Bra låååt


31 januari 2012

Godmorgon!

Idag är det en lång dag med fyra lektioner som är dem tråkigaste lektionerna, så typiskt. Men jag ska nog stå ut. Och efter skolan ska jag ner till stan för att hämta ut ett par jeansshorts från gina tricot som jag lagt undan, iiiih. Och sen åka hem och pluuugggggga! Så det är så min dag kommer se ut.
.
Har naturkunskap just nu så måste hänga med på det nu, men vi hörs lite senare.


Det är shortsen tjejen har på sig som jag ska köpa idag.

20.18

Åh, nu är jag trött i både huvudet, ögonen och fingrarna. Jag har pluggat på som tusan i tre timmar och jag har äntligen fått klart engelska uppsatsen som ska vara inne imorgon och även skrivit en annan engelska sak, stolt över mig själv! Har även fler läxor som jag borde ta tag i men nu orkar jag inte mer, får göra det imorgon istället. Nu tänker iallafall jag gå ner och kolla på tv och äta mackor och bara ta det lugnt.
.
Vi hörs imorgon, godnatt!

Den perfekta transparenta skjortan!

Jag var inne och kika på Gina tricot innan jag stack till skolan idag och då hittade jag mitt dröm plagg! En militärfärgad, trasparent skjorta. Har verkligen letat efter en sån, och nu finns den på gina för 249 kr och den måste bli min.
Den är mycket mer militärfärgad i verkligheten.

In time

In time - 1 2 3 4 5

30 januari 2012

Godmorgon!

Nu har jag placerat mitt arsle på en stol i skolan och första veckan är igång och denna vecka kommer bli tuff för vi har så stora prov, inlämningar denna vecka och nästa som jag måste bli klar med. Så bloggen kommer hamna i klämm, men jag ska försöka så gott jag kan!

Jag började klockan tio i tolv idag och alla andra måndagar, så jag tog bussen klockan nio ifrån Joel och har bara denna lektion som består av historia och sedan individuellt val med madde där vi har musik i tre timmar, sen slutar jag. Så idag blir det att vara aktiv inom pluggandet, får fan inte skjuta upp det mer nu.
Vi hörs! 

Gray and White - ginatricot


Vill ha allt!

Mission impossible 4

I fredags så gick vi på bio och såg Mission impossible 4 och jag var inte så sugen på att se den för jag har inte sätt dem andra tre och jag tycker inte så mycket om dem där slags filmerna. Men jag blev positivt överraskad för den var riktigt bra! Spännande, väldigt rolig och riktigt bra gjort. Så jag rekomenderar att se den fast man inte är förtjust i den genre av film, för jag tyckte om den!

Mission impossible 4 - 1 2 3 4 5


29 januari 2012

Hallå snyggingar!
Kan väl börja med att be om ursäkt för att jag inte bloggat något denna helg. Jag har haft tillgång till dator och
även suttit vid den men har inte haft något roligt att skriva om så det har inte blivit någon uppdatering på grund av det. Men kan ju iallafall berätta vad jag har haft för mig i helgen. I fredags så gick jag och joel, joels syster och hennes kille på bio, Mission impossible 4 och den var riktigt bra! Och igår så drack vi, spela bowling och wii och bara umgicks med dem, en väldigt lyckad men lugn kväll! Så har min helg sätt ut och idag blir det att bara ligga framför tvn och ta det lugnt.

Kommer ett inlägg om filmen lite senare idag, så håll utkik!

Modekungen


Never forget it


26 januari 2012

Snart är det helg igen och gud va denna vecka varit snabbt och jag har verkligen längtat till denna helg! Jag och Joel ska förmodligen dricka och umgås med hans syster och hennes kille och kanske spela det där roliga spelet som vi spelade på nyår och så ska vi bara ta det lugnt hemma, så jäkla skönt. Vad ska ni göra i helgen då?

