om den senare. Men idag blir det bara jag och älskling hela kvällen och det ska bli så skönt! Imorgon bär det förmodligen emot Gävle och kika lite, för vi har inge bättre för oss. Tror Niklas och Amalia var sugna på att följa med, vi får se vad som händer.
Nu ska jag försöka hitta något roligt att kolla på, så vi hörs.

Mina julklappar - från familjen


(förlåt för en sån suddig bild)

• Stickad tröja
• Grå trasperant blus
• Svart gina linne
• Duntofflor
• Svarta jeansleggings
• Pelle Svanslös film
• Raggsockor
• Svarta tights
• Deodorant
• Pengar
• Solpuder
• Nagellack
• Mascara

Kinamat

Har precis kommit in ifrån kylan. Sprang till en liten kiosk här bredvid där Joel bor där dem säljer kina mat, riktigt gott! Så nu sitter jag och äter det och läser massor med bloggar. Så kommer ungefär min dag att se ut, förutom på kvällen då vi ska umgås med några vänner.


ADsettings.com - Tjäna pengar på din blogg!

Jag har sätt på många bloggar att dem blivit medlemar på denna sida och sedan på bara några dagar tjänat upp till 1000 spänn, det låter ju grymt! Och det är inga konstigheter alls, utan det är bara att bli läsa igenom avtalen, bli medlem och sedan lägga upp annonsen som gör att du tjänar 70kr per medlem man värvar. Så bli medlem du också och tjäna pengar för varje som klickar in på sidan genom din blogg.

Klicka här ↓

27 december 2011

Godmorgon på er!

Verkligen en urusel bloggning ifrån min sida, förlåt för det. Men har ju inte velat sitta vid datorn nu under juldagarna för då vill jag umgås med min familj och pojkvän. Men nu är jag tillbaka!
Har nyss vaknat upp ur älsklings säng utan älskling för han är på jobbet. Och idag ska jag väl bara ta det lugnt och ligga och tycka synd om mig själv för jag är dunder förskyld och hostar (som vanligt), men ikväll blir det att träffa Amalia och Niklas och det ska bli jätte roligt!


Ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning, ser förjävlig ut just nu. Ciao


Bilder från Stockholm





22 december 2011

Hallå allihopa!

Joel är på jobbet och jag sitter här framför datorn och har det ganska tråkigt. Försöker få upp lite extra julstämning genom att kolla på julbilder från google och weheartit.com och det funkar faktiskt! Idag blir det bara att vara hemma och vi får förmodligen besök ifrån joels kompis, roligt roligt. Annars händer det inte så mycket idag. Åker tyvärr hem imorgon för jag ska klippa mig och köpa en massa julmat med mamma och fixa lite sånt inför julafton på lördag. Men älskling kommer ju till mig på lördag igen som tur är!


Bjuder lite på fina julbilder, puss.



20 december 2011 - Jullov!

Hej på er, allt bra?

Har varit lite frånvarande ifrån bloggen, men har inte orkat suttit vid datorn utan har bara tagit det lugnt framför tvn med någon smarrigt dem senaste dagarna och bara njutit av inge stress och plugg. Idag uppträdde jag och min ensamble grupp (har musik som individuellt val) några låtar inför hela skolan i aulan, och jag sjöng sammanlagt sex gånger (tre låtar) och det var så himla skoj och allting gick suveränt! Är så stolt att jag vågade stå inför så många människor och sjunga, till och med ensam också.
Har iallafall fått jullov nu och redan imorgon åker jag till joel för att spendera några dagar hos honom innan jag åker hem den 23 igen. Och då kommer han sen och firar jul med min familj på kvällen, mysigt det kommer bli. Idag efter skolan åkte jag och mina söta vänner till kupolen för att handla dem sista julklapparna och det gick bra. Vi hade det väldigt roligt, var ju så längesen jag träffade dem. En as bra dag helt enkelt!
Tänkte försöka hitta någon film som jag ska slå på och somna till, är fan trött redan. Vi hörs imorgon då ni även ska få se på bilderna ifrån stockholm!