Sitter för tillfället i skolan och har samhällskunskap och vi ska göra ännu en undersökning fast denna gång kan vi få högre betyg än G som tur är! Så vad ska jag undersöka för någonting, det är ju frågan.

Tyskan kvar, sen sova

Nu är jag hemma igen efter en "stenhårt" plugg kväll med maddis, nej då fick faktiskt ganska mycket gjort. Dock har jag tråkiga tyskan kvar som jag ligger väldigt efter i, så därför tänker inte jag sitta här och skriva mer utan ska fortsätta med den tråkiga uppsatsen.

Så detta får bli det sista inlägget för idag. Godnatt och sov så gott, så hörs vi imorgon.

25 januari 2012

Hallå allihopa!

Jag sitter hemma hos madde och försöker att plugga, men det går tyvärr inge vidare. Men jag blir kvar här till typ halv nio så någonting ska jag väl få gjort för det behövs. Ananrs då? Dagen har rullat på som vanligt och den har gått ganska snabbt och det var även roliga lektioner, eller två av tre var roliga. Nog om det!
Nu ska vi iallafall försöka få lite plugg gjort, så vi hörs.
Tagen ifrån Jessica Pettersson, jerkanperkan.blogg.se

Frågor&Svar

Postat av: Maja
Hej! Vart gör du dina kollage i för program?
SVAR: Jag gör dem i Polyvore.com som är super bra!

19.38


Tänkte mig såhär

Jag vet att man ska ha mer än en vilo dag, men jag kommer ju inte träna så många timmar varje dag utan ca 1 timme bara så det blir nog bra ändå!

24 januari 2012

Hej på er.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Jag har iallafall varit hemma ifrån skolan idag för jag har haft världens mensvärk inatt så jag inte kunnat sova tillräckligt bra, har tagit ipren men inget funkade. Så jag stannade hemma idag och nu har värken börjar lugna sig, men är fortfarande inte tillräckligt bra. Så idag har jag bara legat framför tvn och kollat på tv och letat efter billiga utomlandsresor för jag och älskling är sugen på att åka i sommar igen, dock måste jag spara ca 400-500 kr varje månad av mitt studiebidrag för att jag ska kunna åka + sommarjobb som jag ska söka efter när jag blivit klart med mitt CV. Hoppas allting löser sig så det kommer ske!

Håller även på att förändra mina matvanor och min träning som aldrig blivit av. Denna vecka börjar dansen igen och nästa vecka ska jag köpa gymkort och börja träna stenhårt fram till sommaren för jag har allt för länge bara slöat och trakasserat min kropp, så varför inte göra någonting åt det och bli nöjd? Jag har en tendens att planera så mycket så inget blir av. Men denna gång är jag säker på att detta kommer jag klara. Är iallafall sjukt pepp!

22 januari 2012

Tjena mittbena
Är hemma hos min älskling och myser, båda mår som vi förtjänar idag om man säger så! Och gårdagen vart så lyckad. Vi hade så himla roligt och fick sån god mat, tack tjejer!!! Och imorgon börjar skolan, längtar inte precis. Men det är bara att stiga upp och åka buss till falun för en ny vecka i helvetet, haha. Men veckorna går så snabbt, så det är ju snart helg igen.

Vi ska fixa lite käk och kolla på andra avenyn. Vi hörs kanske imorgon, puss puss.


Sån jävla lyckad kväll!

Bilder lånade ifrån Caroline Wallin, sagacaroline.blogg.se

Shorts - ginatricot

Kolla in vilka snygga short det finns på gina tricot!

15.00

Tidsinställd

21 januari 2012

Hej på er!
Lördag idag och det betyder att det bli fest ikväll hemma hos Jessica, är redan taggad! Men innan det så finns det lite saker att göra till exempel som att övningsköra och fixa sig. Jag och pappa ska strax åka iväg till ett ställe så långt ifrån alla bilar som möjligt så ska jag få testa för andra gången, är lite nervös!

Men nu ska jag få i mig lite att äta och sedan dra iväg, vi hörs lite senare!

20 januari 2012

Godmorgon Godmorgon!

Äntligen fredag och 11.20 får jag ta helg! Min helg kommer dock inte bestå av att umgås med Joel utan med mina vänner istället. Ikväll ska jag vara med Caroline och bara mysa som vi gjorde förr och imorgon blir det fest för Jessica fyller 19 år idag, GRATTIS!!! Så vi ska hem till henne och fira henne, dricka, umgås och ha en jävligt rolig kväll helt enkelt. Blir nog att åka upp till Joel på söndag om pappa ska upp till stugan och då åker jag hem på måndag morgon, blir ju bara att få umgås en kort stund och blir att åka fram och tillbaka men det är så värt det!

Har engelska nu och vi håller på med texter som vi sedan ska skriva en uppsats om sen, så jag ska fortsätta ägna mig åt det. Men vi hörs när jag kommer hem.

Stylish colors


19 januari 2012

Hej på er.

Slutar klockan halv två idag fast jag har ändå en lång dag framför mig för jag ska sitta och plugga i skolan tills pappa slutar, alltså runt fyra. Men då kommer jag nog förhopningsvis få mycket gjort som behöver bli klart. Så ser alltså min dag ut. Har inte så mycket blogginspiration men det kommer väl lösa sig snart, hoppas jag. Och om inte så får ni gärna kommentera vad ni vill läsa om, skulle vara en stor lättnad för mig och även roligt för er!
Nej nu ska jag plugga för jag har hål fram till kvart i tolv, vi hörs sötnosar!

18 januari 2012

Hallå allihopa!

Sitter här i skolan och har geografi och längtar tills jag får sluta klockan 16.20 för då ska jag hem och bara ta det lugnt och plugga lite. Måste göra klart tyskan som skulle vara inlämnad för ett antal dagar sedan, men det sket man väl i. Idag har det varit en bra dag fast ändå väldigt känslosam. Vi hade en minnesstund för en kille som avlidit för någon vecka sedan på våran skola. Och det var hemskt att se hur förkrossade människorna var som verkligen kände honom och man fick lite tårar i ögonen. Annars har dagen varit bra hittils och jag har bara 1½ lektion kvar tills jag slutar.
Nu fick jag lite skäll för att jag sitter vid datorn, ops! Bäst att stänga ner datorn, vi hörs.

20.09

Fyfan vad duktig jag har varit idag! Har suttit i 3½ timme och gjort klart historian, det är ju så svårt så det tog tid + så läste jag i min engelska bok och skrev några glosor. Så nu förtjänar jag att ligga i soffan och bara dega framför något bra tvprogram. Så vi hörs imorgon i skolan, godnatt och sov så gott! 

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig


13.07


17 januari 2012

Sovit gott? Det har iallafall jag och jag är fortfarande trött och orkar inte vara i skolan denna dag, vill bara hem och lägga mig i min säng. Men det är många timmar kvar tills jag får gör det, tyvärr. Idag ska jag hem efter skolan och plugga för jag måste verkligen göra det nu! Har skjutit upp det allt för länge, så ikväll blir det plugg för hela slanten.
Har iallafall naturkunskap just nu, så jag ska väl fortsätta med det tråkiga och sega arbetet vi håller på med. Men vi hörs när jag kommer hem, jag slutar klockan fyra. Puss


19.52

Hej på er.
Sitter här framför datorn med mina myskläder och bara njuter. Dock får jag lite ångest över att jag har mycket plugg att göra men att jag aldrig sätter igång med det, jag blir så arg på mig själv! Men jag tänker ta tag med de problemen imorgon istället för nu tänkte jag krypa ner under täcket tillsammans med någon bra film och varm choklad, ciao.

12.43


16 januari 2012

Godmorgon på er.