Natti natti

Nu orkar inte jag och älskling att hålla ögonen öppna längre så vi tänkte gå och lägga oss och mysa innan vi somnar. Imorgon är det en ny vecka och skolan börjar igen, men snart är det lov som tur är. Får ju jullov på tisdag och det är efterlängtat. Godnatt med er ♥

Fynd i Stockholm




Kornblå stickad tröja från Vero Moda - 199:-

Bilder från helgen














(träffade på farmors bror Ove, väldigt överraskande men kul)







16 december 2011

Gud vad jag har längtat efter den här helgen för jag ska till min älskling!!! Vi ska baka och pyssla, åka häst och släde och bara mysa. Kommer bli helt underbart! Men en lektion återstår, svenska i en timme och jag älskar svenska så denna lektion kommer gå fort!
Så det kommer bli en liten halvkass bloggning ifrån min del, men ska försöka klämma in något inlägg iallafall. Föressten vart ju inge bloggning igår pga att min tyska grupp och alla andra språkgrupper var i Stockholm och hade det bra. Vi kollade på lite saker som har med tyska att göra men hade fritid för shopping i ca. 4½ timme, så det var en hur kul dag som helst! Och jag fick med mig hem en kornblå stickad tröja som ni ska få se bild på och även bilder som jag tagit ifrån Stockholm, kul va?
Men vi hörs lite senare ikväll. Men ni får ha en jätte bra fredag!♥

Hissar&Dissar

Julklappar är väl nästan det bästa som finns nu när julen börja närma sig. Och jag menar då inte bara att få julklappar utan även att få köpa till sina nära och även att slå in dem med fina pappren. Åh jag älskar verkligen att slå in julklappar!
♥ Fast det är December ute och bara 10 dagar kvar till jul, så är det fortfarande varmt ute och det måste jag bara hissa för det är så skönt. Fast egentligen är det ju bara ett tecken på att den globala uppvärmningen ökar extremt, som dessvärre inte är så bra.
- När det nu närmar sig jul, så vill man ju ha mycket snö så man får den där riktiga julkänslan och inte slask och is som just nu finns där jag bor och det gillar vi inte.
- Nu innan jullovet så har alla lärare fått för sig att det är nu man ska plugga på som satan, så dem ger oss flera saker som prov, inlämningar osv. Vad är det inte lärare förstår? Det är ju nu precis innan lovet som man är som tröttast för att vi pluggat på hård denna termin. Så varför inte ta det lugnt med alla dessa prov, inlämningar och tar dem efter jul istället?

14 december 2011

Hej sötnosar!

En lång dag har jag framför mig med ett prov i slutet av dagen, tror faktiskt att det kommer gå bra. Har nyss haft musik och ätit ett väldigt gott julbord som serverades till lunch i skolan. Ja, musiken gick väldigt bra och jag längtar till tisdag för då ska bli uppräda, fast jag kommer vara så jäkla nervös för jag ska sjunga och shit (dock bara en vers själv och resten tillsammans med andra).
Blir kanske lite uppdatering när jag kommer hem, annars får jag väl försöka fixa ett tidsinlällt inlägg nu, vi får se hur jag gör! Ska iallafall bara ta det lugnt, men även skriva på min krönika och samhällskunskapen när jag kommer hem. Vad ska ni själv göra idag då?



Some wanties


Fml


12 december 2011

The Script - Breakeven ♥

Tjenare! Masterchef USA är på tv och jag och mamma sitter bänkade med pepparkakor och mjölk. Fast jag borde egentligen plugga rejält inför tyskaprovet som jag har imorgon, men som vanligt så skjuter jag upp det tills sista sekund. Imorgon är det äntligen lucia, som jag har längtat att få se tjejerna ifrån min klass sjunga och uppträda på lucia, kommer bli så mysigt och jag kommer få en sån julstämning av all musik, glögg och lussebullar som kommer serveras!
Ska väl försöka ta tag i plugget nu, eller ja.. Efter när detta slutar, hihi. Men vi hörs imorgon!

Nice to wear on New Year's


11 december 2011

Hej på er sötnosar!