Ny vecka är igång och jag sitter i skolan och gör absolut ingenting. Jag börjar klockan tio, alltså om en timme. Men älskling skjutsa ju mig till skolan innan han åkte hem så jag fick åka till skola denna tid, men det spelar ingen roll för det är ganska skönt att bara sitta i biblioteket och bara läsa bloggar och ta det lugnt innan man börjar. Jag slutar 16.20 idag, fast jag bara har tre lektioner. Men jag har ju tre timmars musik i slutet av dagen så det är därför och jag längtar!
Ska fortsätta att hålla på med det jag gör, alltså ingenting haha. Vi hörs!




15 januari 2012

Hej på er!
Har försökt att blogga ifrån Joels Iphone men det har inte funkat så jag har därför inte bloggat någonting. För jag har ju inte velat sitta vid datorn nu när Joel är här. Men iallafall, igår stod vi och sålde på loppis med mamma och min lillebror och jag tjänade ihop 400 kr, så nu har jag pengar!! Och vi kom nyss hemifrån stan där båda har handlat kläder och Joel har även köpt en tv, en 46 tum och den är galet stor! Jag vill också ha mycket pengar..
Nu ska vi kolla på Andra Avenyn och bara mysa, för älskling stannar tills imorgon för han börjar elva. Vi hörs!

12 januari 2012

Godmorgon.

Idag var det en plåga att gå upp ur min för sköna och varma säng. Har nog aldrig varit såhär trött som jag är idag, kan knappt hålla ögonen öppna. Får väl trösta mig med att jag slutar redan 13.35 men då ska jag gå på stan för att vänta på att pappa slutar jobbet för jag åker med honom hem. Så jag kanske stannar kvar i skolan och pluggar lite, vi får se.
Igår så sa jag att jag skulle blogga när jag kom hem, men jag var så duktig så jag prioriterade plugg före datorn. Så jag pluggade när jag kom hem och sedan så satt jag och kolla på tv hela kvällen, både på Sveriges mästerkock och Bigest loser Sverige. Och det ska jag även se på ikväll. Men ni får ha det så bra så hörs vi!

In love


11 januari 2012

Tjena mittbena!

Allt bra? Med mig är det super fast jag har samhällskunskap och en väldigt seg lärare, står inte ut med honom! Men han ska snart ta ut en och en och prata med oss om terminen som gått även lite betyg och jag är inte så förväntansfull för jag ligger på G och det är hans fel!
Anyway, vad händer idag för mig då? Jo jag ska bara vara hemma och sitta vid datorn, tvn och plugga. Måste seriöst ta tag i det nu för jag har redan jätte mycket! Men vi hörs när jag kommer hem, slutar 16.20. Vi höres!
Jag just nu, trött och ful.

Så snygga!

vivistyle.se, lindex.com, lindex.com, modekungen.se, vivistyle.se

Monte Carlo

Igår såg jag och min lillebror på en film som heter Monte Carlo där Selena Gomez har huvudrollen. Och den var riktigt bra och väldigt rolig, så den tycker jag att ni ska se!
Monte Carlo - 1 2 3 4 5


10 januari 2012

Idag var den första dagen på väldigt länge som jag vakna innan tio och det var även första dagen som jag inte var trött när jag vakna, helt sjukt att jag var så pigg! Så nu sitter jag i skolan och vi har redan börjat med nytt i Naturkunskapen men det är väl så det ska vara, haha.
Jag längtar faktiskt väldigt mycket tills jag kommer hem för då ska jag sätta på mig myskläder och kolla på film och kanske plugga lite, åååh. Dags att sätta igång med det vi fått som uppgift, vi hörs snyggingar!

21.43

Godnatt kära läsare, vi hörs imorgon! Puss puss

Sveriges Mästerkock!

Hej på er!
Nu ska jag gå ner och fixa varm choklad och sedan sätta mig framför tvn för att kolla på Sveriges Mästerkock som börjar nu klockan åtta. Jag tycker verkligen om det programet så det ska bli väldigt roligt att se!

En liten lista

1. Är du singel? Nej!
2. Är du lycklig? Ja!
3. Är du uttråkad? Jaaa
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nope
6. Är du gravid? Nej
7. Är du en cooling? Såklart!
8. Är du från Irland? Nej
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Ja!
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja det tror jag, eller ja jag vet de!
11. Har du nånsin blivit sårad? Ja
12. Har du nånsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
13. Har du gillat en tjej/kille utan berätta det för henne/honom? Säkert när jag var liten
14. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Jaa!
15. Har du haft en hemlig beundrare? Haha ingen aning
16. Är du kär? Ja! 
17. Vill du gifta dig i framtiden? Ja det vill jag!
18. Kärlek eller lust? Kärlek
19. Hår eller ögon? Ögon
20. Katt eller hund? Katt
21. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" vänner? Några få bästa vänner
22. TV eller internet? Internet
23. Coca-cola eller pepsi? Pepsi
24. Vild utekväll eller romantisk hemmakväll? Båda två, haha
25. Pengar eller lycka? Lycka!
26. MSN eller mobil? Mobil
27. Vad såg du på TV sist? Något skit som mamma kolla på
28. Vems blogg läste du sist? topmode.blogg.se
29. Vad åt du sist? Blodpudding
30. Vem pratade du med sist? Lillebror
31. Vem ringde du sist? Joel
32. Vem messade du sist? Joel
33. Vem pussade du sist? Joel 
34. Vem kramade du sist? Joel
35. Vem bjöd du sist på något? Oj, ingen aning
36. Vad köpte du sist? Två tröjor!

17.30


Inspiration


we♥it.com

Klok brud!

Nästan alla har lagt upp någon av denna fantastiska bruds videosar på sina bloggar eller på facebook, och alla måste ju bara se dem! Allt hon säger är så jävla sant, hahaha!

Äntligen klart!

Sådär ja, nu är jag klar! Ser ut som om jag bara har ändrat headern och det har jag ju i och för sig, men jag har fått lov att börjat om från början med design och skit som när man startar en blogg bara för att det hade blivit något fel så att man bara såg halva min blogg och att menyn hade åkt ner och jag har försökt att fixa det, men det har aldrig gått. Så jag fick lov att börja om, men det blev ju bra tillslut. Vad tycker ni?
Så vad har jag gjort idag? Jo, bara suttit framför datorn och fixat med bloggen. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske plugga? Duscha? Eller fortsätta sitta framför datorn? Vi får se.

9 januari 2012

Bloggen kommer se ganska konstig ut idag, men det är bara för att jag håller på att göra om den! Så nu vet ni.

21.51

Caroline stack hem för ungefär 1 timme sedan och vi har haft det riktigt kul. Vi har pratat, spelat kort och kollat på tv. Och det blev mycket skratt när vi spela kort, haha! Men nu mår jag inte så värst bra, så jag tänker säga godnatt redan nu. För jag har ingen lust och ork att blogga mer idag. Så vi hörs imorgon, puss.

8 januari 2012

Hallå allihopa!

Jag vaknade såklart för en stund sedan, typiskt mig.. Så ska väl gå ner och äta frukost/lunch strax. Idag står iallafall på schemat att vara med Caroline och det ska bli så otroligt roligt! Så lite uppdatering kommer väl, men har ingen fantasi till inlägg just nu. Men något roligt ska jag väl hitta på.
Åh nu ropar mamma att det serveras pannkakor, måst kila. Ha en bra söndag, puss på er.

Bänkad framför Gladiatorerna

Jag och familjen sitter bänkade framför tvn med massa gott och gladiatiorerna är ju såklart det vi kollar på! Det var en favorit när jag var liten, tror faktiskt det kommer bli det nu också. Vi hörs!

7 januari 2012

Godmorgon Godmorgon!