Vart som jag hade tänkt mig, dålig bloggning under helgen. Igår var det iallafall en riktigt bra dag/kväll/natt. Jag och mamma stack tidigt in till stan för att köpa julklappar och fick med oss hela 20 st, inte illa. Och sen åkte jag hem och fixa mig inför vikasundet (ett dansställe där dem spelar as bra rockabilly musik) där jag och madde skulle jobba och det var as kul, som det alltid är. Och sedan fick jag träffa min saknade älskling som åkte hem idag. Och dansuppvisningen idag gick super som tur var, jag var faktiskt väldigt nervös. Så denna helg har varit jätte bra, fast nästa kommer bli ännu bättre!
Har inte tid att blogga mer nu, för jag ska hålla tal imorgon på morgonen på svenskan så jag ska plugga på det. Men jag bjuder på lite bilder under helgen. Vi hörs imorgon!

Julklappar till pappor

- Skjortor
- Trisslotter
- Filmboxe t.ex. serien 24
- Parfym
- Något snyggt skärp
- Presentkort
- Kalsonger
- Godis

Åh!

Åh jag är så arg just nu. För det första så är det ju jätte kul att vara hemma när ens mamma och lillebror somnar i soffan runt ja.. halv tio medan jag sitter helt själv och äter mitt godis. Och för det andra så har Kanal 4 hemma hos mig som bor i skogen hakat upp sig och min bok får ingen kontakt när jag trycker på dosan fast jag har testat att byta batteri, så jag kan inte se idol finalen som jag suttit och väntat på och verkligen ville se. Fan vad roligt va? Nej inte ett dugg!

Så nu tänker jag hoppa in i duschen och sedan gå och läsa min engelska bok och sedan somna, för det är ju helt värdelöst att sitta uppe. Vi hörs imorgon! Puss

I ♥ U


Idolfinal

Hallåj, sitter tillsammans med min familj framför Idol finalen med en massa godis och annat gott. Skulle egentligen varit med Caroline efter genrepet på dansen men hon mådde inte så bra efter operationen så vi får vara en annan dag, det är ju snart lov. Nej nu ska jag fortsätta kolla på idol och mysa med min familj. Hoppas ni får en riktigt bra fredagskväll!
Föressten, vem tycker ni ska vinna? Själv tycker jag att båda är riktigt bra, så för mig kvittar det.


9 december 2011

Hej och förlåt för så dålig bloggning ♥

Har haft lite fullt upp i skolan dem senaste dagarna och har inte haft tid att blogga, tyvärr. Denna helg är jag hemma för klockan sex ska jag och caroline befinna oss på folkets hus för genrep inför dansuppvisningen som är på söndag och imorgon ska jag jobba på ett dansställe tillsammans med madde som ska bli jätte roligt. Men, min älskling är så söt så han kommer och hämtar mig tre på natten imorgon när vi slutar jobba och åker hem till mig. Så jag behöver inte vara utan honom hela helgen som det var tänkt först. Så detta kommer bli en bra helg och jag kommer göra väldigt mycket! Så denna helgs bloggning kommer förmodligen vara ur kass, men ni är ju van haha.

Dags att fixa fram kläderna jag ska ha på mig så jag inte behöver leta efter dem i sista minuten, skulle vara så typiskt mig.

Julklappar till syskon

Till henne:
- Smycken
- Tshirt eller något annat fint klädesplagg
- Väska
- Nagellack
Till honom:
- Tshirt eller något annat fint klädesplagg
- Parfym
- Tvspel
- Filmbox/filmer
- Fiskedrag om han tycker om sånt

Filmtips: Robert Pattinson


6 december 2011

Sovit gott? Det har iallafall jag, har ju haft min älskling vid min sida hela natten. Sitter i skolan nu och har naturkunskap och pluggar liiite till provet som vi har på naturkunskap, det är så jäkla mycket vi ska kunna. Så jag tänkte bara uppdatera lite för jag måste verkligen plugga nu. Efter skolan ska jag plugga och dansa så ni vet, vi hörs.

5 december 2011

Godmorgon sötisar ♥
Kom ju till skolan tidigt för att skriva geografi prov, men min lärare hade inte gett mig provet så jag kunde inte göra det och jag är så arg för det!! Så nu sitter jag i bilioteket med några klasskompisar som tur var i skolan för att plugga, så jag får umgås med dem.
Börjar ju tio och har svenska då och jag vet inte vad vi ska göra, men det visar sig väl. Ska plugga lite nu så vi hörs.