Uppe med tuppen är jag verkligen inte och har inte varit det på detta lov, men det är väl så det ska vara? Så nu sitter jag här nyvaken och allt men ska snart gå ner och fixa frukost och lägga mig framför tvn och slå på någon bra film. Blir bara hemma idag och myser med familjen, men imorgon då blir det att vara med Caroline.
Ska göra något vettigt nu, men vi hörs senare.
Bjuder på en gammal bild på mig

6 januari 2012


Förlåt för att jag inte blogga igår fast jag sa det. Men ville inte sätta mig framför datorn det första jag gjorde när jag kom hem utan ville umgås med min älskade familj som jag inte hade träffat på länge! Och vi hade så kul igår. Vi åt god mat, prata, skratta, kolla på film och kvällen avslutades med att min lillebror sov på madrass inne i mitt rum och vi somna till Pelle Svanslös filmen som jag fick i julklapp, väldigt mysigt! Blir en repris ikväll fast då med en skräckis.
Vi får alldeles strax främmande av mamma och pappas vänner och deras barn, vi ska äta god middag och bara ha det trevligt så jag kommer inte uppdatera något mer idag men det står ni ut med. Så ni får ha en jätte bra fredag så hörs vi imorgon!

22.32

Sådär nu ska vi gå och lägga oss, så vi hörs imorgon när jag kommer hem. Godnatt och sov så gott alla söta läsare, puss.

Dance and sweep

Gammal, men en favorit!

The Voice Sverige

The Voice hade ju premiär på tv4 idag klockan 20.00 och jag och joel satt såklart bänkade men med låga förväntningar. Men det var ju skit bra ju! Juryn är ju riktigt bra artister och det kommer bli jätte roligt att följa det och se vad dem kommer hitta på.
Kanske borde berätta att jag beger mig hemåt imorgon efter att ha varit hos joel i 1½ vecka, och det har varit helt underbart! Men nu saknar min familj mig och jag dem också, så det blir att ta bussen hem imorgon klockan fem över nio. Men nu ska jag läsa lite bloggar innan vi ska sova, men vi hörs lite senare :)

Tre systrar och en mamma

Denna film var den som jag kollade på tvn, och den var riktigt bra! Fast morsan var ganska dryg i filmen, men den var romantisk, rolig och otroligt gullig film! Så jag rekomenderar den verkligen.
Tre systrar och en mamma - 1 2 3 4 5

4 januari 2012

Tjenare!

Vaknade klockan halv två idag som jag nästan gjort varje dag, hur kan jag vakna så sent? Kommer bli ett helvete att gå upp till skolan sen. Joel är iallafall på jobbet och jag ligger framför tvn och kollar på någon film på tv4, verkar ju vara rätt så bra. Så jag ska väl fortsätta kolla på den och bara slöa tills älskling kommer hem för då  blir det mys!

Dags att sova!

Nu tänker jag tvinga med mig älskling till sängen för att sova, han ska upp och jobba imorgon och jag är jätte trött. Så godnatt och sov så gott allihopa, vi hörs imorgon 
Bjuder på en bild från fantastiska Gran Canaria

The Holiday

Filmen The Holiday visades nyss på tv och jag vart fast i den för jag har alltid velat sätt den men det har aldrig blivit så. Och jag har hört att många tycker den är dålig, men det var den då inte! Tyckte den var så fin.
The Holiday - 1 2 3 4 5


ADsettings.com - tjäna pengar på din blogg!

Ni har väl inte glömt bort att man kan enkelt tjäna pengar på sin blogg fast man äger en liten blogg, som jag.

Såhär går det till:

1. Du blir medlem genom att gå in på min länk här nedan och det som är bra är att du behöver inte skriva in ditt kontonummer för att kunna bli medlem.
2. När du blivit medlem trycker du på sök annonser och då kommer det upp en rad med alternativ att välja på, välj en annons som du vill "jobba" med. Annonsen måste acceptera dig som kan ta mellan några minuter till några timmar.
3. När du blivit accepterad av annonsen du valt, så trycker du in på annonsen och väljer en utav koderna som du vill ha för att sedan kunna lägg in den på din blogg. Du kopiera koden och klistrar i den i ett inlägg "HTML-knappen" där du vill ha reklamen.
4. Och sen för varje person som trycker in på din annons genom din blogg och blir medlem får du 70 kr.
5. När du sedan tjänat ihop 500 kr som du måste ha tjänat ihop innan du kan få ut dina pengar, så skriver du in ditt kontonummer och sedan tar det en månad att få pengarna



TRYCK PÅ LÄNKEN NEDEN, BLI MEDLEM OCH TJÄNA EN EXTRA SLANT!

Vi som gillar att ha bajs i ansiktet..



Jag tillsammans med mina fina vänner.

3 januari 2012

Hej på er, allt bra?
Med mig är det bra och jag tänkte uppdatera lite snabbt för har inte hunnit med det tidigare idag, men nu så. Jag och joel ska alldeles strax iväg och äta hos hans mamma och umgås med henne och joels busiga brorsson. Ska bli jätte roligt. Sen ikväll får vi se vad som händer, men det blir väl filmtittande ikväll igen, mysigt det med.

Just ja, jag fick ju nagelförlängning hos joels syster av hans underbara mamma i julklapp. Så Emma fixade dem på mig dagen innan nyår. Det är riktiga gelé naglar med maskiner och andra prylar, så dem håller länge! Visst blev dem snygga?


Irene Huss

Jag och Joel har blivit lite beroende av Irene Huss filmerna. Fick bara lov att skriva om dem i ett inlägg, för dem är riktigt, riktigt bra! Nu ska vi iallafall se Irene Huss - Eldsdansen


Tips: Med vilda gester

Sällskapsspelet Med vilda gester spelade vi hemma hos Joels syster och hennes kille på nyår. Det är det roligaste spelet jag har spelat, ett hett tips att köpa alltså!

Med vilda gester är ett charadspel, som liknar tv-programmet Gäster med gester, där man under 35 sekunder skall försöka få så många polletter som möjligt. Med hjälp av ljud och kropp skall du få medspelarna att gissa rätt. Motståndarna kan med sina pipor tuta för att stressa. Det lag som först fyllt sin rad med polletter har vunnit.


2 januari 2012

Hallå allihopa!

Idag kommer dagen se ut som den även gjorde igår. Tv/film tittande, soffhäng och vara allmänt seg och trött. Fast det är fan skönt med sånna dagar där man gör absolut ingenting. Så nu vet ni! Men uppdatering kommer ni få, men kanske inte så roliga.

Nu ska jag fixa lunch till mig och min pöjk, vi hörs!


Två bilder på mig ifrån förra veckan.

Snyggt från Ginatricot


Mitt nyår

Runt fem så pallrade jag och joel iväg till hans syster och hennes kille för att umgås innan vi skulle dra vidare till fester. Vi åt mat, drack gott och spelade ett jätte roligt spel. Vi hade det så jäkla kul med massor av skratt!









Sen runt klockan nio så stack vi till en fest där man kände typ alla och där var även två av mina närmaste vänner, Evelina och Madde. Och han som hade festen bor granne med joel, haha. Så vi var där och dansade, sjöng och drack och hade det as kul. Och sen vid tolvslaget gick alla ut och kramade om varandra och sa såklart gott nytt år. Och sedan fortsatte vi att festa tills klockan vart 2-3. Hade ett jätte bra nyår tillsammans med mina närmaste!




1 januari 2012

Hej på er!

Hoppas ni hade en jätte bra kväll igår, det hade iallafall jag! Men mer om det kommer imorgon + bilder. Så detta blir det enda inlägget idag för jag och älskling är trötta och slitna efter gårdagen och kommer bara ligga framför tvn och äta gott. Så vi hörs imorgon när jag är lite piggare! Pussss

RSS 2.0