22.42

Sådär ja, nu har jag pluggat och kan det förmodligen relativt bra för att klara av det imorgon. Så nu tänkte jag gå och lägga mig och läsa en gång till så jag kommer ihåg det imorgon och sen försöka hinna med att läsa den nyaste bamse tidningen, hahaha jaaaa... jag älskar att läsa bamse!
Godnatt och sov så gott, vi hörs imorgon!

Music in my ♥

James Morrison - I won't let you go
Mohombi - Maraca
Jason Derulo - It girl

Copycat singers

Hallå där!
Sitter med mami och kollar på Copycat singers på tv3 och beundrar alla som sjunger så bra och så lika som Nanne Grönvall som är artisten som dem ska likna att sjunga. Håller även på att försöka plugga in geografin som jag har prov på imorgon klockan åtta, känner att det inte kommer gå så bra faktiskt.
Nu är reklamen slut och jag ska fortsätta kolla på programmet. Puss


What's goin on

Never give up!

Julklappar till mammor

- Krämer av olika slag
- Ljus & ljusstakar
- Överkast
- Klocka
- Böcker
- Spa behandling
- Halsduk
- En blus eller något annat fint klädesplagg
- Plånbok

4 december 2011

Hej på er, allt bra?
Men mig är det super! Försöker ta tag i lite plugg och planerar julklappar till mina nära och kära. Det snöar för fullt utanför just nu här i Edsbyn och det gillar vi. Joel är på jobbet och kommer inte hem förens sent ikväll för dem har julbord på hans jobb (joel är kock) så jag kommer ta bussen hem halv fem idag så kommer min älskling imorgon istället, längtar redan!
Ska fixa lite käk och sätta igång med plugget på allvar nu, vi hörs!
Meen.. man såg inte snöflingorna fast dem är jätte stora? Aja, det snöar för fullt iallafall.

Filmtips: Amanda Seyfried


3 december 2011

Hej på er.

Sitter här med Joel och kollar tv och har det mysigt. Joel jobbar ju imorgon så det blir bara en mysig hemma kväll med massa gott, och ska även få lite tid för pluggandet hade jag tänkt. Är lite saker som ska in innan söndag som jag måst bli klar med. Vad ska ni göra ikväll då?

Nu ska vi gå till konsum och handla lite mat och saker tills ikväll, ha en bra lördag så hörs vi. Pusss

Tävling - säck ifrån hotgossips.se

Var längesedan jag var med i en tävling, men nu är jag med och tävlar om en säck som innehåller massor med olika saker som är behövliga. Och jag skulle vilja vinna Säck 1.

Va med du också: http://www.hotgossips.se/2011/12/03/vinn-din-favorit-sack/#comments

Julklappar till pojkvännen

- Klocka
- Parfym
- Snygga stickade tröjor
- Smycken, t.ex. något snyggt armband
- Ett fotoalbum som innehåller bilder på er
- Tvspel om han tycker om sånt
- Kalsonger
- Och massor med pussar såklart

Visste ni att?

♥ Jag kan vrida ut och in på mina ögonlock?
♥ Jag har hål i tungan?
♥ Jag är livrädd för filmen 2012?
♥ Jag gick ut med 215 poäng i högstadiet?

2 december 2011

Godmorgon allihopa

Sovit gott? Det har iallafall jag gjort fast jag skulle helst vilja ligga kvar i min varma säng och bara sova, fast det är ju sista dagen idag och sedan blir det helg, så jag står nog ut! Åker till Joel efter skolan och blir där hela helgen, men Joel ska jobba i helgen så jag kommer vara ensam hemma till den största delen så det blir uppdatering hemma ifrån Joel, bra va? ;)

Just nu har vi samhällskunskap och vi har fått tillbaka våran lärare som varit sjukskriven i ca. 6 veckor, och vi har haft det så chill innan men en annan lärare för vi gjorde fan inget som handlade om samhällskunskap, så våran riktiga lärare vart lite orolig nu när han fick reda på vad vi har gjort under den tiden då han varit borta, haha ganska kul.

Nu måste jag fokusera på vad läraren säger för nu verkar samhällskunskapen börja på allvar igen, Ciao.



RSS 2.0